Jeff Foster: Olemisen ihme

| 03.06.2016
Jos Jeff Fosterin kirjanaihe on sellainen "mistä ei oikeastaan voi sanoa mitään," samoin käy esittelylle. Kaikki sanomiset kirjasta tuntuvat turhalta ja niin pieneltä.

Valaistuminen, oleminen, havahtuminen. Näe se ihme, joka on nyt....ja nyt....ja nyt. Kaikkialla. Siinä kaikki. So simple.

Kirja aihe on siis havahtuminen, valaistuminen. Aihe joka puhuttaa ja johon "pyritään". En pysty arvioimaan Jeff Fosterin Olemisen ihme kirjaa, voin vain kertoa, millaisia tuntemuksia se herätti. Ensinnäkin, joka kerta lukemisen jälkeen minua alkoi väsyttämään ihan tolkuttomasti, vaikka oli aamupäivä. Oli pakko mennä nukkumaan. Pää meni jotenkin ihan totaalliseen lakkoon. Lisäksi loppupäivän kuljin kuin unessa, enkä saanut "mitään tehdyksi". Tuli vain oltua...niinpä, kuinka vaarallista ;)

Koen tietäväni (joka on tietenkin jo itsessään harha) hiukka, miltä tuntuu kun ego väistyy hetkellisesti. Lakkasin olemasta, oli vain ääretön rauha ja rakkaus. Minä väistyi ja hiljeni. Kirjaa lukiessani mietin, että herääminen on helppoa, jos sitä oikeasti haluaa. Loin elämäni tuskalliseksi ja havittelin valaistumista. Nyt näen, että en ole sitä koskaan halunnut tarpeeksi. Ei tästä voi kirjoittaa tämän enempää, koska kaikki sanomiseni on harhaa.

Mutta kirja avasi oven. Etsimisen sijaan saapui hyväksyminen. Se riittää tällä erää.

Suosittelen kirjaa, jos olet valmis kadottamaan itsesi.

Tilaa kirja Suomalaisesta kirjakaupasta.

Takakannen teksti:

Me etsimme kuumeisesti totuutta, itseämme, mielenrauhaa, Jumalaa ja elämän tarkoitusta ja samalla meiltä jää usein huomaamatta se kaikkein olennaisin ja välittömin: se elämä jota me elämme. Meillä on jo kaikki, mitä olemme aina etsineet, mutta se on niin lähellä meitä, tässä ja nyt, ettemme tule kiinnittäneeksi siihen mitään huomiota.

Jeff Foster pukee taidokkaasti sanoiksi sen, mistä ei oikeastaan voi sanoa mitään. Tämä kirja on sinulle, joka haluat löytää itsesi ja elämäsi keskellä tavallista arkeasi, juuri siinä missä olet.

Jeff Foster: Olemisen ihme - havahtuminen sanojen ulottumattomissa olevaan välittömyyteen
Taivaankaari 2016

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net