James Van Praagh: Sielun seikkailut

| 07.12.2015
"Olemme ikuisia sieluja, joilla ei ole alkua eikä loppua, mutta ollessamme inkarnoituneita tähän fyysiseen ulottovuuteen tiedostamme vain nyt-hetken."

Aloituslause on napattu kirjan johdannosta, ja vastaa hyvin sivustomme ajatusmaailmaa. Kirjailija James Van Praagh todella vie lukijansa sielun seikkailuihin, mutta onko asia faktaa vai fiktiota, siihen tuskin saamme vastausta. Van Praaghin sanottava pohjautuu hänen meediona saamiinsa kokemuksiin. Monet sielut ovat "kuoleman" jälkeen sanoneet sanottavansa jälleenjäänneille omaisille James Van Praaghin kautta. 

Jos aiheena on jälleensyntymä, kehosta poistuminen, kuolemanrajakokemukset ja sielu, kirjasta saa hyvinkin raflaavan heille, joita sanoma kiinnostaa. En kuitenkaan usko, että Van Praaghin kirja olisi syntynyt tarpeesta tienata rahaa tai saada lisää kuuluisuutta, sillä kirjassaan hän ei tyrkytä tietoa, vaan antaa lukijalle tilaa olla se, mikä on.

Kirjassa käsitellään mm. aiheitta mikä on sielu, puhutaan sielun kodista ja mietitään miten sielu elää fyysisyydessä.

Pehmeäkantisen kirjan 182 sivua on siis tuhtia tavaraa. Kappaleet ovat selkeästi jaoteltu ja ne ovat lyhyitä, joka helpottaa "tajuamista". Tekstin luettavuus ei ollut ihan paras mahdollinen, vaan olisi kaivannut hieman ammattimaisempaa otetta. Skeptikkoja kirja tuskin vakuuttaa, mutta muille se antaa monia vastauksia. Moni sielu tullee myös muistamaan kirjaa lukiessaan välähdyksiä siitä, kuka oikeasti on. Itse en ole kuitenkaan täysin vakuuttunut siitä, tarvitseeko meidän tietää ihan niin paljoa sielun elämästä "toisella puolella".

Van Praagh kertoo ihmisten esittävän hänelle toistuvasti samaa kysymystä. "Mikä on sieluntarkoitukseni?", johon kirjailija vastaa: "rakastaa pyytteettömästi". Van Praagh toteaakin että: "Jos kaikki sielut olisivat kehittyneet siihen pisteeseen, jossa me rakastaisimme pyyteettömästi, meillä olisi taivas maan päällä."

Takakannen teksti:

Tämä on matka, joka pakottaa sinut katsomaan elämää ja kuolemaa täysin erilaisessa valossa.

Sielun seikkailut on käsikirja jokaiselle, joka on joskus kyseenalaistanut sen, mistä he tulevat, miksi he ovat täällä ja minne he menevät kuoleman jälkeen. Kansainvälisesti tunnettu meedio James Van Praagh jakaa intuitiivisia kokemuksiaan kommunikoinnistaan hengen maailman kanssa viimeiseltä 30 vuodelta ja vie sinut henkiselle matkalle saadaksesi selville oman sielusi ainutlaatuisen luomuksen, ja tutkimaan sielun moninaisia seikkailuja sen matkatessa maailmojen välillä. James jakaa ainutlaatuiset kokemuksensa hengen maailmasta ja vastaa tärkeimpiin kysymyksiin elämästä materiaalisen maailman tuolla puolen, muun muassa: mikä on sielu, mitä hengellemme tapahtuu kuollessamme, millainen on kuolemanrajakokemus, millainen on jälleensyntymän prosessi, mitä oppiläksyjä sielumme on tullut takaisin oppimaan ja kuinka tunnistamme ne.

Sielun seikkailut on hämmästyttävä opaskirja aloittaessa elää elämää, joka todella toteuttaa sielusi kohtalon: rakkauden polun seuraaminen.

James Van Praagh on kansainvälisesti suosittu New York Times - lehden parhaiten myyvä kirjailija, joka on toiminut hengen maailman äänenä viimeiset 30 vuotta. Hän on esiintynyt Oprahin haastatteluohjelmassa ja monessa muussa ohjelmassa ja hänellä on Hay House radiossa oma viikoittainen ohjelmansa Talking to spirit. Hän on myös menestyvä CBS:n pitkään pyörineen sarjan Chost Whisperer luoja ja tuottaja, jota tähdittää Jennifer Love Hewitt.

James Van Praagh: Sielun seikkailut, taival läpi fyysisten ja henkisten ulottuvuuksien.
Minna Ritari -kustannus 2015

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net