Katja Frange: Intuitiolla-työkirja

| 15.12.2017
Intuitiolla, kuuletko sisäisen viisautesi? -kirjan (esiteltiin viime viikolla sivustolla) pariksi sopinee hyvin Katja Frangen Intuitiolla -työkirja, Sisäisen viisauden harjoituksia. Työkirja auttaa jokaista omakohtaisesti kokemaan mitä se intuitio oikeasti on.

Alkupuheessa Frange toivottaa tervetulleeksi lukijan näillä sanoin: "Tämän työkirjan harjoitukset vahvistavat intuitiota, sisäistä viisauttasi. Intuitio vahvistuu ennen kaikkea itsetuntemuksen ja henkisen kasvun kautta, elämällä ja kokemalla, mutta intuitiota voi vahvistaa myös tietoisesti harjoitusten avulla".

Työkirjassa on 47 harjoitusta. Tehtävät ovat hyvin erilaisia: on "ajatustehtäviä", värittämistä, kävelyä luonnossa, mielikuvaharjoitusta, kehon tarkkailua, hiljentymistä, leikkimistä jne. Entä kehittyykö intuitio työkirjan avulla? Siihen en pysty vastaamaan - se on jokaisen omakohtaisesti koettava - mutta työkirjan ohjeet auttavat jokaista meistä näkemään intuition valtavat voimavarat ja sen, miten monikäyttöisesti intuitiotaan voi käyttää. Samalla myös viimeistään oivaltaa sen, että intuitio ei ole "vakio", vaan se kasvaa ja kehittyy läpi elämän, valintojesi kautta.

Takakannen teksti:

Intuitiolla-työkirja sisältää intuitiota avaavia harjoituksia ja kysymyksiä, hyödyllisiä vinkkejä ja työkaluja sekä inspiroivia ajatuksia. Kuvitettu työkirja kulkee helposti mukana ja sen harjoitusten äärelle on helppo pysähtyä arjen keskellä ja harjoituksia voi tehdä omaan tahtiin. Intuition vahvistaminen on henkistä kasvua, joten työkirja on inspiroiva työkalu itsetuntemuksen kehittämiseen!

Intuitiolla-työkirjaa voi käyttää lisänä samannimiselle, aikaisemmin julkaistulle Katja Frangen Intuitiolla-teokselle, mutta se toimii myös omana kokonaisuutenaan. Työkirjan teksti, harjoitukset ja kuvitus ovat kaikki Katja Frangen käsialaa.

Katja Frange on henkisen kasvun valmentaja ja opettaja, intuitiivinen näkijä ja äiti. Hän on intuitiivisen elämän sanansaattaja ja sitoutunut henkiseen työhönsä kohti korkeampaa tietoisuutta. Frangelta on aiemmin julkaistu Intuitiolla – kuuletko sisäisen viisautesi? (Viisas Elämä 2016)

Katja Frange: Intuitiolla-työkirja
Viisas Elämä 2016
s.109

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net