Dannion Brinkley: Kuoleman salaisuudet

| 14.03.2018
Dannion Brinkley kuoli salamaniskuun 1975 ja heräsi 28 minuuttia myöhemmin ruumishuoneella. Ruumiinsa maatessa lappu varpaassa, Dannionin itse vieraili henkimaailmassa, jossa hänelle näytettiin henkimaailman ihmeitä. Näihin asioihin meitä opastaa Dannion Brinkleyn kirja Kuoleman salaisuudet, seitsemän opetusta henkimaailmasta.

Brinkley oli siis kuolleena 28 minuuttia ja havahtui peiton alta ruumiskärryistä. Tämän lisäksi mies on kokenut sanojensa mukaan kaksi kuolemanrajakokemusta, jolloin hän matkasi takaisin henkimaailman lisäoppeja noutamaan.

Kirja on jaettu kolmeen osaan, ensimmäisessä osassa Brinkley maalailee kokemuksia kuolemastaan ja elämästä kuoleman jälkeen sekä fyysisestä ja henkisestä kärsimyksestä, jota on kokenut. Kirjan toisessa osassa Brinkley opastaa lukijaa sanoin: "kuinka olla pelkäämättä kaikkea sitä, mitä olen jakanut kanssasi". Viimeisessä eli kolmannessa osassa Brinkley jakaa lukijalle seitsemän opetusta henkimaailmasta.

Kirjan alku on paras osuus, on mielenkiintoista lukea Brinkleyn kokemuksia henkimaailmasta ja sen lainalaisuuksista. Brikleyn kertoi kirjassaan, että hän sai valtavasti tietoa henkimaailman valo-olennoilta, miten "pelastaa" maailma, näistä asioista olisi ollut mielenkiintoista tietää enemmänkin. Seitsemän opetusta henkimaailmasta jäivät itselleni hieman vieraiksi. Toki nämä perustotuudet tunnistin, mutta mitään kovin suurta "ahaa-elämystä" ei niiden kautta noussut.

Dannion Brinkleyn kirja sopii mainiosti kaikille, joita kiinnostaa kuoleman jälkeinen elämä ja kuolemanrajakokemukset. Kirjoittaja kirjoittaa sujuvaa tekstiä ja välttää vaikeita ja vieraita termejä. Aihealueesta olisi helposti kirjoittanut laajemmankin opuksen, nyt tuntui, että kirjaan oli tungettu vähän liikaa asiaa, liian laveasti kirjoitettuna. Jäi puuttumaan sisäistäminen, en päässyt oikein kirjan ytimeen, vaikka luinkin kirjan yhdeltä istumalta.

Takakannen teksti:
Vuonna 1975 Dannion Brinkley kuoli salamaniskuun. Kun hän 28 tuntia myöhemmin heräsi ruumishuoneelta, kaikki oli muuttunut. Kuolemanrajakokemuksensa aikana Brinkley kulki valotunnelin läpi. Toisella puolen hän sai arvokkaita opetuksia henkisyydestä, ja kun hän palasi takaisin, hän oli kokenut hengellisen jälleensyntymän. Seuraavien 28 vuoden aikana Brinkley koki kuolemanrajakokemuksen uudestaan kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla hän kävi taas taivaassa, jossa hänelle annettiin lisää henkisiä oppeja, joita hän voisi jakaa palatessaan maan päälle.

Kuoleman salaisuudet paljastaa Brinkleyn saamat opetukset kaikille meille, jotka emme ole päässeet käymään rajan tuolla puolen. Opimme seuraamaan kohtaloamme ja ymmärtämään tuonpuoleisen kautta, miten saamme terveytemme ja onnellisuutemme kukoistamaan. Opimme myös pitämään elämän perusasiat – kiitollisuuden, omana itsenä olemisen ja ystävällisyyden – mielessämme.

Brinkley opettaa lämpimällä lempeydellä, miten voimme elää elämäämme niin kuin taivas on sen tarkoittanut ja löytää onnen niin tässä elämässä kuin rajan toisellakin puolella.

Dannion Brinkley on yhdysvaltalainen kirjailija ja puhuja, jonka elämäntehtävä on tuoda taivaasta saamiaan oppeja rajan tälle puolen.

Dannion Brinkley: Kuoleman salaisuudet, Seitsemän opetusta henkimaailmasta
Viisas Elämä, 2017
suomentaja: Hanna Virtanen
alkuteos: Secrets of the Light: Lessons from Heaven

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net