09 helmi 2018

Intiaanioppaan ajatuksia - anna aikaa

Kirjoittanut 

Ihmiselämä nykyisessä muodossaan on usein ohjattua, sellaista mihin et aina itse voi vaikuttaa, on kyseessä sitten työ, opiskelu tai joku muu asia. Nykyajan ihminen on kiireinen elämässään, hän suorittaa monenlaisia asioita sen sijaan että hän nauttisi niiden tekemisestä. Hän on mielestään pakotettu elämään yhteiskunnan määrittelemässä rytmissä. Kiire nielaisee ihmisen helposti mukaansa ja se voi aiheuttaa pidemmän päälle niin henkisiä kuin fyysisiä oireita. On myös ihmisiä, jotka saavat lisää energiaa kiireestä, kun se on heidän rytmilleen sopivaa. Aika sitoo ihmistä, ajankäyttö suunnitellaan etukäteen - milloin tehdään mitäkin, mihin aikarakoon sovitaan tapaamisia, mihin harrastuksia ja pian kalenterisi on täynnä. Et voi elää vapaasti!

Aika, sitä ei henkimaailmassa ole - ei ole kelloa eikä ihmisen tuntemaa aikajärjestelmää. Voi olla vaikea kuvitella elämäänsä ilman aikaa. Ihmismielessä aika on rajallinen, aika on jaettu osiin - sillä on alku ja loppu, aivan kuten ihmiskeholla. Ihminen itse on vuosituhansien saatossa luonut itselleen - elämälleen - nämä aikarajat. Ihminen kykenisi elämään paljon vanhemmaksi, vapaammin ja terveemmin.

Ihminen on oman mielensä vanki. Hänen mielensä asettaa rajat, joita ei sovi ylittää. On uskomuksia, mutta myös yhteiskunnan asettamia rajoituksia. Jos joku nuo rajat ylittää, on hänet leimattu erilaiseksi, hulluksi, kummajaiseksi, jopa rikolliseksi. Ihminen on aiemmin osannut elää ilman kelloa. Hän on muokannut elämänsä luonnon kiertokulun mukaan. Hän on pitänyt aurinkoa ja kuuta kellonaan ja vuodenaikoja kalenterinaan. Hän on osannut lukea luontoa, ollut osa sitä ja sen luonnollista rytmiä. Nykyajan ihminen on menettänyt taitonsa elää luonnon rytmissä, ilman kelloa, kalenteria ja kännykkää. Kaikki täytyy sopia ennakolta. Enää ei käydä ystävien tai sukulaisten luona vieraisilla ilman että siitä sovittaisiin etukäteen. Laitteet ohjaavat elämäsi kulkua.

Aika on oleva ihmiselle rajallinen niin kauan kuin hänen mielensä on rajallinen. Tämä aiheuttaa sen, että ihmisen odotettu elinaika on ehkä 77-85 vuotta, kun se voisi olla paljon paljon pidempi. Vaikka ihminen on ajan orja, aikaa voi silti käyttää viisaasti. Voit tehdä asioita, joista oikeasti pidät. Uppoudut mukavaan tekemiseen niin syvälle, ettet edes huomaa ajan kulua. Kun taas odotat kovasti jotain tulevaa tapahtumaa, tuntuu siltä, että aika matelee hitaasti. Kello määrää hyvin pitkälle elämänrytmiä. Ainoastaan lomalla pääset ehkä elämään kehoasi kuunnellen, ihan omassa rytmissä, ilman suurempia suunnitelmia. Kuuntele kehoasi tarkemmin, mitä se haluaa ja toimi sen mukaisesti, niin huomaat voivasi paremmin.

Se mitä voit antaa toiselle ihmiselle, on aika, omaa aikaasi! Jätä silloin kello ja varsinkin kännykkä pois ja ole läsnä hetkessä - kuuntele, keskustele, leiki, iloitse ilman että annat jonkun ulkopuolisen tekijän viedä huomiosi. Kännykkä kädessä olet kännykän orja. Anna aikaa myös itsellesi, olla yksin - ilman hälinää ja kiirettä, ilman kelloa ja kännykkää. Anna lupa itsellesi vain olla ja tehdä mukavia asioita! Anna aikaa itsellesi olla luonnossa, maadoittua Äiti Maan helmoissa. Anna itsellesi lupa olla vapaa kaikista rajoitteista. Jos et muuten löydä itsellesi vapaata aikaa, varaa sitä kalenteriisi riittävästi ja pidä siitä omasta ajasta kiinni.

Opi luottamaan omaan kehoosi ja intuitioosi. Kehosi tietää mikä on parhaaksesi, sydämesi tietää miten toimia. Päästä irti mielen rajallisuudesta, rajoittavista ajatuksista. Opi elämästä ja toisista ihmisistä. Olet paljon enemmän kuin mielesi, olet paljon enemmän kuin kehosi. Sinä olet osa kaikkein korkeinta, rajattomuutta, suurta rakkautta. Elä tässä hetkessä ihmisveljeni ja -sisareni, rakkaudessa ja ilossa, sillä elämä on juuri sitä mitä ja miten ajattelet.

Viimeksi muutettu 09 marras 2018
Intiaanioppaan ajatuksia - Marjaana Kaakinen

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU