22.02.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - ajattele sydämellä

Rakas ihmislapsi, olet tehnyt elämäsi aikana lukemattomia valintoja, jotka ovat johdattaneet sinut elämässäsi tähän hetkeen, siksi mikä ja kuka olet tänä päivänä. Oletko tyytyväinen valintoihisi? Oletko tyytyväinen elämääsi? Et ehkä toisinaan ole ollut niin tyytyväinen siihen, mitä ne päätökset - valinnat ovat lopulta tuoneet tullessaan. Mutta miksi jossitella, tehty mikä tehty. Sitä paitsi olet aiemmat valintasi tehnyt sen tiedon perusteella mitä sinulla silloin oli. On vain valintoja, ei hyviä eikä huonoja.

Voit toki nykyistä tilaasi kohentaa - kaikki riippuu sinusta itsestäsi. Voit valita elää positiivisesti - kiittää siitä mitä sinulla jo on - muuttaa asennettasi - löytää kaikesta jotain hyvää - käyttäytyä toisia ihmisiä kohtaan niin kuin haluaisit heidän käyttäytyvän sinua kohtaan. Oletko koskaan miettinyt, mikä voima on ystävällisellä sanalla ja hymyllä? Ajattele, jos kaikki ihmiset kunnioittaisivat ja arvostaisivat toinen toisiaan, unohtamatta itseään?

Se mihin keskityt, lisääntyy

Sinä voit muuttaa omaa elämääsi iloisemmaksi ja runsaammaksi. Mutta tarvitsetko runsautta kokeaksesi lisää rahaa? Universumilla riittää runsautta ihan kaikille. Mutta olisitko onnellisempi lottomiljonäärinä kuin nykyisessä elämäntilanteessasi? Raha ei tuo onnea - se saattaa väliaikaisesti tyydyttää tarpeesi, mutta vain sinä voit luoda itsellesi onnea. Kaikki riippuu siitä, miten katselet elämääsi - positiivisten vai negatiivisten lasien läpi? Et tarvitse miljoonia, voit elää ihan kohtuullisen hyvää elämää. Tuoko raha turvaa? Mitä sinä pelkäät? Raha voi luoda turvallisuuden tunteen, mutta se ei vie pois pelkoja, jos ruokit pelkojasi huolilla. Se mihin keskityt, lisääntyy. Jos keskityt huoliin, vedät niitä vain enemmän puoleesi. Jos keskityt positiivisuuteen - siihen että sinulla on jo hyvä olla, vedät lisää hyvää puoleesi.

Kun ajattelet sydämellä niin teet aina viisaita valintoja, jotka johdattavat sinua aina vain parempaan elämään. Ego toki haluaa tuoda omat mielipiteensä esiin, mutta voit opettaa egollesi, ettei sen tarvitse pelätä, kun teet valinnat sydäntäsi kuunnellen.

Olet osa kaikkein korkeinta - sinulla on iätön sielu, jolla on satoja jopa tuhansia muita elämiä takanaan - oikeasti parhaillaan. Mikään ei ole luojalle mahdotonta, sinä olet myös luoja, oman elämäsi luoja. Muuta elämäsi iloisemmaksi ja valoisammaksi, aloita pienin askelin, pienin teoin. Tee hyvää toisille, kun voit ja haluat niin tehdä - auta toisia omalla tavallasi. Pääasia on, että huomaat olevasi oman elämäsi ohjaksissa, jolloin voit tehdä elämästäsi suuren seikkailun, itsesi näköisen. Anna itsellesi mahdollisuus elää täysillä. Muuta asenteitasi - sano kiitos useammin, ole ystävällinen ja kohtelias. Hymyile usein! Kokeile vaikka viikko, niin huomaat, että ympärillä olevat ihmiset alkavat käyttäytyä positiivisemmin. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Anna aikaa itsellesi, anna itsellesi lupa nauttia elämästä. Kuuntele, rakas ystävä, sydäntäsi, sillä on sinulle paljon hyvää asiaa. Olet siunattu valonlapsi, teitpä mitä valintoja hyvänsä!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net