Niina-Matilda Kuusisto: Voima -kortit II

| 23.06.2017
Näkijä Niina-Matilda Kuusisto on julkaissut kakkososan rakastetuista Voima -korteista. Paketti sisältää 36 kpl uusin maalauksin ja voimalausein varustettua korttia. Sekä maalaukset että tekstit ovat Niina-Matildan omasta siveltimestä ja kynästä.

Mukana seuraa opaskirjanen, jossa on kunkin kortin kuvauksen lisäksi vinkkejä korttien käyttöön, esimerkiksi osana kotia. Kuvitukset ovat puhuttelevia ja omalaatuisia, juuri sitä mitä Niina-Matildalta voisi odottaakin. Kortit on myös tekijän puolelta lähetetty matkaan, ne ovat olleet hänellä piirin muotoisesti Äiti Maria tilassa henkiväen siunattavina. Omaa käyttöönottoa varten on niin ikään ohjeet korttien opaskirjassa.

Olen nyt muutaman kerran käyttänyt kortteja elämänmuutoksen keskellä, ja todennut niiden toimivan ainakin itselläni erittäin hyvin. Tätä kirjoittaessani nostin kuutosen, Tiedon valon voiman:

Katsot asioita sen valossa mitä niistä tiedät ja miten omat kokemuksesi peilautuvat kohtaamiesi asioiden eri kulmista. Tämän kortin tehtävä on rohkaista sinua lähtemään liikkeelle omasta sisimmästäsi käsin, tiedon valon voimaan turvaten. Mitä sinun sisäinen vanha viisaasi, sielusi joka on jo kokenut paljon, tietää asiasta tai tilanteesta? Sinua auttava taivasväki jakaa vuolaasti selvätietoa. Tulee hetki, jona vain tiedät, tietämättä miten tiedät tai osaamatta perustella. Tuolloin muista kiittää siitä, että sinua tiedon valolla siunattiin. Kaivatessasi selvennystä jonkin asian suhteen, voit nukkumaan mennessä pyytää, että aamulla heräät täsmätiedolla valaistuneena.

Tiedon valon voima näyttää sinulle totuuden. Totuuden voi vastaanottaa vain, kun elää täydessä luottamuksessa. Luottaen siihen, että kaikella on tarkoituksensa, että olet yhtä kaikkien sinua ympäröivien sielujen kanssa. Muista, että vain jos sinua pyydetään voit puuttua toisen elämän kulkuun. Jos todella haluat auttaa niin rakasta lähimmäistäsi. Jokaisella on oma tiedon valon lyhty, jonka turvin kuljemme, todistaen kokemuksien kautta oman sielumme valovoimaa.

Kiitos. Ei yllättänyt, että juuri tätä tarvitsin juuri tällä hetkellä.

Jos kuulet kutsun, voit tilata omat Voima -kortit täältä: https://www.niina-matilda.net/tuotteet.html?id=14570/547628

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net