07.02.2018

Lähtöruudusta nousukiitoon – vapaus ja luottamus tietoisuuden ajan alkumetrien voimana

”Olemme uuden, tietoisuuden ajan lähtöruudussa, kun mayojen long count -kalenteri pyörähti uuden syklin alkuun loppuvuonna 2012, ja pysymme ruudussa aina vuoteen 2032 asti”, kertoo selvänäkijä ja maya-astrologi Päivi Kaskimäki. Tzolkin-kalenteri taas aloittaa uuden syklin helmikuussa, joten tämä lohikäärmeen aikakausi on todellakin uuden alku. Päivi kertoo, että vuodenvaihteessa erilaisten ihmisten elämissä on tapahtunut paljon ”puhdistuksia”, kuten avioeroja tai työpaikalta irtisanoutumisia, sillä ihmiset eivät enää pysty tekemään sydäntään vastaan. Nyt ollaan uuden ja vanhan maailman välissä, jossa riehuvat repivät energiat.

Tietoisuuden aikakaudella on tullut voima tehdä isoja ja ratkaisevia päätöksiä, oli kyse sitten parisuhteesta, työpaikasta tai esimerkiksi omasta henkisestä polusta. ”Kun on tehnyt suuren ratkaisun elämän yhden osa-alueen suhteen, uutta, virtaavaa energiaa alkaa virrata kaikille muillekin osa-alueille”, Päivi kertoo. Hän käyttää vertausta ”korkki plopsahtaa veden pinnalle”, kun jokin, mitä on tavoitellut koko elämän, näyttäytyy täysin valmiina – oli kyse sitten työstä, parisuhteesta, henkisyydestä tai mistä tahansa.

Ympäristö on sekavassa valon ja varjon kakofoniassa. Aiemmin ihmistä on hallittu varjolla ja pelolla, mutta tietoisuuden ajalla oma voima ottaa ohjat. Päivi mainitseekin ”tietoisen keventymisen”: ihminen tunnustelee, mikä tuntuu hyvältä, mutta se voi tarkoittaa irtiottoja. Myös omassa voimassa pysyminen vaatii opettelua.

Ihmisen on aika alkaa ajatella, että hän on vapaa vastaanottamaan vain parasta. Työpaikoilla liian kiltit ihmiset ovat helposti alentuneet hyväksikäytetyiksi kynnysmatoiksi, tai epätasapainoisessa parisuhteessa toinen osapuoli on ajettu liian ahtaalle. ”Herkät ihmiset kantavat usein helposti muidenkin taakkaa”, Päivi muistuttaa ja lisää, että on aika opetella omia rajoja, vapautta – sydäntietoisuutta. On opittava pysymään omassa voimassa. Toki on sallittua auttaa muita, mutta omasta voimasta käsin; niin, ettei uhraa itseään. ”Energian on oltava virtaavaa.”

Uuden roolit vaativat kuitenkin opettelua, ja onkin kysyttävä itseltään, onko jokin tietty asia uuvuttavaa vai energisoivaa. Uuvuttavista asioista on päästettävä irti. Toisaalta taas esimerkiksi feminiinisesti ja maskuliinisesti tasapainoisessa parisuhteessa energiat kehittyvät, eikä irti repeytymiselle koeta tarvetta.

”Luottamus, vapaus, omassa voimassa pysyminen ja jalat maassa”, Päivi luettelee – nämä ovat uuden tietoisuuden ajan lähtöruudun kantavia teemoja. Kun on päästänyt irti kaikesta, mikä haluaa lähteä, voi heittäytyä elämän synkroniseen virtaan. On luotettava, että suuri suunnitelma pyörii taustalla ja hyväksyttävä se, ettei vielä tiedä, mitä, milloin tai miksi jotain tapahtuu. ”Voidaan puhua luomisen alkumerestä, missä kaikki ei vielä näyttäydy”, Päivi kertoo. Kannattaa silti seurata koodeja ja symboleita, joita väistämättä elämä eteemme heittelee – mikään ei tapahtu vahingossa.

”Nyt kannattaa laittaa sisään vähän isompiakin tilauksia”, Päivi kannustaa, sillä nyt on se aika, kun energia virtaa ja manifestiset voimat ovat suuret – ollaan nousukiidossa. ”Tee tilaus ja odotellessa nauti elämästä, älä analysoi tai odota liikaa. Annos tulee kyllä juuri siinä muodossa kuin olet sen tilannut – kosminen kokki toimittaa sen, kun on aika.”

Teksti: Elina Suomalainen
Kuva: Päivi Kaskimäki


Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net