Hanna-Leena Sabelström: Uuden ajan lapset

| 18.11.2016
”Herkät sielut eivät tahdo kestää tämänhetkisen ympäröivän maailman karkeaa värähtelytasoa. Ristiriita on niin suuri, että he vetäytyvät ja voivat reagoida masennuksella.” kirjasta Hanna-Leena Sabelström: Uuden ajan lapset.

Uuden ajan lapset ovat herkkiä sieluja, joiden on välillä vaikea sopeutua vallitsevaan energiatasoon, sillä nämä erityislapset tasapainoilevat näkyvän ja näkymättömän maailman välissä. Sabelström kuvaa kirjassaan tarkkanäköisesti näiden lasten elämää erityisluokanopettajan silmin. Kirja on myös avoin kuvaus Sabelströmin omasta elämästä tähtihetkineen ja kipuineen. Vuoden aikana, jota kirja ajallisesti kuvaa, Hanna-Leena ehtii tavata kaksoisliekkinsä, kokea epätoivon hetkiä tyttärensä itsetuhoisuuden vuoksi ja kohota korkeuksiin enkelijoukkion mukana.

Kirja oli yllättävän mielenkiintoinen, sillä Sabelström laittaa itsensä rohkeasti esille, pelkäämättä näyttää omia pelkojaan ja tuntojaan, joihin lukija voi samaistua. Samalla kirja tuo varmasti lohtua monille erityislapsien vanhemmille, jotka "taistelevat" päivästä toiseen tuodakseen lapsiensa elämään valoa ja rakkautta; vihdoinkin joku joka ymmärtää näitä erityislapsia. Lohtua saavat myös ne, jotka näkevät ja kokevat henkimaailman (mutta eivät tohdi siitä syystä tai toisesta puhua), sillä Sabelström kirjoittaa enkeleistä ja henkimaailmasta todella luontevasti ja innolla.

Tilaa kirja Suomalaisesta kirjakaupasta.

Takakannen teksti:

Uuden ajan lapset on kiehtova kuvaus tämän päivän erityislapsista ja heidän matkastaan tavallista syvemmin näkevän opettajan kanssa. Herkät lapset kamppailevat riittämättömyyden ja masennuksen kanssa aivan kuin aikuisetkin ja heijastavat maailman tilaa oireilullaan. Vastapainoksi ja kannattelijaksi löytyy leikin ja liikkumisen ilo – sekä rakkaus.

Kirjan tositarinat nostavat rohkeasti esiin kipeitä teemoja koulumaailmasta, kasvusta ja perhe-elämästä ja näyttävät koskettavasti niin surun ja tuskan kuin ilon ja rakkaudenkin hetket. Henkilökohtaisen elämän kuvaaminen ja kirjailijan keskustelut valo-oppaiden kanssa avaavat henkimaailman ilmiöitä ja tuovat ne kaikille näkyväksi ja koettavaksi. Kirjan tapahtumat ovat todellisesta elämästä, mutta lasten tarinoita on muokattu niin, että tietosuoja säilyy.

Hanna-Leena Sabelström on kirjailija ja erityisluokanopettaja, joka on lapsesta saakka nähnyt enkeleitä ja saanut heiltä viestejä eri muodoissa. Sabelström on toiminut vuosia selvänäkijänä, Angelic-Reiki Master –hoitajana sekä henkisenä valmentajana ja opettajana. Sabelströmiltä on aiemmin julkaistu romaani Enkelikellolapset ja enkelikorttipakka Sonja-Enkeli – intuitiivisia viestejä enkeleiltä (Basam Books 2014).

Hanna-Leena Sabelström: Uuden ajan lapset

Viisas Elämä 2016

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net