08.04.2018

Meditaatio - Christ Light Activation

Liity mukaan Sandra Waltersin ykseysmeditaatioon sunnuntaisin klo 18:11 tai 21:11. Yhdistymme meditaatiossa ylösnousemusmoodiin, vahvistamme kristallikehoamme ja liitymme telepaattisesti yhdeksi tietoisuudeksi. Sandra Waltersin luvalla tehty meditaatio löytyy kuudesaisti-sivuston youtube-kanavalta sekä sivun alalaidasta.

Liity tuhansien meditoijien rinkiin sunnuntaisin klo 18:11 tai 21:11 Suomen aikaa. (tai lauantai-sunnuntai välisenä yönä kello 03:11, PST 08:11 ja 11:11 tai 17:11)

Yhdistymme meditaatiossa ylösnousemusmoodiin, vahvistamme kristallikehoamme ja liitymme telepaattisesti yhdeksi tietoisuudeksi ilman teknologiaa.

Fokusoi, hengittele ja keskity yhdistymään muiden meditoijien kanssa. Avaa kanavasi rauhaan, harmoniaan ja rakkauteen. Voit osallistua meditaatiohetkeen joka istuen yksin rauhassa 33 minuuttia tai käyttämällä tätä opastettua meditaatioita.

Meditaatiohetki on avoin kaikille jotka haluavat liittyä ykseyteen ja rauhaan. Kutsu ystäväsikin mukaan. Mitä enemmän sydämiä, sen parempi.

Valolla ja rakkaudella.

Alkuperäinen meditaatio Sandra Walter http://www.sandrawalter.com/

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Media

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net