Miksi vastausta ei tule? https://pixabay.com/fi/koira-susi-ulvoa-kuu-puu-y%C3%B6-647528/
15.01.2019

Miksi vastausta ei tule?

Olemme valinneet yhden esimerkin eräästä toistuvasta kysymyksestä. Miksi ei tule vastausta? "Sanotte aina, että voimme kutsua teitä. Kannustatte meitä aina puhumaan teille. Rakastettuani vuosia teitä sanoinkuvaamattomasti ja tunnettuani innostusta ja kiitollisuutta joka kerta, kun näen viestejänne Facebookissa, en ymmärrä, miksi vastausta ei tule. Teidän kutsumisenne toimii vain niillä, joita rakastatte, enkä minä ole yksi heistä????"

Ei ole yhtäkään tapausta, jolloin henkilö joka esittää vilpittömän kysymyksen hengelle, ei saa vastausta. On erittäin suuri tarve, että selitämme, mitä tarkoitamme sanoessamme näin.

Useimmiten vastaus ei tule sillä tavalla, kuin kysyjä on ennalta päättänyt, että sen pitäisi tulla. Ihminen voi odottaa, että kuulee äänen puhuvan korvaansa, eikä sitten kuule sitä. Ihminen voi sallia, että vastaus voi tulla muutoksena olosuhteissa, ja sitten tulla kärsimättömäksi ja päättää, ettei mitään tapahdu, vaikka todellisuudessa on alkanut prosessi, joka toisi vielä enemmän, kuin hän on pyytänyt. Menetelmiä joilla vastauksia voidaan lähettää ja vastaanottaa, on monia. Usein esimerkiksi vastaus tulee unessa ja vastaanotetaan, mutta se suljetaan pois, koska se ei ole odotuksen mukainen.

On myös monia tapauksia, joissa vastaukset eivät ole juuri sitä, mitä kysyjä haluaa, ja siksi ne sivuutetaan tai torjutaan. "Tuo taas! En minä halua sitä!"

Olemme aina kannustaneet olemaan avoin kaikille mahdollisuuksille ja hyväksymään sen, mitä elämä tuo, askeliksi sitä kohti, mikä on parasta itselle. Sitten on tapoja oppia niitä "kieliä", joilla henki "puhuu". Voimme luetella muutaman.

Ensimmäinen ja helpoin on käyttää ns. merkkejä. Höyhenet omalla polulla, löydetyt kolikot, toistuvat numerot eri paikoissa. Tämä on hyvin johdantoa, mutta palvelee aloituksena. Kolikot, höyhenet jne. näyttävät teille, että te ette tosiaankaan ole yksin. Numerot toimivat parhaiten, kun kerrotte meille, mitä tulkintatapaa aiotte käyttää, jotta tiedämme esimerkiksi, mitä ymmärrätte, kun näette toistuvasti 333 tai 555.

Teidän on myös parasta ymmärtää, että kun pyydätte vastausta johonkin tilanteeseen, vastaus annetaan, mutta ei ehkä välittömästi. Mutta kun pyydätte, että elämäänne muutettaan, ja sielunne on samaa mieltä, että se on parasta, niin elämänne muuttuu. Teidän kannattaa ehkä myös alkaa lisätä "tai jotain parempaa" kysymystenne loppuun.

Kun puhumme kielestä, saanemme hyvin voimakkaasti suositella, että alatte opetella jotain unitulkintaa. Kenties ette ole harjaantuneet muistamaan unia. Mutta saanemme kertoa, että elätte sellaisessa. Useampi yhteiskunta planeetallanne on tiennyt, että tuota unikieltä voidaan soveltaa pätevästi "todellisuuteen". (Kaikkia näitä heittomerkkejä on pyydetty.) Yksinkertainen ja kuitenkin erinomainen esimerkki on: "Mikä on kotkan näkemisen shamanistinen merkitys?" Tulkittuna se merkitsee: "Shamaanit saivat viestin tältä. Mikä se oli?"

Välittömin tulos jota voitte odottaa, on oppia tuntemaan muutoksia energiakentässänne. Kun teille puhutaan, on välitön energiavirta teiltä meille ja meiltä takaisin teille. Se tuntuu juuri siltä, mitä se on – ehdotonta rakkautta ja täydellistä hyväksyntää. Tämäkin sisältää valtavan määrän informaatiota – vastauksia. Muistakaa kuitenkin, että puhutte omalle korkeammalle itsellenne, oppaillenne ja opettajillenne. Tarkoituksemme ei ole tyydyttää halujanne kaikissa asioissa, vaan opastaa parhaimpaan ja korkeimpaan versioon itsestänne, jonka voitte ilmentää. Päätös seurata sitä on kuitenkin aina teidän.

Siis lyhyt vastaus kysymykseen on: kun puhuttelette korkeampaa itseänne kysymyksillä, niihin vastataan. Mutta teidän ehkä kannattaa lakata määräämästä se tapa, jolla vastauksen on tultava, ja oppia näkemään, kun se tulee. Nämä ovat asioita, jotka voitte oppia, ja se johtaa suurempaan ja suurempaan kommunikointiin kanssamme.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

5.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net