01.03.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - anna rakkauden lahja itsellesi

Rakas ihmislapsi, olet saanut monia lahjoja syntyessäsi jälleen kerran tänne maapallolle. Koko kehosi on valtavan hieno kokonaisuus erilaisista toiminnoista koottuna ihmiseksi. On lahja syntyä ihmiseksi tai jollekin toiselle planeetalle. Elämää on muuallakin. Se ei välttämättä ole samanlaista kuin täällä, mutta elämää on hyvin monessa muodossa.

Maapallo on ihmisten leikkikenttä, missä ihmiset saavat oppia eri elämissään itsestään ja toisistaan. Maapallo on paikka, missä ihmiset saavat kokea ja oppia kaksinaisuudessa - siitä mikä on hyvää ja mikä on huonoa - kaikilla on vastakohtansa. Rakkauden vastakohta on pelko. Tämä aika maapallolla on kuitenkin niin poikkeuksellinen, että kaikilla on niin halutessaan mahdollisuus päästä tästä kaksinaisuudesta korkeampiin energiatasoihin, missä kaksinaisuutta ei varsinaisesti ole enää - on vain se hyvä, tässä elämässä. Jokainen on omalla henkisellä matkallaan, joten älä vertaa omaa tietäsi toisten tiehen. Joku on ehkä päättänyt kokea kaksinaisuuden tässäkin elämässä loppuun saakka. Itsensä rakastaminen on vastaus siihen, miten pääset elämässäsi korkeammille tasoille. Kun osaat rakastaa itseäsi kaikkine virheinesi, olet kykenevä rakastamaan myös toisia ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Olet kuullut tämän niin monesti! Niin se vain on, että kaikki pyörii oman itsensä ympärillä. Kun rakastat itseäsi, opit myötätunnosta. Opit myös sen, että jokainen on vastuussa omasta elämästään, omista valinnoistaan. Opit elämään juuri niin kuin on parasta mahdollista sinulle - tasapainossa, runsaudessa, ilossa ja rakkaudessa.

Älä anna sijaa pelolle

Kun annat itsellesi lahjan elää juuri niin kuin haluat, et enää mieti sitä, mitä toiset ajattelevat sinusta. Ajattelet sydämelläsi, teet valinnat sydäntäsi kuunnellen. Olet oma aito itsesi, sinun ei tarvitse näytellä mitään roolia. Elämä virtaa eteenpäin sujuvasti. Ihmisen suurin lahja itselleen, on rakastaa itseään. Toki elämässä voi edelleen olla aikoja, jolloin asiat eivät välttämättä suju niin hyvin. Mutta älä anna sijaa pelolle. Luota siihen, että kaikki menee niin kuin pitääkin. Joskus joku ikävä tapahtuma osoittautuu myöhemmin suureksi siunaukseksi, suureksi lahjaksi, minkä avulla pääset elämässäsi paljon pidemmälle. Anna itsellesi lahja oppia virheistä ja pettymyksistä. Älä jää vatvomaan niitä liikaa vaan mieti, mitä sinulle halutaan virheiden ja pettymysten kautta opettaa. Kaikki tekevät joskus virheitä. Mutta älä toista samaa virhettä enää uudestaan. Opi luottamaan omaan intuitioosi.

Ole vahva aikuinen, mutta anna tilaa myös sisäiselle lapsellesi. Ole ystävä itsellesi, arvosta itseäsi. On viisautta oppia virheistään. On viisautta oppia nauramaan itselleen ja virheilleen - sydämestään. On rakkautta osoittaa myötätuntoa ja auttaa toisia. On rakkautta oppia myös sanomaan ei silloin kun sitä tarvitaan. Tässä ajassa ihmiskunta on myllerryksen keskellä, kun feminiinienergia ottaa oman tilansa ja tasoittaa maskuliinienergioita. Kaikissa ihmisissä on nämä kaksi energiaa, feminiininen ja maskuliininen. Nämä energiat ovat tasapainottumassa pikkuhiljaa. Kaikki tulee paljon avoimemmaksi, inhimillisemmäksi. Se ei tapahdu hetkessä, mutta voit aloittaa omasta itsestäsi. Elämä on tasapainottelua, mutta itsensä rakastamisen kautta tasapainotat omat energiasi - avaudut ilolle ja rakkaudelle vieläkin enemmän.

Anna lahja itsellesi - rakasta itseäsi, rakas ihmisystävä. Sinulla on kaikki tuki maailmassa, kun vain pyydät sitä. Olet siunattu, teetpä niin tai näin. Mutta elämäsi on paljon helpompaa, kun avaudut rakastamaan itseäsi, sinä suuri valonlapsi.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net