Sanna Mikkola: Neorta - Kaksoisliekin voima

| 18.09.2015
Sanna Mikkola on tarttunut kirjassaan Neorta - Kaksoisliekin voima rohkeasti vaikeisiinkin aiheisiin.

Henkisiä romaaneja on vähän tarjolla joten kiitos Sannalle, että on tarttunut pelottomasti aiheeseen! Kirja sukeltaa vajaa kolmekymppisen Saran maailmaan, jonka elämä on suureksi osaksi ilotonta ja apeaa. Saran vanhemmat ovat menehtyneet auto-onnettomuudessa viisi vuotta aiemmin, eikä Sara tahdo päästä asian yli. Neorta, hänen kaksoisliekkinsä "toiselta puolelta" kuitenkin ojentaa kätensä Saralle ja herättää tämän näkemään elämänsä uudessa valossa.

Kirja on siis eräänlainen "henkinen selvitymistarina". Mukana on paljon henkistä sanastoa - aurat, energiat, kivet, mestarit, tähti-ihmiset, lohikäärmeet, sielut - vilahtelevat kirjan sivuilla. Mikkola on selostanut asiat kuitenkin hyvin auki myös asiaan vihkiytymättömille. Toki asioiden faktasta ja fiktiosta voidaan olla montaa mieltä, mutta kirjanhan onkin romaani ei tietokirja.

Kirja on mielenkiintoinen sekoitus "normielämää" haaveineen ja pelkoineen yhdistyneenä henkiseen kasvuun ja sen lainalaisuuksiin. Teksti on soljuvaa, mutta kaipaisi hieman tiivistämistä. Toivottavasti saamme lukea lisää tämänkaltaisia kirjoja, sillä niille löytyy varmasti lukijoita.

Tilaa kirja Suomalaisesta kirjakaupasta.

Takakannen teksti:

Sara kulkee läpi tylsänharmaata elämäänsä, haavoitettuna ja yksinäisenä, kykenemättä rakastamaan itseään, saati muita. Eräänä iltana kotonaan Sara kuitenkin kohtaa kaksoisliekkinsä Neortan – yli-inhimillisen upean olennon toisista ulottuvuuksista. Tästä kohtaamisesta lähtevät liikkeelle voimakkaat muutoksen energiat, jotka pakottavat Saran katsomaan itseään ja kohtaamaan sisimpäänsä.

Neorta vie Saran uusiin outoihin ulottuvuuksiin ja kiehtovien, mutta myös pelottavien kokemusten äärelle. Neorta näyttää, että elämä Maa-planeetalla on ainutlaatuinen mahdollisuus puhdistaa omaa karmaansa ja edetä suurin harppauksin itsetuntemuksen tiellä. Löytääkö Sara oman voimansa ja herkkyytensä matkallaan omaan sisimpäänsä, ja uskaltaako hän avautua rakkaudelle ja omalle kohtalolleen?

Tämä Uuden Ajan romaani yhdistää raikkaalla ja mukaansatempaavalla tavalla nykynaisen arjen ja jokapäiväisen elämän haasteet henkisen kasvun lainalaisuuksiin ja rakkauden syvimpään merkitykseen.

Sanna Mikkola: Neorta - Kaksoisliekin voima
Delfiini kirjat 2012

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net