07.02.2019

Matka korkeampiin valtakuntiin Tim Whildin opastuksella!

Englantilainen Tim Whild on puhuja ja kirjailija, joka jakaa kiehtovia näkemyksiä tämän hetken tietoisuuden tasoista ja omasta opetuspolustaan. Whild opettaa elintärkeästä yhteydestä Kultaiseen Atlantikseen ja kertoo, kuinka me kaikki uudistamme maailmaa korkeammilla taajuuksilla. Hän työskentelee tiiviisti jo ylösnousseiden mestareiden kanssa.

Kuka on Tim Whild?

Synnyin Dorsetissa Englannissa 1972 ja olen syntymästäni asti ollut erittäin valpas ja äärettömän herkkä. Jo pienenä lapsena näin enkeleitä ja lohikäärmeitä ympärilläni, mutta minulla ei ollut keinoja välittää näitä kokemuksiani aikuisille. Keräilin esimerkiksi kauniita värillisiä kiviä ja lasinkappaleita, sillä tunsin tarvitsevani niitä, mutta vasta myöhemmin löysin syvän yhteyteni kristalleihin!

Harrastin nuorena kilpapyöräilyä, sillä koin sen olevan hyvä harrastus, johon keskittää liiallinen energiani. Juuri ennen kahdeksattatoista syntymäpäivääni olin harjoittelemassa pyörälläni ja jouduin elämää muuttavaan onnettomuuteen törmätessäni kovassa vauhdissa traktoriin. Seuraavan kahdenkymmenen minuutin ajaksi, joksi sieluni jätti kehoni, tulivat enkelit luokseni ja tekivät minulle joitakin syvällisiä muutoksia. Toivuttuani oli henkinen polkuni aktivoitu, minusta tuli vegetaristi yhdessä yössä ja aloin etsiä lisää informaatiota enkeleistä.

Ei kulunut kauaakaan, kun luin Diana Cooperin uskomattoman kirjan, a Little Light on Angels. Olin haltioissani, sillä kirja vastasi kaikkiin kysymyksiini. Vuonna 2003 tapasin Dianan itsensä hänen kirjansa signeeraustilaisuudessa. Kävi ilmi, että hän tarvitsi puutarhuria, joten saavuin hänen talolleen seuraavana aamuna pakettiautoineni ja työkaluineni. Me työskentelimme usein yhdessä aurinkoisina aamuina ja tulimme hyviksi ystäviksi.

Vuonna 2008 koin toisen suunnattoman elämänmuutoksen. Arkkienkeli Mikael ilmestyi minulle meditaatiossa ja palautti Atlantiksen sinisen tähtisinettini kertoen samalla, että minulla oli tärkeä rooli ylösnousemusprosessissa. Samaan aikaan Diana vastaanotti arkkienkeli Metatronilta informaatiota, joka käsitteli elämääni Kultaisen Atlantiksen ylipappina ja oma polkuni nopeutui massiivisella tavalla.

Vuonna 2013 Diana ja minä saimme Metatronilta viestin, jossa kerrottiin, että meidän tuli kirjoittaa ensimmäinen yhteinen kirjamme, Arkkienkelin opas ylösnousemukseen (The Archangel Guide to Ascension), joka on nyt myös suomennettu. Kirjamme sai maailmanlaajuisen vastaanoton niiden taholta, jotka etsivät apua henkiseen kehittymiseensä. Kirjoitimme nopeasti myös toisen kirjan, The Archangel Guide to Enlightenment and Mastery, sillä vastaanottamaamme tietoa saapui jatkuvasti taivaallisista maailmoista. Kirja muuten ilmestyy suomennettuna tämän vuoden Minä Olen Messuilla.

Nykyään kirjoitan säännöllisesti blogeja ja pidän Skype-sessioita sekä workshopeja välittääkseni tietoani niille, jotka sitä tarvitsevat. Useissa tapauksissa esiinnymme yhdessä Dianan kanssa, sillä energioidemme yhdistelmä tarjoaa täydellisen jumalaisen feminiinisen ja maskuliinisen yin ja yang-tasapainon.

Lisää tietoa työstäni löydät kotisivuiltani www.timwhild.com sekä Facebook-sivujeni Tim Whild – Practical Ascension kautta.

Tim Whildin työpaja Minä Olen -messuilla 9.2.19 on matka korkeampiin valtakuntiin!

Luento: Oman tietoisuuden kehittäminen

Tim kertoo elintärkeästä yhteydestämme Kultaiseen Atlantikseen ja opettaa, kuinka me kaikki uudistamme maailmaa korkeammilla taajuuksilla. Tim työskentelee tiiviisti jo ylösnousseiden mestareiden kanssa. Hän opettaa workshopissa, kuinka helposti, korkeimman itsesi esiin tuomalla, saat yhteyden mestareihin yhteyden tehokkaiden visualisointien ja aktivoimisen avulla. Poistut workshopista hehkuen kirkkautta.

Tim Whild - Minä Olen -messut

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net