15.05.2019

Kolme askelta sisäiseen rauhaan - muista mikä on oikeasti tärkää

Käymme tällä hetkellä suuria muutoksia sekä globaalisti että henkilökohtaisella tasolla. Päässä "suhisee", miljoona asiaa on tekemättä ja monia asia kaipaa huomiota. Tuntuu, että pitäisi revetä joka suuntaan. Elämä on kaoottista. Kaipaisitko kolmea askelta kohti mielenrauhaa?

 1. Sinä olet ohjaksissa! Mieli jauhaa aivan koko ajan omaa tarinaansa. Se pelottelee, väijyy, valehtelee, saa sinut hermostumaan, huolestumaan jne. Usein huomaat varmasti jämähtäneesi johonkin turhanpäiväisen asian vatvomiseen, joka vie aikasi, mutta jolla ei loppupelissä ole mitään merkitystä. Katso siis suurempaa kuvaa. Opettele siirtämään syrjään ne asiat, joihin ei juuri nyt tarvitse keskittyä. Älä anna mielesi viedä sinun kuin pässiä narussa. Sano ei. Siirrä turha syrjään. Älä yritä selvittää koko isoa pakettia kerralla. Rentoudu ja hengitä. On niin turhaa ja tuhoisaa huolestua ja jossitella asioiden kanssa, joita ei ole edes tapahtunut. Muista siis, että sinä olet ohjaksissa, ei mielesi.

2. Vuonna 2019 on useita haastavia planeettasyklejä, jotka aiheuttavat tunnekuormitusta. Varsinkin erityisherkille se aiheuttaa suurta painetta. Ihmissuhteet, menneisyyden painolasti ja nykyinen työ laukaisevat helposti tunteesi ja "pinna palaa". Tai itku karkaa. Saattaa seurata romahdus. Yritä pysyä hereillä ja muistaa, että sinä et ole yhtä kuin tunteesi. Työskentele tietoisesti tunteidesi kanssa ja ymmärrä, että osa tunnekuormaa tulee perimänä, karmana. Muista, että sinä et ole äitisi tai isäsi, voit luoda oman polun ja tehdä tietoisesti erilaisia valintoja. Näin katkaiset vanhat tunnesiteet, etkä jumita.  Ole läsnä sekä itsellesi, että läheisillesi.

3. Sielusi on päättänyt inkarnoitua tähän maailman hetkeen ja paikkaan. Olet halunnut syntyä tähän hetkeen ja nähdä, miten ihmiskunta ottaa suuria askeleita elämässään. Olet osa isoa kokonaisuutta. Et ole täällä vahingossa.

Tämä sielusi tehtävä ei ole ehkä sinulle vielä avautunut. Mutta tiedä että se on olemassa. Palaa tähän tarkoitusentunteeseen päivittäin, anna sen vaikuttaa, kun takerrut yksityiskohtiin ja elämäsi tuntuu turhalta. Muista, että olet voimakas sielu. Palaa omaan keskukseesi ja ammenna voimaa. Salli hengen johdattaa ja opastaa sinua ainutlaatuisella polullasi.

lähde: selacia.com

 

 

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net