16.08.2017

Uuden ajan chakrat - tunnetko jo nämä energiakeskukset?

Seitsemän peruschakraa on monille tutut: juuri-, sakraali-, solar plexus-, sydän-, kurkku-, kolmas silmä ja kruunuchakra. Näiden lisäksi arvioidaan pieniä chakroja olevan yli 70 000. Uuden ajan kynnyksellä on ilmestynyt myös kahdeksan voimakkaampaa chakraa, tiedätkö jo nämä?

1. Maatähti - Earth star

Maatähti sijaitsee noin 30 senttiä jalkojesi alla ja auttaa sinua yhdistymään Äiti maan kanssa. Kun maatähti on tasapainossa tunnet yhteenkuuluvuutta Äiti maahan ja kaikkeen luomakuntaan. Epätasapainoinen maatähti taas heikentää yhteyttäsi planeettaan, etkä tunne tätä kodiksesi, vaan kaipaat muualle, myös suhde luontoon voi olla häilyvä. Voit voimistaa maatähteäsi olemalla luonnossa ja tekemällä erilaisia mielikuvaharjoituksia. Tämän chakran väri on vihreä.

2. Napachakra - Core stars

Napachakrassa yhdistää meidät muihin ihmisiin ja kaikkiin muihin eläviin olentoihin, kuten eläimiin, hyönteisiin, kasveihin ja puihin. Täm chakra edustaa myös sielun ja tiedon tuntemista. Kun tämä chakra aktivoituu, sielumme tarkoitus avautuu, epätasapainoinen napachakra puolestaan tekee sinusta enemmän tai vähemmän erakon. Henkisen viisauden, metafysiikan tutkiminen ja meditointi tasapainottavat tätä oranssia (vaaleanpunaista) chakraa.

3. Pyhä sydänchakra - Sacred heart

Tämä chakra toimii sydämen energiakeskuksena ja auttaa tuntemaan ehdotonta ja puhdasta rakkautta. Kun tämä Pyhä sydänchakra on avoinna, elämän suunta on selvillä ja turvallisuuden tunne läsnä. Tämä chakra auttaa myös vastaanottamaan selkeitä viestejä ja laajentaa intuitiivistä tuntemusta. Pahasti epätasapainoinen chakra luo hämmentyneisyyttä ja empatiakyvyn puutetta. Chakra löytyy sydänchakran vasemmalla puolella ja on väriltään punainen.

4. Kateenkorvachakra (korkeampi sydänchakra)- Thymus - Higher heart chakra

Kateenkorvachakra sijaitsee kurkun ja sydämen välissä ja sen väri on sininen. Tämän chakran ollessa aktiviinen ja tasapainoinen, se tuo kiitollisuutta, kauneutta ja pyhää jumalarakkautta, samalla kun se auttaa kommunikoimaan empaattisesti ja myötätuntoisesti. Epätasapainossa chakra aiheuttaa ahdasmielisyyttä.

5. Pikkuaivochakra - Cerebellun - "Well of dreams"

Tämän charkan sanotaan auttavan pääsyä piilotettuihin valtakuntiin, luoviin ideoihin ja sielun sopimukseen. Chakra myös inspiroi unia ja vaikuttaa selko- ja enneunien syntymiseen. Pikkuaivochakran avulla näet asiat niin kuin ne ovat, ilman tuomitsemista. Epätasapainossa charka tuo negatiivisuuden näkemistä joka paikassa. Chakra sijaitsee niskan ja pään yhteyspisteessä ja on väriltään tummanpunainen.

6. Kausaalichakra - Käpyrauhaschakra - Pineal

Silmien takana, keskellä aivoja sijaitseva violetti kausaalichakra auttaa edistämään henkistä tietoisuutta ja tuntemuksia jumalista. Sen aktivoituminen voi edesauttaa kommunikointia henkien ja muiden rajan takana olevien sielujen ja olentojen kanssa. Se tuo tullessaan myös feminiiniset energiat. Epätasapainossa tämä chakra heikentää ajattelukykyä ja sulkee intuitiiviset viestit.

7. Sieluntähtichakra - Soul star

Sieluntähdessä sijaitsee karmalliset läksyt, menneisyys ja tulevaisuus. Se on meidän galaktinen kirjastomme, joka keltaisena sijaitsee noin 15 senttiä kruunuchakran yläpuolella. Aktiivisena ja tasapainossa tämä chakra mahdollistaa aikamatkat, tiedon entisistä elämistä ja ulottuvuuksista. Se tuo tulleessaan myös halun tutkia avaruutta ja tähdistöä. Mikäli sieluntähti on epätasapainossa, manifestointi ja yhteys universumiin vaikeutuu.

8. Jumalan päächakra - tähtiporttichakra - God's head

Kaikista ylin chakramme sijaitsee noin 30 senttiä päämme yläpuolella ja on väriltään kirkas, säteilevä kulta. Tähtiporttichakra yhdistää meidät kaiken lähteeseen, aurinkoon ja universumiin. Sen kautta energia virtaa meihin valtava energiamäärä. Tähtiportin kautta olet myös yhteydessä kosmisiin ystäviimme. Jos tämä chakra on epätasapainossa, aiheuttaa se voimattomuutta ja epätasapainoa.

Tietoa chakroista on paljon ja eri lähteet näkevät asiat hieman toisin, tämän sivuston lähteinä on käytetty http://foreverconscious.com/8-chakras-havent-heard sekä Diana Cooperin ja Tim Whildin kirjaa Arkkienkelien opas ylösnousemukseen. Varmaa kuitenkin on, että chakroja on ilmaantunut yhä enemmän ja ne voimistuvat, kasvavat ja muuttuvat koko ajan oman henkisen (ja ympäröivän universumin) kehityksen ja muistamisen myötä. Muutaman vuoden päästä kultaisen ajan ihmiset värähtelevät jo kaikissa sateenkaarenväreissä kaiken aikaa :)

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net