11.01.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - anna elämän virrata

Rakas ihmisystävä, monen ihmisen oppiläksynä on kärsivällisyyteen opetteleminen. Nykyajan tietotekniikka on tehnyt paljon hyvää, se on mahdollistanut kommunikoinnin ympäri maapalloa nopeasti ja helposti. Mutta se on aiheuttanut myös sen, että ihmiset eivät malta enää odottaa - kaiken pitäisi tapahtua heti.

Liian monet ihmiset ovat huomaamattaan joutuneet tietotekniikan syövereihin turhan syvälle - jos ei saa vastausta lähettämäänsä viestiin lähestulkoon saman tien paluupostina, stressikäyrä alkaa nousta, olo on kovin kärsimätön. Ajatuksiin saattaa tulla yhtä jos toista, pitäisikö soittaa tai lähettää toinen viesti - eikö vastaaja ymmärrä, että vastausta odotetaan heti… Työntekijöillä on tunne, että heidän pitää olla tavoitettavissa lähestulkoon aina. Perheissä perustetaan omia ryhmiä, joissa perheen välinen kommunikaatio tapahtuu. Enää ei ole aikaa kommunikoida normaalisti, kasvokkain. Sekin aika jolloin ollaan yhdessä, menee tietotekniikan ehdoilla.

Älä kiirehdi asioita, ystävä hyvä, vaan anna elämän virrata omaan tahtiinsa. Opettele rentoutumaan ja elämään ilman että sinun pitää koko ajan tarkkailla kännykkää tai muita tietoteknisiä laitteita. Opettele elämään aistit avoimena - tarkkailemaan ympäristöäsi, mitä siellä tapahtuu. Mene luontoon, ja tunnustele luonnon energioita ympärilläsi. Löydä yhteytesi luontoon, sillä se yhteys on hyvin tärkeä. Luonnossa löydät tasapainon niin fyysisen kuin henkisen. Kun et mieti menneitä, etkä elä tulevaisuudessa, olet tässä ja nyt - läsnä tässä hetkessä. Mutta jos elät kännykkäsi kautta, et huomaa lainkaan mitä ympärilläsi tapahtuu.

Ota kiinni intuitiostasi, sillä se ohjaa sinua aina oikeaan paikkaan, juuri oikeaan aikaan. Opi käyttämään kaikkia aistejasi - tiedosta itsesi, kehosi ja ympäristösi - niin myös henkiset aistisi kehittyvät, jolloin tiedostat vieläkin laajemmin energioita ympärilläsi. Olet varmaan huomannut, kun uppoudut tekemään jotain sinulle mukavaa asiaa, aika menettää merkityksensä. Ei ole mitään tarvetta kiirehtiä mitään vaan yksinkertaisesti nauttia siitä mitä tekee. Se on elämistä hetkessä.

Rakas ystävä, opettele hidastamaan elämääsi, ja nauttimaan siitä. Kaiken ei tarvitse tapahtua samalla minuutilla. Ole rehellinen itsellesi. Anna itsellesi aikaa. Joskus voi vain olla, tekemättä yhtään mitään. Anna itsellesi aikaa olla ajatustesi kanssa. Anna aikaa itsellesi olla yksin. Anna elämäsi virrata siihen suuntaan, mikä tuntuu hyvältä, äläkä taistele sitä vastaan.

Olet nyt ihmiselämässäsi sellaisessa vaiheessa, jolloin sinun on aika päästää irti kaikesta sellaisesta, joka ei tunnu hyvälle - mikä ei virtaa enää elämässäsi. On aika siirtyä elämässä eteenpäin. On aika rakastaa itseään sellaisena kuin on. On aika ajatella itseään. On aika elää sellaista elämää, jossa sinä olet pääroolissa, elämäsi ohjaksissa aitona itsenäsi. Anna elämän virrata siihen suuntaan, joka tuntuu hyvälle, älä taistele vastaan - älä anna pelolle valtaa. Anna elämän virrata kiitollisuuden ja ilon kautta rakkauteen, rakkauteen itseäsi kohtaan. Kun rakastat itseäsi, virtaa elämäsi kohti korkeampia ulottuvuuksia. Olet siunattu, rakas ihmislapsi.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net