Mikkonen Virpi: Kiitos hyvää pikaruokaa

| 16.02.2016
Pikaista kasvisruokaa, jossa ei  ole valkoista sokeria eikä gluteenia, hurraa! Tästä kirjasta on kyllä ammennettavaa moneksi ruokailuhetkeksi.

Virpi Mikkonen tarjoilee kirjassaan niin hurmaavia reseptejä, että jään aina selailemaan kirjaa ja unohdan että tarkoituksena oli valmistaa jotain. Kuvat ja taitto ovat siis kirjassa huippuluokkaa, mutta ei sisältö jää huonommaksi. Reseptien paras anti on siinä, että ne ovat jotain ihan uutta ja niissä on jokin "juju". Eikä niiden kanssa tarvitse tuhrata aikaa liian kanssa, vaan lähes kaikki valmistuu puolessa tunnissa. 

Mikkosen kirjasta löytyy kivoja uusia ideoita myös aamuihin, joka monesti tuppaa olemaan se sama kahvi+voileipä/puuro. Vai mitä mieltä olette esimerkiksi vegaanisista omenanuudeleista (esim. puuron lisukkeena), paistetuista kanelibanaaneista tai mustikka-inkiväärituorepuurosta, nam. Päivälliseksi munakoiso- tai punajuuripizza ja jälkkäriksi kolmen raaka-aineen suklaakakku (kananmuna, taateli, raakakaakaojauhetta). Meikäläisen vanhat reseptit "isoäidin ajoilta" päätyvät kierrätykseen ja hyllyt täyttävät vastaisuudessa terveellisimmillä ja herkullisilla kasvisresepteillä hurmaavine ruoka-aineineen. 

Virpi Mikkonen on toimittaja ja hyvän olon reseptitaiteilija, jonka kansainvälisesti palkittu nettisivusto vanelja.com keskittyy hyvää tekeviin ruokanautintoihin. Hänen esikoiskirjansa Kiitos hyvää - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia saavutti suuren suosion.

Tilaa kirja Suomalaisesta kirjakaupasta.

Takakansi:
Vauhdikkaseen arkeen sopivat pikaruoat valmistuvat Virpi Mikkosen tapaan ilman gluteenia ja valkoista sokeria. Kaikki ohjeet sopivat kasvisruokavalioon ja useat niistä myös vegaaneille.

Aloita aamusi helpoilla pannareilla, haukkaa lounaaksi hyvishampparia ja nauti illalla vaikkapa viljatonta avokadopastaa tai bataattipizzaa. Kiitos hyvää Pikaruokaa -kirjassa on paljon alle vartissa valmistuvia ruokia ja vain muutaman raaka-aineen reseptejä.  Lasten suosikkien tekemiseen myös lapset itse osallistuvat mielellään.

Kirjan yli 80 ohjeen joukossa on nopeiden ruokien ja välipalojen lisäksi mukana useita helposti syntyviä makeita herkkuja. Kolmen raaka-aineen suklaakakkua ei malta olla kokeilematta! 

Mikkonen Virpi: Kiitos hyvää pikaruokaa, helppoja ruokia terveelliseen arkeen
Otava 2015

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net