14.04.2019

Avaimet elämän tarkoituksen löytämiseen

Mitä jos sinun ei tarvitsekaan tietää kaikkea oman elämäsi tarkoituksesta elääksesi sitä? Usein kuulee puhuttavan siitä että elämän tarkoitus on jotakin, mikä on pähkäiltävä ja selvitettävä. Jos suunnitelma ei ole kristallin kirkas, et voi elää täysillä. Jos keskitymme liikaa elämän yksityiskohtien selvittämiseen, saatamme tukahduttaa taitomme ja lahjakkuutemme. Jos haluat löytää elämän tarkoituksen, älä odottele vaan aloita.

Suunnista siihen suuntaan joka vaikuttaa sinuun syvimmin ja ota rohkeasti askel sitä kohti. Jokaisella kerralla kun otat uuden askeleen sinulle paljastuu seuraava. Sinun ei tarvitse tietää ulkoa koko karttaa päästäksesi päämäärääsi vaan se paljastuu sinulle pikkuhiljaa. Et ehkä pysty näkemään kaikkia askeleitasi etukäteen ja se on ihan okei. Luota siihen että sinua johdatetaan eteenpäin matkan varrella.

Jos et ole varma mihin suuntaan lähtisit, aloita kysymällä itseltäsi muutama kysymys:

1. Mihin elämänkokemukseni ohjaa minua?
Tarkastele elämääsi kokonaisuudessaan. Jokainen tapahtuma ja ihmissuhde on muovannut sinua sellaiseksi kuka olet, miten ajattelet ja näet elämän tällä hetkellä sekä missä olet hyvä.
2. Missä olen luontaisesti hyvä?
Mikä käy minulta helposti ja luonnollisesti? Tämä antaa sinulle vinkkejä siihen mitä lahjoja sinulla on annettavana maailmalle.
3. Minkä ongelmien ratkaisussa loistat?
Kokemuksiisi perustuen, millaisten ongelmien ratkaisussa sinulla on lahjoja? Arvon lisääminen ja toisten ongelmien ratkominen tuo menestystä elämääsi.
4. Millaisten ihmisten kanssa tulen toimeen parhaiten?
Ketkä ovat niitä joita kohtaan tunnen myötätuntoa ja yhteenkuuluvuutta? Ehkäpä kodittomia, yksinhuoltajia tai kehitysvammaisia? Tästä voit saada vinkkejä siihen onko sinut tarkoitettu auttamaan muita tai jotakin päinvastaista.

Jos et jaa lahjojasi eteenpäin koko maailmasta puuttuu juuri sinun uniikki ilmaisusi ja ajatusmallisi.

Mitä jos Gandhi, Martin Luther King Junior, Steve Jobs tai Oprah eivät olisi antaneet lahjojaan maailmalle?

Maailmassa on ihmisiä jotka odottavat juuri sinun lahjojasi, olivatpa ne mitä tahansa. Maailmassa on ihmisiä jotka haluavat kuulla sinun viestisi sillä tavalla kuin haluat sen kertoa. Joten elä elämääsi parhaiden kykyjesi ja sen mukaan missä tällä hetkellä seisot. Kun kasvat henkisesti, myös tarkoituksesi kasvaa ja mukautuu.

Sinun ei tarvitse olla täydellinen, sillä kukaan ei ole. Sinun täytyy vain aloittaa.

http://kuteblackson.com/blog/?p=2675

Jaa tämä:
JannikaA

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. On innokas matkustelemaan ja etsimään haasteita. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net