Lorna Byrne: Enkelten kosketus

| 26.03.2018
Lorna Byrneä ei enkeleiden ystäville tarvitse erikseen esitellä, niin näkyvän uran Byrne on enkeleiden kanssa tehnyt. Enkelten kosketus kirjassaan Byrne avaa ovia omaan elämäänsä näyttämölle.

Niille lukijoille, joille Lorna Byrne on tuntemattomampi, kerrottakoon, että Byrnellä on lahja välittää enkelten viestejä ihmisille. Hän on pikkutytöstä asti aistinut (myös nähnyt ja kuullut) enkeleiden läsnäolon ja hän jatkaa edelleen viestintuojan tehtäväänsä.

Enkelten kosketus kirja on osittain Byrnen omaelämänkerrallinen. Kirjasta välittyy paljon rakkaudellista valoa ja monet saavat siitä lohtua ja rakkautta elämään. On hyvä että on tiennäyttäjiä. Kirjan sisältö on tekstiltään yksityiskohtainen ja jaettu kappaleisiin, jossa Byrne kertoo jonkin omakohtaisen enkelikohtaamisen.

Takakanne tekstissä on kohta, jossa sanotaan:"Tämä kirja sisältää paljon tämäntyyppisiä salaisuuksia, jotka on nyt kerrottu minulle ja jotka minun tulee välittää ihmisille". Nämä salaisuudet eivät mielestäni olleet mitään "isoja salaisuuksia", joten itse en ainakaan mitään verta seisauttavaa tekstistä löytänyt. 

Byrnen kirja sopii kaikille, jotka todella diggaavat enkeleiden kanssa työskentelystä. Kirja on lohdullista luettavaa ja sen kautta pääsee yhteyksiin oman enkelinsä kanssa.

Takakannen teksti:

"Opin enkeleistä koko ajan enemmän. Minulle ei kerrottu kaikkea vielä lapsena. Sitä mukaan kun pystyn ymmärtämään paremmin, minulle annetaan lisää tietoa - minä välitän tiedon eteenpäin, kun maailman on valmis ottamaan sen vastaan. Joskus minulle kerrotaan asioita, joita en saa kertoa eteenpäin. Joskus taas saan luvan paljastaa asioita, jotka oon aiemmin täytynyt pitää salassa. En esimerkiksi ole aiemmin saanut kertoa omasta suojelusenkelistäni. Tämä kirja sisältää paljon tämäntyyppisiä salaisuuksia, jotka on nyt kerrottu minulle ja jotka minun tulee välittää ihmisille." Lorna Byrne

Lorna Byrne: Enkelten kosketus
Otava
Alkuteos: Angels at my fingertips
Suomentaja: Anuirmeli Sallamo-Lavi
Julkaisuaika: 2017
302 sivua

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net