Vaikuta todellisuuteesi ajatusten voimalla https://pixabay.com/fi/kupla-kaukasianpaimenkoira-ajatus-19329/
28.02.2019

Vaikuta todellisuuteesi ajatusten voimalla

Voimme luoda todellisuuden uudelleen. Se tapahtuu ajatustemme avulla. Kvanttifysiikan näkökulmasta mielikuvat ovat totta – aivan kaikki mielikuvat, hyvät ja pahat. Meidän kannattaa valita tietoisesti, millaisia mielikuvia, ajatuksia ja uskomuksia kannamme mukanamme. Niistä muovautuu kohtalomme.

Varhaiset fyysikot tekivät kahtiajaon aineen ja ajatuksen välille. Myöhemmin puhuttiin aineesta ja energiasta. Eri osat ovat toisistaan erillisiä, uskottiin. Nykyään ymmärrämme, että ihmiskunta on osa valtavaa, näkymätöntä energiakenttää. Siihen kuuluvat kaikki mahdolliset todellisuudet. Voimme vaikuttaa energiakenttään ajatuksillamme ja tunteillamme.

On kutkuttavaa pohtia, voisiko mielen avulla vaikuttaa todellisuuteen. Onko mahdollista tulla ihmiseksi, jollainen haluaa olla? Voiko luoda sellaisen elämän, jonka haluaa kokea? Nykytiedon valossa vaikuttaa siltä, että näin voi todellakin olla. Ainakin, jos uskomme kvanttifyysikoita.

Mielikuvat ovat kvanttifysiikan näkökulmasta totta

Minäkuvamme on aina totta, oli se sitten millainen tahansa. Monella meistä on useita minäkuvia, jotka vaihtelevat sen mukaan, mihin ympäristöön itsemme kuvittelemme. Minäkuvan vaihtelevuus riippuu siitä, olemmeko onnistuneet lähimenneisyydessä niissä asioissa, joihin olemme ryhtyneet. Olemmeko yltäneet ihanteisiimme?

Jos ihanteenamme on esimerkiksi olla epäitsekäs ja avulias ihminen, olemme luoneet vastaavanlaisen mielikuvan itsestämme. Sitä sanotaan ihanneminäksi. Ja se on totta. Kun yritämme arjen keskellä toteuttaa epäitsekkyyden ja avuliaisuuden arvojamme, kohtaamme onnistumisia ja epäonnistumisia. Ne molemmat vaikuttavat minäkäsitykseemme. Minäkäsityksemme vaihtelee ajasta ja tilanteesta toiseen. Ja ne kaikki ovat totta, jokainen mielikuva on totta. Koko se kirjo, joka on positiivisen ja negatiivisen välillä, on kvanttifysiikan näkökulmasta totta.

Rikasta ajatuksiasi – niistä tulee todellisuutesi

Sinulla on tahdonvoimaa, aikaa, rohkeutta ja mielikuvitusta. Voit tulla sellaiseksi ihmiseksi kuin haluat olla. Se koskee meitä kaikkia. Muuttamalla uskomuksemme todellisuuden luonteesta pystymme muuttamaan elämämme. Totuus on, että aine ja ajattelu kietoutuvat toisiinsa. Ajattelusta ja energiasta tulee ainetta. Aine vaikuttaa ajatteluun. Niitä ei voi irrottaa toisistaan sellaisella väkivallalla, jolla niitä aiemmin erotettiin.

Muutos on kiinni uskomuksistamme. Kun haluamme muuttua, meidän on pystyttävä näkemään itsemme ja maailma uudella tavalla. Ajatuksemme ovat ratkaisevassa asemassa; ne luovat todellisuutemme. Ajattelemalla voimme muuttaa tämänhetkistä todellisuutta. Meillä on kyky luoda uudelleen se, mitä haluamme. Ajatuksemme ratkaisevat, olivat ne sitten hyviä tai pahoja. Molemmilla on valtava voima.

Ajattelu tuottaa konkreettisia vaikutuksia elämäämme. Siksi meidän on keskityttävä ajatuksissamme siihen, mitä haluamme. Kun todella tiedostamme tämän, emme hukkaa tilaisuutta luoda tietoisesti itsellemme haluamamme kohtalo.

Kiinnostuitko? Lue lisää Joe Dispenzan teoksesta Luo itsesi uudelleen, johon kirjoitus perustuu. Saat seikkaperäiset ohjeet siihen, kuinka voit vaikuttaa kohtaloosi ajatusten avulla.

Joe Dispenza: Luo itsesi uudelleen. Opas mielen rajoitteiden purkamiseen. Viisas elämä 2018.

Jaa tämä:
Satu Ilta

Nimimerkki Satu Ilta on koulutukseltaan sosiologi ja yhteisöpedagogi. Hän työskentelee päätyön ohessa sisällöntuottajana ja printtilehden toimittajana. Satu on kirjoittanut toisella nimimerkillä runoja, joita on julkaistu runoantologioissa ja Sadun omassa runokirjassa. Hän on toimittanut yhden runoantologian. Satua eniten kutkuttavat aiheet liittyvät lapsiin ja kasvatukseen, pitkän parisuhteen hoitamiseen, uskontoon, uskoon ja maailmankatsomuksiin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan. Myös ihmisten käytös kaikessa irrationaalisuudessaan ja ajankohtaiset sosiaaliset ilmiöt käynnistävät Sadussa ”sisäisen analysaattorin” ja kirjoitusinnon.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net