Lotta-Josefiina Mansikka: Henkimaailman näkökulma 1 – Kanavoitu opas elämään

| 24.02.2017
Luin kirjan yhdessä illassa. Kirjan teksti on selkeää ja helppotajuista. Kuten takakannessakin sanotaan, niin henkimaailmalle ihmiselämän moninaiset ongelmat ovat hyvin yksinkertaisia ja helppoja ratkaista.

Omalta kohdaltani sanoisin, että minulle kirjan paras anti löytyi annettuani tekstin ensin hautua mielessäni ja luettuani sitä sitten muutaman viikon päästä toiseen kertaan.

Henkimaailman näkökulma sai alkunsa kirjoittajansa Lotta-Josefiinan oltua lomailemassa Kreikassa puolisonsa kera kesällä 2016. Tuolloin henkimaailma ilmoitti Lotta-Josefiinalle, että hänen tulisi kirjoittaa uusia näkökulmia käsittävää kanavoitua tietoa sisältävä opaskirja. Kirjaa lukiessani totesin, että näkökulmat kirjassa olivat samanaikaisesti käytännönläheisiä, rakkaudellisia ja mielenkiintoisia – sekä suorasukaisia.

Kirjan sisältö on jaettu seitsemään pääotsikkoon: elämän osa-alueet, energiakeskukset, luovuuden energiat, numerologia, ihmisyys, kysymyksiä henkimaailmalle sekä rukoukset ja harjoitukset.

Tämän kirjan myötä henkimaailma muistuttaa meitä siitä, että kaikki elämässämme on valinnan tulosta. Elämän todelliset arvot ja sen myötä todellinen onni löytyvät jostain muusta kuin suorittamisesta, itsekkäistä motiiveista, materialismista, ahneudesta tai muiden meille esittämien uskomusten omaksumisesta. Elämä on juuri sitä, minkälaiseksi me sen teemme ja mille annamme huomiota.

Kun opimme näkemään oman voimamme, valomme ja viisautemme, olemme löytäneet avaimet itsemme näköiseen elämään. Samalla henkimaailma kannustaa meitä myös päivittämään arvomaailmaamme. Todellinen onni löytyy, kun olemme rehellisiä itsellemme ja seuraamme omia vaistojamme. Samaan tahtiin tietojemme ja kokemustemme karttuessa muuttuu oma totuudellinen näkemyksemme elämästä. Niinpä nyt on aika etsiä elämäämme sellaisia asioita, jotka nostattavat henkeämme ja saavat sisimpämme laulamaan onnesta. Sielun viisaus on meidän jokaisen sisällä ja sen tulisi olla oppaamme täällä maan päällä. Meidän tulee vain uskoa sisimpämme tuntemuksiin ja luottaa oman sielumme viisauden voimaan. Jokaiselle meistä on tarjolla samat mahdollisuudet maailman salaisuuksien löytämiseen.

Haasteet elämässämme ohjaavat meitä kokemuksiin, kasvattaen ymmärrystämme kohti valoa ja tietoisuutta. Ole sellainen kuin opetat. Ole myös yhteydessä universumin ja Jumalan rytmiin, niin löydät tasapainon itsesi ja elämäsi kanssa

Kirsi Lohtaja

Lotta-Josefiina Mansikka: Henkimaailman näkökulma 1 – Kanavoitu opas elämään
Omakustanne 2016

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net