Nina Ramstadius: Enkeli lensi ohi - suomalaisia enkelikokemuksia

| 26.04.2018
Enkeli lensi ohi - suomalaisia enkelikokemuksia on Nina Ramstadiuksen toimittama teos ja se on ihan must kaikille, jotka ovat ihastuneita enkeleihin.

Kirjan 238 sivua on täynnä suomalaisten omakohtaisia kokemuksia enkeleistä. Enkelikokemukset on jaoteltu seuraaviin osoihin: lapsuus, apua vaaran ja hädän hetkellä, lohdutukseen, rakkaiden viestit ja muuta selittämätöntä. Kirjan lopussa on vielä luettelo enkelikirjallisuudesta. Monet ovat kohdanneet enkelin ja hienoa, että ovat innostuneet kirjoittamaan kohtaamisestaan näiden valon auttajien kanssa.

Tässä yksi kertomus enkeleistä:

Olin noin 12-vuotias nukkuessani huoneessani. Jossain vaiheessa havahduin hereille, jolloin näin komeron kohdalla jotain kirkasta ja valkoista. Koska luulin isosiskoni tulleen huoneeseen, nousin sängystäni ja lähdin kulkemaan kohti valoa. Lähestyessäni komeroa kuulin kahinaa. Se kuulosti aivan kankaisen hameenhelman ääneltä. Säpsähdin, koska en nähnyt ketään. Siinä samassa valo katosi. Arvasin, että enkeli oli käynyt luonani ja minut valtasi myöhemmin hyvä ja rauhallinen tunne. Jumala oli antanut minun nähdä enkelin. Sitä mahdollisuutta ei kaikille suoda ja sillä oli minulle merkitys.

Takakanne teksti:

Yllättävän monet ihmiset ovat kohdanneet enkeleitä elämänsä varrella. Nämä valon ja toivon sanansaattajat ovat usein näyttäytyneet juuri silloin, kun ihmiset ovat kaivanneet rohkaisua vaikeisiin elämäntilanteisiin. Enkelit ovat tuoneet lohtua, pelastaneet hädän hetkellä, varoittaneet tulevasta vaarasta ja valaneet uskoa tulevaisuuteen.

Nina Ramstadius on koonnut teokseensa suomalaisten aitoja ja koskettavia kokemuksia enkeleistä. Kauniit tarinat lohduttavat ja saavat pohtimaan, mikä elämässä on tärkeää. Menestysteoksen uuteen, laajennettuun painokseen on kerätty lisää autenttisia kertomuksia kohtaamisista enkeleiden kanssa.

Nina Ramstadius: Enkeli lensi ohi. Suomalaisia enkelikokemuksia.
Gummerus
viides painos, 2017
s. 238

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net