26.07.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - älä kasaa itsellesi paineita

Rakas ihmislapsi, oletko sanojesi mittainen ihminen - teetkö sen mitä lupaat? Suunnitteletko elämääsi eteenpäin tehtävälistojen avulla? Vai elätkö enemmän päivä kerrallaan, ja teet ja toimit sen mukaan mikä tuntuu hyvältä? Ihminen stressaantuu helposti tekemättömistä työtehtävistä ja kotitöistä, mutta myös siitä mitä kaikkea lomalla pitäisi ehtiä tehdä - käydä sukuloimassa, tavata ystäviä - harrastaa ja matkustaa.

Elämä ei ole tehtävälistojen mukaisesti elämistä, vaikka ne saattavat joskus auttaakin. Elämä on elämistä varten - olla enemmän spontaani ja tehdä enemmän sitä mikä tuntuu hauskalta. Jonain päivänä voi olla hyvinkin tehokas ja jonain toisena ei tunnu saavan mitään aikaiseksi. Mutta elämän ei tarvitse olla järkevää, eikä tarvitse tehdä koko ajan jotain. Voi välillä olla tekemättä yhtään mitään - mutta kehosi työskentelee silloin lakkaamatta. Todennäköisesti myös mielessä pyörii paljon asioita mitä pitäisi tehdä. Voi olla jopa huono omatunto tekemättömistä töistä.

Opi elämään stressittä, elä päivä kerrallaan. Kun osaat myös levätä ja olla tekemättä mitään, niin seuraavan kerran kun tartut hommiin, saat luultavasti aikaiseksi paljon enemmän, jopa lyhyemmässä ajassa. Kaikille “laiskottelu” ei sovi, ja se on hyvä niin. Sellaiset ihmiset nauttivat kun saavat tehdä, saavat suorittaa, se on heille eräänlaista meditaatiota. Muista kuitenkin se, että aivot tarvitsevat lepoa - voit myös saada ahaa-elämyksiä, kun näennäisesti lepäät.

On tärkeää, ettei lupaa liikaa, eikä kasaa itselle paineita. Älä mieti mitä toiset sinusta ajattelevat. En sinua kehota laiskottelemaan vaan kuuntelemaan omaa jaksamistasi, kuuntelemaan omaa kehoasi enemmän. Jos stressaannut helposti, älä käytä tehtävälistoja. Tai jos käytät, salli itsellesi aikaa myös tehdä hauskoja asioita. Koeta saada pakollisiin hommiin tai ikäviin tehtäviin jotain sellaista joka motivoi ja innostaa sinua tekemään nekin tehtävät loppuun saakka. Usein kotityöt auttavat sinua maadottumaan, jotta et kävisi ylikierroksilla. Arkeen on hyvä sisällyttää myös innostavaa ja luovaa tekemistä.

Mutta kiitä myös itseäsi, kun olet saanut jotain sellaista tehtyä, mikä on painanut jo pitkään mieltäsi. Palkitse itseäsi! Palkitsemalla itseäsi annat itsellesi - jos annat vain toisille, joudut epätasapainoon. Salli siis itsellesi nautintoja ja iloisia hetkiä! Älä stressaa tekemättömistä tehtävistä, rakas ihmisystävä. Elämässä on tärkeintä, että olet iloinen ja onnellinen siinä missä olet, siinä mitä teet. Olet siunattu, vaikka soisit itsellesi enemmän lepopäiviä!

Jaa tämä:
MarjaanaK

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net