Soulfulness

| 28.03.2015
Hyvän rentoutuslevyn löytyminen on tuuripeliä, Soulfulness onnistuu tehtävässään varsin hyvin.

Soulfulness-levyllä nousee päällimmäiseksi esiin harmonia. Musiikki on rauhallista eikä se ärsytä vaan soljuu taustalla kuin keväinen puro. Se myös pysäyttää ajatukset, jotka juoksevat villihevosten lailla kun yritän rentoutua. Musiikista puuttuu kaikenlainen ylenpalttinen runsaus ja kikkailu, mikä antaa kuulijalle tilaa olla ja levätä. Ainoa itseäni kiusaava seikka oli muutamassa kohdassa "Twin Peaks"-tyylinen soundi, joka vei ajatukset hetkeksi vanhan jännärin pariin.
 
Soulfulness-levyn on pienen omistautuneet tiimin yhteistuotos, sen on säveltänyt ja tehnyt Julian Rock ja Atte Tynys ja tuottajana toimii Co-Rennon voimavarakouluttaja Sara Corento yhteistyössä Philippe Kermorvantin kanssa.
 
Sara ja Philippe kertovat uudesta albumistaan näin:" Uusi Soulfulness-musiikki ilmaisee syviä tunnetiloja ja koskettaa ihmisen sydäntä, mieltä ja sielua. Stressistä vapautuminen päivän päätteeksi voimallisen musiikin keinoin on tänä päivänä entistä hyväksytympi vaihtoehto voimaantumiselle. Tämä rentoutuslevy on erilainen. Se vie sinut matkalle korjaamaan itseäsi; auttaa sukeltamaan mielesi syvyyksiin, joihin on muutoin vaikea päästä, sekä auttaa löytämään vastauksia sisältäsi."
 
Tarvittaisiin useampi kuuntelukerta, ennen kuin itse voisi kertoa kuinka syvällisellä tasolla levy vaikuttaa. Varmaa on kuitenkin se, että levy ei jää hyllyyn makailemaan, vaan tulee käyttöön, kun rentoutusta kaipaan.
 
Levyä voit koekuunnella täältä http://co-rento.com/wp/fi/tuote/soulfulness/

 

Takakannen teksti:
Syvärentouttava musiikki auttaa sinua saavuttamaan tunnetasolla tasapainon ja sisäisen rauhan.

Stressintäyteisen päivän päätteeksi kutsumme sinut viettämään hetken aikaa itsesi kanssa!
Höyhenen tavoin, joka laskeutuu kevyesti taivaalta, salli musiikin koskettaa kehoasi, mieltäsi ja henkeäsi.

Musiikin sävelet auttavat sinua tietoisemmin keskittymään hyvinvointiisi, sekä auttavat sinua syvään rauhallisuuden tilaan, nauttimaan syvästä rentoutumisesta sekä tuomaan itsesi takaisin tasapainoon.

 

Co-Rento Empowerment Training Finland Oy
Musiikki Julian Rock & Atte Tynys

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net