Sanni Nevalainen: Rakkauden polulla -muistikirja

| 15.03.2019
Viisas elämän kustantama Rakkauden polulla -muistikirja on juuri sopivan kokoinen, povitaskumallia. Ihanan pieni! Ja kuitenkin riittävästi sivuja, riitävästi kokoa.

Kovakantisen muistikirjan kansi hohkaa rakkaudellisia värejä; okraan taittuvaa lämmintä punaista, sekä sinisen, valkean ja keltaisen sävyjä. Lämmin kansi saa sydämen läikähtämään. Se houkuttelee täyttämään tyhjiä, viivattomia, valkoisia sisäsivuja.

Kirjassa kehotetaan kirjoittamaan ja piirtämään kirjaan oman elämän askeleita. Muistiin kannattaa merkitä kokemuksia ja havaintoja, joita nimenomaan haluaa kuljettaa mukanaan ja joihin haluaa palata myöhemmin. Kirjaan merkityistä, piirretyistä tai maalatuista askeleista tai tulostetuista valokuvista muodostuu jokaisen yksilöllinen rakkauden polku. Kirjaan voi merkitä enkelikokemuksia, ja siinä voi pitää kiitollisuuspäiväkirjaa. Tai sitten Rakkauden polulla -muistikirjasta voi askarrella ja rakentaa itselleen voimakirjan, jonka uumenista löytyy juuri itselle sopivaa helpotusta vaikeisiin hetkiin. Voimalauseet kannattaa merkitä muistiin, jotta ne ovat aina helposti mieleen palautettavissa.

Rakkauden polulla -muistikirjaa voi kuljettaa siististi käsilaukussa, repussa, rinkassa, povitaskussa - ihan missä vain! Kovat kannet kestävät ja pitävät kirjan siistinä, vaikka sitä kuljettaisi puolihuolimattomasti muun tavaran seassa.

Kirja kannattaa hankkia itselle, sillä sen voi muokata juuri sellaiseksi kuin haluaa. Suloista ja inspiroivaa muistikirjaa on hyödyllistä ostaa lahjaksi kirjoittamisesta, piirtämisestä tai erilaisten kirjallisten tai kuvallisten harjoitteiden tekemisestä viehättyneelle ystävälle tai sukulaiselle. Lisäksi näitä pieniä muistikirjoja voi ostaa lahjavarastoon, josta muistaminen löytyy helposti ja noepasti myös silloin, kun lahjakauppaan ei ennätä.

Takakansi:

Rakkauden polulla -muistikirja. Oma elämän matkasi koostuu kuljetuista askelista. Anna ilon pulppuilla, luovuuden läikehtiä ja sydämän johdattaa kulkuasi. Täytä kirja hyvää mieltä tukevilla asioilla. Leiki ja hulluttele! Rakkaudella, Sanni Nevalainen. www.valonvoimaa.fi

 

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net