Kuka osaa manifestoida? https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-katseensa-tytt%C3%B6jen-huivi-suunsa-1995624/
19.09.2017

Kuka osaa manifestoida?

Vetovoiman laki, manifestointi ja oman todellisuuden luominen ovat näkyvästi esillä. Paljon puhutaan ja kirjoitetaan siitä, että sen saat mitä toivot. Mutta osaatko toivoa? Ja ilmestyykö elämääsi enemmän pientä ja keskeneräistä kuin suurta ja upeaa?

                                                                                                                                                                                                    Advertoriaali

Vuosia sitten olin ystävättäreni kanssa Budabestin oopperan balettinäytöksessä. Kävimme noutamassa paikan päältä liput ja olin häkeltyneen ihastunut tuohon upeaan oopperataloon. Sanoin ystävättärelleni, että en ole koskaan ajatellut, että minä voisin mennä oopperaan. Että se on erilaisia ihmisiä varten, niitä jotka ovat ”hienompia, parempia ja rikkaampia”, parempia kuin minä.

Ystävättäreni vastaus oli jotain yksinkertaisuudessaan niin pysäyttävää ja niin totta. Hän katsoi minua hämmästyneenä ja sanoi: ”Ai, minä taas ajattelen, että maailma kuuluu meille kaikille”.

Tuon jälkeen olen aina muistanut nuo sanat, kun epävarmuus iskee, että voinko tai saanko minä tehdä jotain.

Ja siinä se on, oivallus. Meillä kaikilla on sama oikeus hyvinvointiin, onneen, iloon ja runsauteen. Mutta oletko sinä oppinut sen, vai elääkö sinussa ajatuksia, jotka väittävät, että et sinä voi, saa tai osaa?

Manifestoinnin taito kuuluu meille kaikille

Manifestointi on taito, joka on meissä ihan luonnostaan ja kuuluu kaikille. Kuitenkin joko siirrämme tai emme siirrä sen taidon sukupolvelta toiselle. Jotkut ihmiset tuntuvat onnistuvan kaikessa ja heidän yllään näyttää olevan onnistumisen aura.

Onko ”pienesti” ajatteleminen opittu tapa? Onko minun sallittua olla joku?

Missä vaiheessa elämää usko onnistumiseen on lukittunut ihmisen käsitykseen itsestään. Missä vaiheessa on lukittunut käsitys itsestä epäonnistujana tai huonona oppijana. Tai oletko koskaan edes ajatellut, että sinä voisit olla ihan mitä haluat, oletko koskaan osannut edes haluta mitään muuta. Vai oletko vain lukittunut johonkin ajatukseen mitä sinä voit ja saat.

Se mitä kenellekin tarkoittaa hyvinvointi ja onnellisuus, on jokaiselle omanlaisensa asia. Olennaista on, oletko miettinyt mitä se sinulle on. Oletko miettinyt tarkasti, jokaista pientä yksityiskohtaa myöten, mikä on sinulle hyvä elämä?

Tuntuuko, että miettiessäsi mitä haluaisit, huomaat ajattelevasi esimerkiksi: ”tarvitsisin uuden talvitakin, mutta noh kyllä tuolla vanhalla vielä pärjää” tai ”haluaisin laihtua, mutta en minä kuitenkaan pysty siihen” jne.

Pysäytätkö luomisen voiman kokemalla huonoa omaatuntoa siitä, että antaisit itsellesi jotain uutta. Tai pysähtyykö ajatuksesi ääneen huutavan mielen alle, että sinusta ei ole johonkin.

Eli yksinkertaistetusti, oletko juuttunut ajatusmalliin, mikä pienentää, mitätöi ja kääntää toiveesi ylösalaisin? Voitko tunnistaa mielessäsi jotain mikä väittää, että toiveesi ei ole sallittua tai tarpeellista?

Tai keskitätkö ajatuksesi vääriin asioihin. Usein on vaikea erottaa mitä meidän pitäisi manifestoida. Pelkästään sanominen, manifestoin rahaa sinulle ja minulle, ei taida vielä johtaa kovinkaan pitkälle, tuskin yhtään mihinkään.

Mitä tarkemmin siis manifestoimme toiveemme ja tarpeemme, sitä vähemmän tarvitsemme näennäistä mielen kohotusta. Kun annat itsellesi luvan miettiä, toivoa ja luoda mitä todella haluat, auttaa se tuomaan sinulle ja ympäristöllesi rakkaudellista hyvinvointia.

Arkipäivän manifestointi –kurssin avulla opit kiinnittämään huomiosi oikeisiin asioihin. Opit millaiset ajatukset tuovat hyvää ja miksi ajatuksiaan on syytä tarkkailla. Voit oppia tekemään totaalisen muutoksen elämääsi opettamalla mielesi keskittymään toisenlaisiin ajatuksiin. Tutustu verkkokurssiin.

Anneli summaa asiaa näin: "Olen kiitollinen, kun saan tehdä tätä työtä. Minulla muutos on lähtenyt omien ajatuksien tarkkailusta ja oivalluksesta, että luon itse todellisuuteni omilla ajatuksillani. Lähde sinäkin tutkimaan mitä voitkaan kutsua elämääsi, kun opettelet ajattelemaan toisin."Anneli Pohjola on tunnelukkoterapeutti, mindfulnessohjaaja ja henkinen valmentaja, joka luo erilaisia kursseja auttaakseen ihmisiä pääsemään irti kärsimyksestä ja itselle haitallisesta tavasta toimia. Anneli Pohjolan kurssin on lunastanut jo 700 henkilöä ja palaute on sydäntä koskettavaa ja nöyräksi tekevää.

Iloa ja Valoa hetkeesi,

Anneli

mielenavaus.fi
avaamoterapia.fi

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net