Inna Segal: Kehosi salattu kieli

| 17.06.2014
Käytetyin kirja hyllyssäni viimeisen parin vuoden aikana on varmasti ollut Kehosi salattu kieli - uuden ajan lääkärikirja, kuten sitä luonnehtisin. Siinä on käsitelty kehomme sairauksia ja vaivoja aasta ööhön, ja enemmänkin.

Kirja opettaa lisäksi haitallisista sekä parantavista tunteista ja niiden vaikutuksista kehoon, ja se näyttää värien parantavat keinot. Se antaa lisäksi oman voiman takaisin - sen voiman, millä voimme muun muassa parantaa itse itsemme.

Kehomme on viisas, mutta emme vain osaa antaa sen parantaa itseään. Tukimme sen suonia, elimiä ja huokosia väärillä ruokailutottumuksillamme, emme liikuta sitä emmekä anna sille sitä happea, mitä se ehdottomasti tarvitsisi, eikä sen kaunis lihaksistokaan toimi kuten pitäisi. Ja jos ei tuo vielä saa Henkemme ja sielumme kulkuvälinettä epäkuntoon, haittaamme sen luonnollista toimintaa negatiivisilla tunteilla ja ajatuksilla, tai pitämällä kiinni vanhasta vihasta ja loukkaantumisista.

Mutta ei hätää, onneksi Inna Segal, parantaja ja luennoitsija kertoo, miten voimme oppia tunnistamaan kehomme viestit, ja mitä voimme tehdä niiden avulla. Segalin osuvat sanat ja Pyhä parantava viisaus auttaa kehoamme paranemaan jälleen toimintakykyiseksi. Lukijan tehtäväksi jää vain myöntää vääristymät itsessään ja tehdä kuuliaisesti harjoitukset itsensä korkeimmaksi parhaaksi, vaikka vähän ego vastustaisikin.

Kirjaa voi lukea, kuten mitä tahansa kirjaa, alusta loppua kohden tai sitä voi käyttää hakuteoksena tehden ne harjoituksen, mitkä tuntuu resonoivan voimakkaammin. Jotkut kohdat vaativat useammankin istunnon, jotkut tukokset lähtevät kerralla. Tuntemukset sen kertovat.

Kirja ei ole pelkureille, sillä pitää uskaltaa katsoa peiliin ja tunnustaa se, mitä sieltä näkee. Harjoituksia tekiessään ei kuitenkaan tarvitse olla lääkäri eikä hoitaja tai mitään muutakaan erityistaitoja omaava. Mutta yksi kriteeri itsensä parantamiseen on - tämän kirjan avulla ja muutenkin - pitää haluta parantua. Kysy itseltäsi kolme kertaa, haluatko todella parantua. Jos vastaat epäröiden tai vastaus on selvä Ei, kirja voi silti johdattaa sinut lempeästi terveempään elämään vastustavan egon ohitse, tai sitten sinun pitää odottaa vielä vähän.

Kirjan saatteessa lukee, että:

“-Tämä kirja lepää jumaluuden käsissä ja se on omistettu äärettömälle rakkaudelle, joka on meissä kaikissa.

- Kehosi salattu kieli on osa uutta terveysliikettä, joka rohkaisee ja opettaa virittäytymään oman kehonsa taajuudelle ja ryhtymään parantamaan itseään.

- Kyseessä on interaktiivinen, voimakkaita prosesseja ja parantavia taajuuksia sisältävä kokemus, joka johdattaa ihmiset entistä parempaan terveyteen ja hyvinvointiin.”

Tietäen, että olemme perineet koko joukon myös esi-isiemme käytöstapoja, asenteita, reagointimalleja ynnä muuta, ei mikään kirjan harjoituksista ole mielestäni turha. Herkimmät tietävät, että olemme alttiit myös kollektiivisille tunteille ja ajatuksille sekä ajatussaasteelle. Sen lisäksi auramme napsii kadullakin muilta vaikutteita ohikulkiessamme. Vihaisuus tarttuu, kuten moni muukin tunne, mutta kun muistaa kotiin tullessaan, ettei kaikki ole meidän omaamme, mitä tunnemme, ylimääräisen voi huoletta antaa valoon tai palauttaa oikeaan paikkaansa. Jos ei ole vielä oppinut erottamaan, mikä tunne tai sairaus on oma jam ikä kuuluu jollekin muulle, kirjan avulla voi sitäkin opetella.

Nauti kirjaa illalla yhden kohdan verran ennen nukkumaanmenoa ja anna luonnon hoitaa loput. Lämpimästi suositellen,

Stina Nordberg
stiinanord(at)outlook.com

Inna Segal: Kehosi salattu kieli
Basam Books

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net