Niina-Matilda Kuusisto: Voima Kalenterikirja 2016

| 10.02.2016
”Ammennan voimani ajattomasta rakkaudesta”, sanoo näkijä Niina-Matilda Kuusisto vuoden 2016 kalenterikirjan takakannessa.

Vuosittain ilmestyvässä kalenterikirjassa näkijä kertoo vuodenkierron kollektiiviset haasteet ja mahdollisuudet sekä kuukausittaiset energiateemat. Viikkoteemat ja voimatekstit kertovat energian liikkeistä. Hyvinkin osuvasti, näin alkuvuoden kokemuksella tämänkertaisesta kahdentoista kuukauden matkasta.

Selkeä ja inspiroiva kalenterikirja on kuvitettu Niina-Matildan sielukkailla maalauksilla ja Jari Pollarin valokuvilla. Muistiinpanotilaa on mukavasti niin yksittäisille päiville, viikoille ja kuin kuukausillekin. Kuin lupa ja kutsu kirjoittaa omia aatoksia suunnitelmien ja aikataulujen joukkoon.

Yksi viikko aukeamalla. Pyhä-, merkki- ja liputuspäivät, kuun kierto ja nimipäivät. Kuukausittaiset energiateemat myös yhteenvetona. Leikkimielinen vanhan kansan onnenkalenteri. Viikonpäivien henkiset merkitykset. Viikkokalenteri / lukujärjestys. Omien rytmien suunnittelupohja. Energiakehon huolto-ohjeet. Kierresidonta ja laminoidut kannet. Näppärän kokoinen kalenteri (noin 20 x 15 cm) sujahtaa sukkelasti olkalaukkuunkin.

Ote Niina-Matildan alkusanoista:

Tervetuloa Voima Kalenterikirjan haltioiden piiriin. Vuoden 2016 energia kumpuaa maasta ja voimistaa energiakiertoa sydänalan ja päälaen välillä ilmentyen kurkun kautta. Heti alkuvuodesta kehosi kertoo sinulle, ovatko sanasi ja äänesi valmiit valjastamaan tämän vuoden voiman käyttöösi, vai tuleeko kehon ensin voimistua ja puhdistua. Jos saat kurkullesi kipua, hoida fyysisen kehon ohella energiakehoasi, joka toimii käsi kädessä fysiikkasi kanssa. Olen kirjannut tähän Kalenterikirjaan muutaman tavan, joilla pidän huolta energiakehostani. Muista, että oma viisautesi opastaa sinua aina parhaiten myös itsensä hoidattamisen suhteen. Kun elät todeksi omaa viisauttasi, avautuu sinussa syvätieto, jota olet kartuttanut jo ennen syntymää. Juuri oman viisauden äärelle tämä vuosi meitä johdattaa, sillä tänä vuonna sydän ja järki ovat kaikessa yhtä. Tulee hetkiä, jolloin huomaat ettet tavoita yhtään järkevää ajatusta, sillä sydämesi on jo sopinut pääsi kanssa miten asia on. Ole rauhassa ja anna tiedon suodattua sydänalaasi järkeistämisestä piittaamatta. Sinä tiedät miltä sinusta tuntuu ja tänä vuonna se yllättäen riittääkin. Toisaalta tulee hetkiä, jolloin tiedät täydellisesti miten sinun tulee toimia, mutta et osaa perustella tietoasi muutoin kuin toteamalla ´minä vain tiedän, niin se on´. Koska olet energeettinen kokonaisuus, joka on yhteydessä koko luomakunnan energiakenttiin, elämä ilmentää sinulle välittömästi ulkopuolellasi sen, mitä sisimmässäsi kytee. Voit hautoa mielessäsi jonkin uuden asian hankkimista ja yllättäen kaikki ympärilläsi tuntuvat puhuvan ja ilmentävän juuri kyseistä asiaa. Sisäistä ohjausta voit vahvistaa sopimalla itsesi kanssa kyllä ja ei -tuntemukset kehollasi aivan kuten tekisit heilurin kanssa.

Vuoden 2016 energiakulku loksauttaa tärkeysjärjestykset päivitettyihin uomiinsa. Se mikä ennen oli hyvinkin tärkeää, saattaa yllättäen menettää kokonaan merkityksensä tehden tilaa uusille tuulille. Henkistä lujuutta tarvitaankin nyt siellä, missä on aika irtaantua vanhoista toimintamalleista. Muutosta edeltävät rohkeat askeleet kannattaa ottaa tänä vuonna, jos vain mahdollista, nyt kun energia tukee uudelleenjärjestäytymistä.

Niina-Matilda Kuusisto: Voima kalenterikirja 2016

Painettu EU:ssa, 2015

arvostelukappale

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net