Annika Radlöv ja Tuula Partanen: Henkien opissa

| 27.01.2015
Täysi tunnustus täytyy antaa Annika Radlöville ja Tuula Partaselle rohkeudesta tarttua näinkin arkaan aiheiseen kuin Henkien opissa - kommunikointia henkien kanssa.

Moni lukijamme on varmasti kiinostunut aiheesta, kuinka itse oppisin kommunikoimaan henkien kanssa. Toisaalta monia aihe pelottaa, ja halutaan pysyä mahdollisimman kaukana kaiken maailman hengistä. Sillä kuka tietää, mitä ne lopulta ovat? Kirja toteaa henkioppaista seuraavaa: Meillä kaikilla on henkioppaita, jotka seuraavat meitä, muttemme aina ole tietoisia niiden olemassaolosta. Henkioppaat eivät pysy aina samoina kehdosta hautaan asti. Henkiopas voi olla joku, johon sinulla on läheinen suhde aikaisemmassa elämässä, tai se voi olla yleismaallinen henkiopas henkiseen kehitykseen pyrkiville.

Kirja kuvaa rehellisesti naisten ylä-, kuin alamäetkin henkisen kehityksen polulla. Arimmatkin tunnot paljastetaan. Samalla kirja antaa kattavan kuvauksen siitä, mitä kaikkea saattaa kohdata tehdessään yhteistyötä henkimaailman kanssa. 

Kirjassa on monta kappaletta, puhutaan meditaatiosta, ravinnosta ja rakkaudesta. Suurin osa kirjasta käsittelee kuitenkin naisten omaa polkua kohti tätä hetkeä. Tätä osiota - samoin kuin ruokaa ja terveyttä (tai jättää kokonaan pois) - olisi voinut tiivistää huomattavasti. Liian laajan skaalan vuoksi kirja hieman leviää käsiin. Mutta kirjassa on paljon mielenkiintoista, parasta antia ovat erilaiset harjoitukset vaikkapa oman suojelusenkelin kohtaamiseen. Hyvä neuvo oli myös tämä: Älä aseta henkiä jalustalle, mutta älä unohda myöskään kiittää. Hengiltä voimme saada hyödyllistä oppia ja opastusta, mutta loppujen lopuksi olemme itse vastuussa elämästämme ja päätöksistämme.

Takakannen teksti:

Kuinka saada avaimet henkiseen, fyysiseen ja psyykkiseen kehitykseen yhteistyössä henkimaailman kanssa?

Annika Radlövin ja Tuula Partasen kertomukset omasta matkastaan avaavat lukijalle näkymän muutokseen: kuinka yhteys henkimaailmaan voi johdattaa vaikeiden elämänkokemusten kautta mielen vahvuuteen. Henkimaailman apu voi olla korvaamaton henkisen kehityksen tiellä: omaa sisintä kuuntelemalla voi askel askeleelta oppia pysähtymään omien intuitioden ääreelle.

Kirjan harjoitusten avulla voit tutustua omaan henkioppaaseesi, opit kommunikoimaan henkien kanssa ja lisäät hyvinvointiasi ja energiaasi.

Annika Radlöv ja Tuula Partanen: Henkien opissa
WSOY
2014

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net