Voi Hyvin: Vege

| 06.10.2015
Vege - herkullista kasvisruokaa sisältää Voi Hyvin -lehdestä kerättyjä parhaita reseptejä.

Niille joiden kirjahyllyssä Voi Hyvin -lehden vanha kasviskeittokirja komeilee, lienee tämä uusi Vege-kirja pettymys. itselläni vanha keittokirja on kovassa käytössä edelleen ja siinä toivossa tilasin tämän uuden. Vaan taitaa mennä saman tien kierrätykseen tai myyntiin, sillä kovin köyköinen on mielestäni sisältö.

Reseptejä on vähän (52) ja 109 sivuun on mahdutettu alkuruokia, keittoja (2 kpl), tahnoja ja levitteitä, piirakoita, pääruokia, jälkiruokia, leivonnaisia ja juomia. Skaala on siis laaja, mutta mitään kovin mielenkiintoisia uutuuksia kirja ei tarjoa kasvissyöjille. Kirjan parasta antia ovat herkullisen näköiset jälkiruoat, joista ainakin ruusunmarja-valkosuklaakakkua täytyy testata.

Taitto ja kuvitus Vege-kirjassa on runsasta ja ammattimaista. Kirja sopinee parhaiten kotikokkaajalle, joka tarvitsee muutaman hyvän reseptin vieraille tarjottavaksi.

(maaliskuussa 2015 ilmestyi Alex Niemisen ja Riikka Sukulan kasviskeittokirja Vege!, jota ei auta sotkea tähän Gummeruksen painokseen, vaikka saman niminen onkin.)

Vege - herkullista kasvisruokaa
Gummerus 2014

 

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net