Johanna Elomaa: Säästä ajatuksesi eläviä varten

| 24.11.2016
Kun elämä veti matot Johanna Elomaan jalkojen alta, hän lähti etsimään Itseään Intiasta, Borneosta ja Balilta. Vuoden kestäneestä reissusta ja matkaan johtaneista raastavista kokemuksista syntyi suora ja viisas kirja.

Intiassa Johanna asuu Pyhässä kaupungissa kurinalaisessa ashramissa, jossa päivät täyttyvät henkisyyden harjoitteista. Seuraavalla pysäkillä Borneon viidakossa orankien kuntoutuskeskuksessa pelastetaan ihmisapinoita. Siellä Johanna tekee raskasta mutta palkitsevaa työtä hullun kuumuuden keskellä. Balilla hän asuu riisipeltojen reunalla, hienoissa taloissa, mutta kutsumattomien vieraiden valtakunnassa. Tarinan sattumat eivät ehkä olekaan sattumia, koska niitä ei taida olla olemassa. Tapahtumarikkaan kertomuksen käänteitä siivittävät aidot persoonat sekä tunteiden koko kirjo.

Onko asia, mitä teet tällä hetkellä elämässäsi niin

arvokas, että se voisi jäädä viimeiseksi teoksesi?

Jos ei, tee siitä sellainen. - Yogi Raman

Tilaa kirja Suomalaisesta kirjakaupasta.

Takakannen teksti:

Koskettava tositarina läheisen menettämisestä ja käänteentekevästä matkasta

Eräänä aamuna Johanna Elomaan maailma pysähtyi suru-uutiseen. Hänen pikkuveljensä oli hypännyt vietnamilaisen kerrostalon parvekkeelta ja kuollut. Veljen itsemurha ja sitä seurannut pitkän parisuhteen päättyminen johtivat romahdukseen. Lopulta Elomaa sai tarpeekseen surusta, itsesyytöksistä ja hektisestä työstään mediatalossa ja päätti lähteä pitkälle matkalle selvittämään, kuka oikeastaan on ja mitä elämältä haluaa.

Säästä ajatuksesi eläviä varten vie lukijan mukanaan Intian Pyhään kaupunkiin, Borneoon orankien kuntoutuskeskukseen ja keskelle Balin riisipeltoja. Kirja on riipaiseva kuvaus Elomaan kokemuksista Aasiassa sekä viisas tarina siitä, miten hän lopulta päästi irti menneisyydestä ja onnistui löytämään oman polkunsa.

Johanna Elomaa: Säästä ajatuksesi eläviä varten
Kustannusosakeyhtiö Kosmos 2016
300 sivua

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net