Anthony William: Terveysmeedio auttaa

| 03.03.2017
Anthony Williamilla on synnynnäinen kyky viestiä hengen kanssa, joka sitten välittää hänelle tarkkaa ja aikaansa edellä olevaa tietoa terveydestä. Hieman hämmentyneellä mielialalla tartun siis "henkien terveysoppaaseen".

Kirja alkaa kappaleella: "Kirjassa esitetyt tiedot, neuvot ja mielipiteet eivät perustu tieteellisesti tutkittuun tietoon vaan siihen, mitä kirjailija Anthony William kokee henkien hänelle kertoneen."

Anthony William ei ole lääkäri eikä ole opiskellut ikinä lääketiedettä, mutta omaa silti valtavasti tietoa ja osaa kertoa asiakkaalle, mikä sairaus tätä vaivaa. William oli vain neljävuotias, kun hän kuuli hengen äänen, joka sanoi: "Minä olen Korkeimman Henki. Minun yläpuolellani on vain Jumala." Tästä alkoi Williamin matka kohti nykyistä uraa, jota näinä päivinä värittävät mm. toimiminen kuuluisana terveysmeediona ympäri maailman ja lääkäreiden auttaminen diagnoosien tekemisessä.

Mutta sitten kirjan pariin. Kirjan yli 300 sivuun mahtuu paljon, mutta kyllä niistä sairauksista on puhumistakin. William käsittelee kirjassaan mm. piileviä epidemioita (Epstein-Barr-virus, kilpirauhanen ja fibromyalgia) ja avaa näkymiä myös muihin selittämättömien sairauksien aiheuttajiin, kuten migreeniin (syitä on Williamin mukaan monia, esim. virus, mikroaivoverenkierronhäiriö, poskionteloperäinen, ammoniakin laukaisema, elektrolyyttien puute, stressi, kuukautiskierto jne.), autismiin, lisämunuaisten uupumukseen ja masennukseen.

Jokaisessa kappaleessa on kerrotaan mistä sairaus johtuu ja miten sitä voi hoitaa. Kappaleen lopuksi on vielä esimerkkikertomus.

Kirjan loppuosa kulkee nimellä "parantumisen avaimet", joissa William neuvoo yleisemmällä tasolla vältettäviä ruoka-aineita, myrkkyjen poistamisesta kehosta, toimivasta ruoansulatuksesta ja opastaa 28 päivän puhdistukuurille.

Kaikkinensa mielenkiintoinen kirja, johon suosittelen tutustumaan avoimin mielin.

Takakannen teksti:

Kansainvälisesti tunnettu terveysmeedio Anthony William kertoo, kuinka jokainen voi parantaa omaa terveyttään!

Anthony William kykenee diagnosoimaan ällistyttävän yksityiskohtaisesti ihmisten sairauksia. Nyt hän antaa selkeitä neuvoja, joilla meistä jokainen voi elää terveemmin.

Kirjan alussa kuvataan Williamin ällistyttävä elämäntarina, jonka jälkeen käydään läpi, kuinka ruokavaliota ja elämäntapoja muuttamalla voi saada apua mm. migreeniin, suolisto-ongelmiin, kakkostyypin diabetekseen, lisämunuaisen vajaatoimintaan, kilpirauhasen vajaatoimintaan ja posttraumaattiseen stressireaktioon. Kirjan koskettavat omakohtaiset kertomukset todistavat Williamin parantajan lahjoista.

Anthony William: Terveysmeedio auttaa, Totuus sairauksista ja kuinka niistä voi parantua
Tammi 2016


Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net