Onko uskonto syntynyt alieneihin liittyvästä väärinkäsityksestä? Stijn te Strake - Unsplash
06.09.2018

Onko uskonto syntynyt alieneihin liittyvästä väärinkäsityksestä?

Jos Giorgio Tsoukalosilta kysytään, uskonnot kertovat avaruusolentojen ja ihmisten kohtaamisesta. Hän on sitä mieltä, että muinaiset ihmiskansat eivät ymmärtäneet mistä alieneissa ja heidän edistyksellisessä teknologiassaan oli kyse, joten he selittivät tilanteen kehittämällä uskontoja. Se avaa uusia näkökulmia esimerkiksi kristinuskoon liittyviin ilmestyksiin. History Channel -kanavan juontaja kertoi näkemyksistään ufokonferenssissa Kaliforniassa.

Tsoukalos juontaa Ancient Aliens -ohjelmaa ja käsittelee siinä lempiaihettaan: sitä miten maanulkopuolisilta seuduilta tulleet avaruusolennot ovat jättäneet jälkiä ihmiskunnan pitkään historiaan.

Hiljattain hän kohahdutti ufokonferensissa pitämällä pitkän puheen modernien uskontojen ja alienien yhteydestä. Hän väittää ihmisten muinoin palvoneen alieneja. Heidän edistyksellistä teknologiaansa pidettiin magiana, sillä ihmisten kapasiteetit eivät sen ymmärtämiseen riittäneet. Toisin sanoen Tsoukalosin mukaan meillä on nykyään uskontoja siksi, että olemme muinoin tulkinneet väärin avatuusolioiden visiitit. Ovatko siis erilaiset enkeleiden ilmestymiset ja taivaiden aukeamiset lopulta alienien touhuja?

Tsoukalosin mukaan alienien teknologiasta kertovat esimerkiksi Egyptin ja Amerikan pyramidirakennelmat. Niistä on tietoa myös muinaisessa taiteessa ja teksteissä. Arkeologeja Tsoukalos sättii siitä, että he eivät ole osanneet tulkita alienien vierailuista kertovie merkkejä, vaan ne on tulkittu uskontoon tai taikuuteen liittyvinä merkkeinä.

Tsoukalosin ohjelmaa ja teorioita on kritisoitu voimakkaasti esimerkiksi historioitsijoiden taholta.

Lähde: https://www.express.co.uk/news/weird/970172/Alien-news-Giorgio-Tsoukalos-ancient-aliens-UFO-conference-Contact-in-the-Desert

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net