Kuusi vinkkiä ahdistukseen pixabay.com
30.10.2018

Kuusi vinkkiä ahdistukseen

Maailma on aivan totaalisen sekaisin, jos sitä katsoo Matti Meikäläisen silmin. Katastrofit, luonnonmullistukset ja poliittiset selkkaukset ovat näkyviä ja ahdistavia. Lisäksi syvät henkilökohtaiset kriisit sekoittavat jo entisestään herkkää tasapainoa. "Uuden maailman" ilmentyminen ei välttämättä tunnu konkreettiselta, vaan 3D pitää näennäisesti vielä pintansa.

Vanhaa (negatiivista) energiaa kimpoilee joka suunnasta, mutta sillä ei ole enää kiinnittymiskohtaa, vaan se jatkaa vielä vieterin lailla hetken heilumistaan, kunnes liike hidastuu ja loppuu kokonaan. Voimme vastata tähän joko pelolla tai rakkaudella, valinta on aina sinun henkilökohtaisesi. Jumalaisina muutoksen tekijöinä luotsaamme muutosenergiaa eteenpäin ja voimme jähmettyä tai virrata. Meillä on sisäistä viisautta, joka auttaa ja näyttää tiemme jota kulkea, jos vain uskallamme seurata sisäistä ääntämme. 

Ulkopuolellamme tapahtuu paljon ja se ahdistaa. Ahdistus ei tule siitä, mitä tapahtuu, vaan siitä miten käsittelet asian. Ahdistus seuraa siitä, miten annat pelolle ja huolelle energiasi, jolloin se voimistuu. Mieli kehittää yhä suurempaa "kriisiä", jolloin koet syvempää ahdistusta. Kuitenkin suurin osa on pelkkää kuvitelmaa, jota itse ruokit.

Kun ahdistus iskee, kokeile näitä neuvoja:

Hengitys ja läsnäolo. Kun uutisissa kerrotaan seuraavan kerran "kauheita" tai sinulla on oma henkilökohtainen kriisi, ensimmäinen neuvo on hengittää syvään. Tule tietoiseksi ajasta ja paikasta, ole läsnä, siinä missä juuri olet. Älä seuraa ajatusvirtaasi, joka loihtii eteesi kuvitelmia. Nämä kuvitelmat ovat vain kuvitelmia, eikä ne ole totta.

Pysy poissa uutisvirrasta. Sinun ei tarvitse seurata uutisvirtaa. Sinun ei tarvitse tietää, missä ja kuka on heittänyt pommin, tappanut lapsensa tai missä maa on järkkynyt. Voit varjella itseäsi helposti jättäytymällä pois verkosta. Voit uutisten ja muun "hömpän" sijaan seurata vaikka ikkunasta tuulen henkäystä, kun se tarttuu puun lehteen tai katsella kynttilän lepattavaa liekkiä, joka luo varjonsa seinälle. Tai ota käteesi kirja, joka ahdistuksen sijaan tuo lohtua ja iloa.

Kyseenalaista. Mediassa kerrottu on aina jonkun toisen näkemys asiasta. Se ei välttämättä ole totta, sitä on saatettu värittää tai olet ymmärtänyt sen väärin. Sen tähden kyseenalaista aina ja pyydä korkeampaa näkemystä.

Valo. Ilman pimeyttä ei ole valoa ja valo on aina meissä. Anna valosi loistaa huolimatta siitä, mitä kuulet, näet tai tunnet. Valo voittaa aina pimeyden. Yhdisty sieluusi ja sydämeesi. Sinulla on rajattomat resurssit käytössäsi.

Hyvyys. Maailma on näyttämö, jossa näennäisesti hyvä ja paha taistelevat keskenään. Mutta kaiken taustalla on aina hyvyys, myös niiden, joiden koet vahingoittavan maailmaa, itseäsi tai läheisiäsi.

Tuomitsevaisuus. Älä tuomitse, sillä et voi koskaa tietää, mikä asia tai tapahtuma on kulloinkin toiselle hyväksi. Sen tähden keskity omaan sisimpääsi.

Lähde:

selecia.com 9.10.17

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net