Pauli Liikala: Viidennen asteen yhteyksiä

| 19.01.2018
Pauli Liikalan kirja Viidennen asteen yhteyksiä - Suomalaisia kertomuksia humanoidikohtaamisista on aikamoista tykitystä alusta loppuun asti. Turhanpäiväistä spekulointia ei ole, vaan kirjassa on lähes pelkästään haastateltujen omakohtaisia kokemuksia, jotka ovat osittain hurjaakin luettavaa.

On todella hienoa, että niin moni suomalainen uskalsi kertoa tarinansa. Vaatii nimittäin rohkeutta kertoa avoimesti, että on nähnyt ufon, tavannut humanoidin tai toimii peräti kontaktihenkilönä.

Haastateltavien kertomukset pohjautuvat Liikalan kysymyksiin, joissa pyydettiinn vastauksia mm. seuraaviin asioihin: Ensimmäinen kontakti humanoidien kanssa, miten kommunikointi tapahtui, oletko vieraillut aluksella, miten tapaaminen on muuttanut suhtautumistasi humanoideihin ja minkä viestin humanoidit ovat antaneet sinulle välitettäväksi.

Kirjan kertomukset on jaoteltu J. Allen Hynekin luokittelun mukaan toisen, kolmannen, neljännen ja viidennen asteen yhteyksiin. Ensimmäisen asteen yhteydet, jossa ufo havainnoidaan kaukaa, on jätetty pois. Toisen asteen yhteydessä ufo aiheuttaa fyysisesti mitattavia vaikutuksia (esim. auto sammuu), kolmannen asteen yhteydessä nähdään humanoidi. Neljännen asteen yhteydessä humanoidit ottavat yhteyttä päivätajunnassa ja viidennen asteen yhteydessä yhteydenpito tapahtuu muuntuneen tietoisuuden tilassa.

Kohtamisia oli laidasta laitaan, osa oli kohdannut humanoidin ohimennen muutaman kerran, osa taas toimii aktiivisesti kontaktihenkilönä ja auttaa maan ylösnousemus- ja/tai puhdistuoperaatiossa yhdessä kosmisten ystäviemme kanssa. Kaikki muukalaiset eivät liene ystävällismielisiä, vaan mukaan mahtuu myös "alemman värähtelyn omaavia" humanoideja. Tästä huolimatta harvojen haastateltavien tekstistä kuiteenkaan paistoi pelko, pikemminkin päinvastoin. Moni koki kohtaamiset myönteisenä tapahtumana.

Humanoidien kohtaamiset olivat mielenkiintoisia, samoin mielikuvitusta kiihotti lukea humanoidien ulkonäöstä ja käytöksestä. Itse en ole koskaan nähnyt ufoa, saati kohdannut humanoidia (ainakaan tietoisesti tai että olisi jäänyt muistijälki), mutta Liikalan kirjan jälkeen ajatus jos kytemään: "Mitä jos humanoidi kävelisi vastaan?" Ajatuksella uskaltaa leikkiä, mutta olisiko siihen oikeasti valmis?

Kirja on kyllä "must"-luettavaa kaikille, joita ufot ja humanoidit kiinnostavat - ja myös heille, jotka eivät humanoidien olemassa oloon usko.

Takakansi:

Olen haastatellut lähes 40 suomalaista henkilöä, joilla on kokemuksia ufojen ja humanoidien kohtaamisista. Voit lukea kirjastani todella mielenkiintoisia kertomuksia tapaamisista humanoidien kanssa. Omalta kannaltani mielenkiintoisin on oheinen Tanja Puhakan kertomus.
"Pääosa noista kokeista ja testeistä tehtiin minulle lapsena, mutta jotain muistikuvia on myös aikuisiällä kokemistan tutkimuksista. Yksi niistä liityy Pauli Liikalaan. Muistaan maanneeni taas tutkimuspöydällä noin 20-vuotiaana ja näin tuolloin vieressäni toisenkin pöydän, jolla makasi toinen ihminen, eräs mies. En tuntenut tuota miestä tuolloin.Kunnes eräänä päivänä,kun olin tuntenut Paulin jonkin aikaa, mieleeni palautettiin kyseinen hetki ja muisto ja tajusin, että tuolla toisella tutkimuspöydällä oli Pauli"

Pauli Liikala: Viidennen asteen yhteyksiä. Suomalaisia kertomuksia humanoidikohtaamisista.
Bod 2017
Pehmeäkantinen
212 sivua
Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net