Pam Grout: E2

| 20.03.2014
Maailmaa villitsee tällä hetkellä manifestoimisen ja luomisen aikakausi. "Saat mitä haluat" -kirjoja putkahtaa ulos tuon tuostakin ja kaikissa luvataan samaa: Muuttamalla ajatuksi, muutat elämäsi - tämän kirjan avulla voit testata yksinkertaisin menetelmin uskomuksiasi.

Yli 10-sivuiseksi venyvä "alkulause", pitää sisällään Pam Groutin omikohtaisia kokemuksia ja  kirjan esittelyä. Johdannossa sivutaan kvanttifysiikkaa ja esteitä, miksi emme onnistu luomaan maailmaa halutunlaiseksi. Kirjan perusteissa käydään pikaisesti lävitse tieteen perusteita ja pari sääntöä, ennen kuin päästään itse asiaan: yhdeksään energiatestiin.

Yhdeksän energiatestin avulla kuka tahansa meistä voi testata vetovoiman lain toimivuutta. Testit ovat yksinkertaisia, eikä niihin kulu kauan aikaa.

Tutkimus 1: Pomo on töissä -periaate: on olemassa näkymätön, rajattomien mahdollisuuksien energiakenttä tai -voima. Tämän ensimmäisen kokeen tarkoitus on todistaa, että maailmankaikkeudessa on mahtava voimakenttä. Osiossa käydään lävitse todistusaineistoa, joka tukee väitettä. Lisäksi kumotaan yleisimpiä virhepäätelmiä. Itse koe tehdään tarkasti, ylös kirjataan aloitusaika ja päivämäärä. Kokeessa annetaan aikataulu (48t), jonka puitteissa pysytään. Ensimmäisessä kokeessa pyydetään maailmankaikkeutta todistamaan sen olemassa olo, jollakin niin selkeällä ja yksinkertaisella tavalla, että sitä ei voi ymmärtää väärin. Grout kehottaa lukijaa pyytämään voimakentältä siunausta, jota kutsuu odottamattomaksi lahjaksi. Kokeen lopuksi voi täyttää vielä "virallisen" raportin kokeen kulusta.

Loput kokeista: 2. Volswagen Jetta -periaate:uskomuksesi ja odotuksesi ovat vuorovaikutuksessa kentän kanssa, 3. Alby Einstein -periaate: sinäkin olet energiakenttä, 4. Abrakadabra -periaate: se mihin kiinnität huomiota, kasvaa, 5. Rakas Abby -periaate: yhteytesi kenttään tuottaa tarkkaa ja rajatonta ohjausta, 6. Supersankari -periaate: ajatuksesi ja tietoisuutesi vaikuttavat aineeseen, 7. Jenny Craig -periaate: ajatuksesi ja tietoisuutesi muodostavat kehosi, 8. 101 dalmatialaista -periaate: olet yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen maailmankaikkeudessa, 9. Kaksi kalaa ja viisi leipää -periaate: maailmankaikkeus on rajaton, vauras ja hämmästyttävän hyväntahtoinen.

Kirja on kirjoitettu hyvin, eikä ihme, onhan Pam Grout kokenut kirjailija: 16 kirjaa, näytelmiä ja televisiosarja, lisäksi hän toimittajana kirjoittaa useisiin julkaisuihin. Kirjasta huokuu kuitenkin kirjailijan omakohtainen kokemus ja uskon että Grout itse hyödyntää voimakenttää.

Ulkonäöltään kirja on "peruspokkari". Tekstin seassa on aika paljon mietelauseita, mutta ne löytävät oman paikkansa. Kirja kuuluu Basam Booksin Viisas Elämä -kirjasarjaan.

Kirja on tervetullut poikkeus. Vaikka itse suhtaudun hieman skeptisesti maailmanmainetta niittäviin tämän alan bestsellereihin, pidin tästä kirjasta. Testien ansiosta asioista tuli konkreettisempiä. Lisäksi kirjalijalla oli kyllä kyky vakuuttaa asiasta. Tein itse ensimmäisen testin. Ja mitäkö tapahtui? Mikä oli se "odottamaton lahja", minkä maailmankaikkeus kantoi eteeni? Ei tullut mitään. Ei tapahtunut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, vaikka olin asiasta itse ihan varma. Siitä huolimatta uskon ja tiedän näiden asioiden olevan tosia.

Ote alkusivuilta:"Jos olet lukenut kirjan Salaisuus  tai viettänyt aikaa henkisissä piireissä, tiedät jo, että ajatuksesi luovat todellisuutesi. Maailmankaikkeudessa on parantava voima, ja vain ja ainoastaan sinä suunnittelet elämäsi. Siitä huolimatta jäljelle jää yksi pikku ongelma, pikkiriikkinen ansa. Et oikeasti usko sitä. Et täysin."

Kirja on arvostelukappale.


Takakannen teksti:

"Me olemme suurimpia kaikista luojista: kykeneviä rakentamaan valtavia kaupunkeja ja inspiroimaan kokonaisia kansoja. Aina välillä unohdamme, että ulottuvillamme on kokonaisia galakseja."

Tämä kirja hälventää kaikki epäilyksesi vetovoiman lain toimivuudesta: sinut on kutsuttu tekemään yhdeksän 48 tunnin koetta, jotka todistavat, että maailmankaikkeudessa todellakin on myönteinen, rakastava ja älyttömän siisti voima.

Helppojen ja lyhyessä ajassa tehtävien testien avulla todistat itsellesi, että henkiset periaatteet ovat yhtä luotettavia kuin painovoima, yhtä johdonmukaisia kuin mekaniikan peruslait. Vuosia olemme toivoneet, että voisimme luottaa näkymättömään. Tällä kertaa sinun ei tarvitse pelkään toivoa: voit todistaa kaiken itse. Kirjan luettuasi näet - ja koet - maailman uudella tavalla. 

E2 - yhdeksän energiatestiä jotka todistavat, että ajatuksesi luovat todellisuutesi on noussut räjähdysmäiseen menestykseen maailmanlaajuisesti, ja sitä pidetään uutena vetovoiman lain merkkiteoksena. Kirjan käännösoikeudet on myyty 27 maahan!

Pam Grout: E2 – yhdeksän energiatestiä jotka todistavat, että ajatuksesi luovat todellisuutesi

Basam Books 2014

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net