12.07.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - älä vertaa itseäsi toisiin

Rakas ihmislapsi, olet ainutlaatuinen ihminen. Vaikka olisit identtinen kaksonen, niin olet silti ainutlaatuinen, oma yksilö. Jokainen ihmiselämä on arvokas ja erilainen. Ihminen tekee elämänsä aikana valtavan paljon erilaisia valintoja. Osa valinnoista tapahtuu niitä paljoakaan ajattelematta, luonnostaan. Joitakin päätöksiä on saattanut edetä paljon miettimistä ja järkeilyä, on ehkä valittu järkevästi tai jopa “päättömästi” sydäntään kuunnellen, mikä on se oikea tapa.

Kaikki elämäsi aikana tehdyt valinnat, mieltymykset ja elämänkokemukset ovat muokanneet sinut siksi ihmiseksi, mikä olet nyt. Vaikka olisitkin tehnyt samanlaisia valintoja kuin ystäväsi, olette silti erilaisia, samoista mieltymyksistä ja ajatuksista huolimatta. Teillä on oma elämäntie kuljettavana.

Älä siis vertaa itseäsi toisiin - olet tehnyt erilaisia valintoja jo ennen syntymääsi sen perusteella mitä haluat tässä elämässä oppia. Älä ole kateellinen toisille. Ole iloinen siitä, että he ovat omassa elämässään menestyneet. Mutta kuka lopulta määrittää mitä on menestyminen? Älä myöskään arvostele niitä, jotka eivät sinun silmissäsi ole menestyneet elämässään. He ovat tehneet omat valintansa, ja he itse tietävät parhaiten, ovatko he onnellisia siinä missä he ovat nyt.

Ole aito itsesi

Kaikilla ihmisillä on erilaisia taitoja ja lahjoja. Joku on saattanut systemaattisesti kehittää tiettyjä lahjoja ihmiselämästä toiseen, ehkä myös henkimaailmassa. Kaikilla on myös henkisiä lahjoja. Kuudes aisti - kolmas silmä - on avautumassa monelle henkisen tien kulkijalle, ehkä jopa yllättäen. Älä vertaa omia henkisiä lahjoja toisen ihmisen henkisiin lahjoihin. Sinulla on aivan erilaiset lahjat, vaikka olisitte molemmat selvänäköisiä. Henkiset lahjat ovat myös yksilöllisiä. Toinen on ehkä vasta avautumassa kyvyilleen, kun toinen on ollut selvänäköinen jo pienestä lapsesta.

Selvänäkö, -kuulo, -tunto, -tieto jne. - ne ovat kaikki hienoja lahjoja. eikä niitä voi verrata toisiinsa. Ihmisellä on yleensä 1-2 vahvempaa kykyä. Kehitä omaa lahjaasi, käytä sitä auttaaksesi toisia. Ole avoin myös henkimaailman avulle ja opastukselle, sillä henkimaailma tietää, miten sinun lahjoja voidaan hyödyntää parhaiten. Valinta on sinun, käytätkö lahjojasi vai et! Ei tarvitse “selvänähdä” - tietoa voi saada niin monella tapaa. Älä siis vertaa omia lahjojasi toisen lahjoihin - olet erilainen, vaikka omaat samanlaisia lahjoja. Ei ole kahta samanlaista taiteilijaakaan - jäljittelijöitä heillä voi olla. Mutta älä sinä yritä edes olla samanlainen kuin toinen vaan ole oma aito itsesi. Hyväksymällä itsesi sellaisena kuin olet, avaudut rakkaudelle itseäsi kohtaan. Se avaa sinun lahjojasi vieläkin enemmän. Se avaa sinua nauttimaan elämästä - ei tarvitse olla yhtään parempi kuin toiset - ei tarvitse ylentää eikä alentaa itseään. Riittää, kun sinulla itselläsi on hyvä olla tällä matkallasi ihmiselämässä.

Olet siunattu, rakas lapsi! Ja kyllä, kaikilla ihmisillä on henkisiä kykyjä. Mutta jokainen valitsee itse, kehittääkö ja käyttääkö niitä vai ei. Henkisiä lahjojaan voi käyttää niin monella tavalla, niin monella kuin on ihmisiäkin.Jaa tämä:
MarjaanaK

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net