Tee seuraavat 4 asiaa, jos kodissasi kummittelee pixabay.com
17.04.2019

Tee seuraavat 4 asiaa, jos kodissasi kummittelee

Kuuluuko kodissasi selittämättömiä ääniä, syttyvätkö ja sammuvatko valot yllättäen? Kuuletko askelia tai kuiskauksia? Tuntuuko, että sinua katsellaan? Voi olla, että talossasi on kutsumattomia vieraita. Mitä siinä tapauksessa voi tehdä?

Kommunikoi

Tuntemattoman kohtaaminen on pelottavaa. Jos et ole varma miten kommunikoida kummituksen tai hengen kanssa, pyydä kotiisi psyykikko tai meedio. Hän osaa selvittää onko paikalla haamu, ja tietää miten sen kanssa on paras kommunikoida. Voit pyytää session aikana henkeä poistumaan tai esittää sille kysymyksiä. Voit selvittää, onko kyseessä pahantahtoinen olento vai pelkääkö henki sinua yhtä paljon sinua kuin sinä sitä.

Puhdista

Saatat myös haluta, että kotisi puhdistetaan kirkon henkilön toimesta. Tämä tapahtuu usein pyhän veden avulla, ja lisäksi kotisi siunataan. Muista, että tämä saattaa saada henget myös liikkeelle, joten yksi puhdistus ei välttämättä riitä. Voit myös puhdistaa kotisi polttamalla salviaa alkuperäiskansojen tapaan, tai vaikka sytyttämällä suitsukkeen. Joka huoneeseen astuessasi sano myös rukous tai ilmaise intentio. Voit sanoa esimerkiksi näin: "Puhdistan tämän huoneen kaikesta negatiivisuudesta, epäpuhtaudesta ja määrään kaikki henget lähtemään tästä kodista". Kävele koko kotisi läpi ja varmista, että savu ulottuu joka huoneeseen ja nousee kattoon. Kuvittele, miten savu puhdistaa tilan ja imee itseensä tuntemasi negatiivisuuden.

Muuta

Niinkin voi käydä, että päätät muuttaa. Harkitse päätöstä tarkkaan: henget saattavat olla harmittomia ja haluavat jättää sinut rauhaan. Jos olet huolissasi ja haluat muuttaa, älä ajattele antavasi periksi hengille - olet vain päättänyt pitää perheesi turvassa.

Tutki

Jos arvelet, että kodissasi on henkiä, ala selvittää onko seudulla tapahtunut jotain erityistä, tai liittyykö asuntoosi jonkinlainen kuolemantapaus. Kun saat lisää tietoa, kummittelu ei ehkä enää vaikuta niin pelottavalta, ja alat ymmärtää tapahtumia.

Riippuu sinusta itsestäsi ja vakaumuksistasi, miten haluat toimia. Rituaalit voivat auttaa ottamaan tilanteen haltuun, kun taas kummituksen seuran hyväksyminen ei ehkä sovi kaikille. Toimi tavalla, joka tuntuu sinusta parhaalta.

Lähde: www.the-open-mind.com/unexpected-roommates-4-things-to-do-if-your-home-is-haunted/

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net