Kuinka toipua kaksoisliekin menetyksestä Photo by John-Mark Kuznietsov on Unsplash
30.05.2018

Kuinka toipua kaksoisliekin menetyksestä

Kaksoisliekin menettäminen on ihmiselle yksi vaikeimmista asioista ylittää. On sitten kyse kuolemantapauksesta tai rinnakkaiselon vaikeudesta, on kaksoisliekin menettäminen aina yhtä painajaista. Lue vinkit, jotka auttavat alkuun toipumisessa, jos olet menettänyt kaksoisliekkisi.

Toisen poissaolo saattaa saada sinut täysin lamaantuneeksi. Menetys, jota vastaan taistelet tuntuu kuin mustalta juoksuhiekalta, josta ei pääse yli. Murskaantuneet toiveet tulevaisuudesta tuntuvat viiltäviltä lasinsiruilta. Kävelet elämän läpi turtuneena, tyhjänä ja eksyneenä.

Oikeastaan mitään elämässä ei voi verrata niin syvään suruun kuin rakkaan menettämiseen.

Suru on tärkeä osa paranemisprosessia. Tarkoitukseni ei ole heilauttaa maagista taikasauvaa ja saada henkistä kipuasi katoamaan. Aikomukseni on auttaa laajentamaan näkökulmaasi ja helpottaa elpymistäsi.

Olet vahva, tärkeä ja henkinen olento. Ansaitset kerätä palaset, parantua ja jatkaa elämääsi. Avaa sydämesi ja keskity lukemaasi. Kun olemme suuren surun keskellä, elämän tosiasioita voi olla vaikea muistaa.

Haluan sinun tietävän että vaikka kaksoisliekkisi tuntui KAIKELTA, pystyt myös itse löytämään kokonaisuuden elämääsi.

Kaksoisliekin menetyksestä toipuminen voi viedä kuukausia, usein vuosia ja joskus vuosikymmeniä. Siksi onkin tärkeää muistaa olla kärsivällinen ja hellä itselleen.

1. Ymmärrä eron syyt

Mielenrauhan löytääksemme meidän on ymmärrettävä miksi jokin asia tapahtui elämässämme. Jos kaksoisliekin menettäminen oli tarkoituksellista, saatat haluta tutkia syitä miksi näin kävi. Ymmärtäessäsi voit oppia paljon uutta itsestäsi, mikä voi auttaa sinua kasvamaan ihmisenä.

2. Ymmärrä että menetys tekee sinusta vahvemman

Saatat alussa ajatella tätä vitsinä. Kuinka tällainen kokemus voisi tehdä minusta vahvemman?

Rakkaan menettäminen aiheuttaa tilapäistä surua ja ahdistusta, mutta pitemmän päälle se voi muovata sinusta henkilön joksi sinun oli tarkoitus tulla. Kuten feeniks nousee tuhkasta, myös kaksoisliekin menetys polttaa sinua niin paljon että tunnen itsesi hyödyttömäksi tuhkaksi. Jonkin ajan kuluttua, jos annat sen tapahtua, tämä palamisprosessi voi synnyttää sinussa voimaa, vakautta ja rohkeutta.

3. Anna itsesi surra

Intensiiviset ja vahvat tunteet ovat pelottavia. Tästä syystä useimmat meistä pyrkiät piilottamaan ja tukahduttamaan ne, tai yrittävät häiritä itseään keskittymällä muihin asioihin. Jos koet äärimmäisen epämiellyttäviä tunteita kuten masennusta tai vihaa, hidasta tahtia. Raivaa elämästäsi tilaa surulle. Tämä ei ole sama asia kuin itsesääli, vaan se tarkoittaa tunteiden aktiivista ilmaisemista.

Yksi parhaista tavoista kanavoida tunteita on jokin luova tekeminen: kirjoita päiväkirjaa, maalaa, soita, tanssi, hoida puutarhaa ja niin edelleen. Löydä elämästä hyvää ja mene siihen suuntaan. Älä pysy staattisessa olotilassa. Lähde liikkeelle. Se on paras tapa parantua.

4. Sinä et ole tuskasi

Kun kokee riittävän määrän tuskaa, on helppo jäädä uhrin rooliin. Melankolisuus on mukavaa, sillä se suojaa meitä haavoittuvaisuudelta. Muista kuitenkin, että tuska on ohimenevää. Se voi olla itsepäistä, mutta sinä et ole sama asia kuin tuskasi. Sinä olet paljon enemmän kuin kärsimyksesi.

Ystävystyminen tuskan kanssa, sille avautuminen ja sen päästäminen sisään sinua opettamaan näyttää, että kipu on ohimenevää. Tuska paljastaa sinulle asiat itsessäsi jotka eivät ole vielä parantuneet. Se poistaa illuusiot ja näyttää totuuden siitä mikä on olemassa: haavasi, epävarmuutesi, uskosi ja halusi.

Tuska osoittaa sinulle, että olet rakastanut syvästi ja täydesti. Se paljastaa sinulle kauneutesi, oman herkän sydämesi. Kun kipu on lopulta täysin hyväksytty, se paljastaa syvemmän totuuden. Sinä olet rajaton. Sinua ei ole sidottu mihinkään identiteettiin tai tarinaan.

Kipu on ohimenevä pilvi taivaalla joka olet sinä.

5. Kaksoisliekkisi ei ole vastuussa onnellisuudestasi

Kaksoisliekit auttavat kasvuamme mutta sen puuttuminen ei ole onnellisuuden tiellä. Kokonaisuuden ja täydentymisen voi saavuttaa ilmankin. Valitettavasti monet uskovat myyttiin siitä, että tarvitsemme kaksoisliekin rakkautta täydentyäksemme. Tämä on kuitenkin harhaluulo.

6. Yhdentyminen

Tämä tarkoittaa löytöjesi liittämistä omaan elämääsi. Kun antaudut kokonaan elämälle ja sen tuomille tapahtumille ilman vastustusta, kärsimys lakkaa. Tämä on tietenkin teoriassa helpompaa kuin tosielämässä. Ole kuitenkin ystävä itsellesi. Mene omaan tahtiisi. Tämä vie aikaa. Ja mikä tärkeintä, ole avoin päästämään irti kaikessa mikä ei enää palvele sinua.

Viimeisenä...

Itsensä rakastaminen kaikkine puutteineen, virheineen ja varjoineen on elintärkeää paranemisprosessin kannalta. Usein suurin syy sydänsuruihin on se että syyllistämme itseämme, emmekä ymmärrä tapahtunutta.

Muista olla avoin sille totuudelle, että elämä on mysteeri. Kukaan ei tiedä mitä tulevaisuus pitää sisällään. Et koskaan tiedä mitä polultasi saattaa löytyä. Ammenna lohtua tästä ajatuksesta.

Oletko sinä joutunut menettämään kaksoisliekkisi? Miten selviydyit?

Lähde: Aletheia Luna, https://lonerwolf.com/twin-flame-separation-pain/ 
Kuva: Photo by John-Mark Kuznietsov / Unsplash

Jaa tämä:
JannikaA

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. On innokas matkustelemaan ja etsimään haasteita. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net