Anna Taipale: Sydänjuttu

| 20.04.2018
"Olen oppinut kohtaamaan itseni tällaisena. Olen hiffannut, että sekä valoni, että pimeyteni kuuluvat rakkauteen ja että niiden kanssa voi oppia olemaan myötätuntoisesti seikkailussa. Minun ei tarvitse olla mitään muuta kuin olen." Anna Taipale.

Iso hatunnosto Annalle hänen matkastaan kohti oman itsensä rakastamista. Anna Taipaleen kirja Sydänjuttu julkaistiin vuonna 2017 ja kirja on oiva opus itsemme rakastamisen saloihin. Se valottaa lukijaansa vapain sanakääntein kohti armollisuutta ja hyväksyntää. Onhan itsensä rakastaminen tärkeintä, mitä voit elämässäsi tehdä.

Kirja on kuvitettu kauniisti kuvin ja värein. Kirja on myös "oikea" kirja, kunnollisten kovien kansien kera. Teksti on hyvin vapaamuotoista ja lennokasta. Kirjan sisällysluettelosta löytyy mm. seuraavat kappaleet: Hei hei mielenhallintaa, Minä riitän (aja enemmän!), Ah, mä saan tuntea, Mitä peilissä näkyy ja Mihin voin luottaa? Isompia kokonaisuuksia on viisi: rakkaus löytyy kyllä, minun elämäni on minua varten, voimaannun, yhdessä ja elämä haluaa hyvää.

Kirja tekee tärkeää työtä, se auttaa meitä ymmärtämään, että olemme arvokkaita juuri sellaisina kuin olemme. Ei tarvitse olla mitään sen enempää - kuin oma itsensä - eikä myös vähempää. Olet täydellinen rakkaus.

Omat analyyttiset aivoni olisivat kaivanneet jotain selkeämpää, jäsennellympää, jäin hieman "irti", vaikka kirjan punainen lanka piirtyikin näkyvänä esiin. Kaikkinensa kuitenkin hieno teos.

Takakanne teksti:

Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut

Kuinka rakastaa itseään?

Elämäämme määrittää eniten se, millainen suhde meillä on itseemme. Kirja auttaa tunnistamaan ja vapauttamaan tiedostamattomia ja rajoittavia kaavoja, tunteita ja tapoja katsoa itseä. Se auttaa löytämään oman sydämen voiman: valon, rakkauden ja viisauden, joka meissä jo on. Silloin avautuu Sydänjuttu – omin minä ja itselle lempeä elämä.

Anna Taipale: Sydänjuttu
Otava, 2017
s. 254

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net