Räyhähenget yrittävät manipuloida - älä kuuntele! https://pixabay.com/fi/mies-p%C3%B6ly-pilvi-sumu-henki-aave-1461463/
07.03.2017

Räyhähenget yrittävät manipuloida - älä kuuntele!

Ihmisen henki siirtyy rajan toiselle puolelle kuoleman hetkellä ja vapautuu kehon rajoituksista. Hengen tarkoitus on palata alkulähteeseen, mutta joskus hengellä on keskeneräisiä asioita tai se saattaa pelätä siirtymistä toiselle puolen ja jää vaeltamaan maan päälle.

Keskuudessamme vaeltaa "eksyneitä henkiä", jotka eivät tiedä mihin kuuluvat. Ne eivät halua tai kykene palamaan alkulähteeseen. Nämä henget kokivat ehkä äkillisen kuoleman ollessaan ihmishahmossa tai niillä on suuri huoli läheisistä. Jotkut henget taas kiintyvät tiettyihin taloihin ja tiloihin jonkin eläessään voimakkaan tunnetilan takia, että jäävät sinne asumaan.

Henki tarvitsee energiaa elääkseen ja sitä se saa ihmisistä. Tällöin ne saattavat yrittää takertua ihmiseen. Tämä kehoton henki saattaa manipuloida, painostaa tai kiusata ihmistä. Jos ihminen antaa periksi, esimerkiksi henkisen epätasapainon vuoksi, henki pääsee ikään kuin "reppuselkään". Astetta raivoisampi tilanne on silloin, kun henki pääsee "livahtamaan" ihmisen kehoon, tätä tilannetta kutsutaan riivaukseksi. Kaikki henget eivät ole koskaan kokeneet ihmiselämää, vaan ovat vaeltaneet pimeydessä. Myös nämä henget yrittävät vallata ihmiskehon ja sielun tehdäkseen ihmiselle kiusaa. Joskus nämä demonit ovat niin voimakkaita, että ihminen saattaa riistää itseltään hengen päästäkseen siitä eroon. Nämä tapaukset ovat erittäin harvinaisia.

Riivaajat etsivät epätasapainoisia ja henkisesti heikkoja ihmisiä, joita ne yrittävät manipuloida. Myös musta magia ja erittäin alhainen energia toimivat hyvänä astinlautana. Jollakin tasolla ihminen on kuitenkin aina antanut luvan kehottomalle sielulle tulla "kylään", sillä hengillä ei ole lupa tunkeutua ihmiseen väkivalloin. Voi olla, että tämä lupa on annettu jo ennen syntymää sielun oppimistarkoituksen vuoksi.

Jos riivaaja valtaa ihmiskehon, ihminen muuttuu rajusti. Uhrin persoonallisuus muuttuu ja hänestä saattaa tulla väkivaltainen ja arvaamaton. Erilaiset mielisairaudet saattavat puhjeta. Yleensä uhri myös menettää yöunensa ja ruokahalunsa. Silmistä saattaa tulla elottomat tai niiden väri muuttuu.

Kautta aikain demoneja ja riivaajia on manattu irti papin toimesta. Näin tapahtuu vieläkin. Myös jotkut parantajat ja shamaanit osaavat karkottaa henkiä. Koska kehottomat henget ovat yleensä negatiivisiä, ne eivät kestä positiivistä, rakkaudellista energiaa vaan vetäytyvät pois ihmisen aurasta.

Nämä kehottomat (pahantahtoiset) henget eivät myöskään pääse lähelle sinua, jos energiasi värähtelee korkealla. Rakkaudellinen energia toimii muurina sinun ja henkien välillä, älä siis pelkää.

Lähteet:
Tanaaz http://foreverconscious.com/
https://ajankohtainen.wordpress.com/2013/05/24/irti-pahan-vallasta-demonien-ulosajaminen/

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

1 kommentti

  • Kommentoi linkkiä Savia Markku 19.06.2019 lähettänyt Savia Markku

    Hyvä artikkeli! kiitos.
    Kysymys: "henget eivät ole koskaan kokeneet ihmiselämää, vaan ovat vaeltaneet pimeydessä", keitä tai mitä ovat nämä henget?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net