Näin saat yhteyden muistoihin menneistä elämistäsi - tee mielikuvaharjoitus Pexels Pixabaystä
23.05.2019

Näin saat yhteyden muistoihin menneistä elämistäsi - tee mielikuvaharjoitus

Oletko kiinnostunut menneistä elämistäsi? Haluatko tutkia niitä tarkemmin? Voit suorittaa yksinkertaisen henkisen harjoituksen, joka avaa sinulle oven menneiden elämiesi kokemuksiin.

Yksinkertaisesti sanoen reinkarnaatiossa eli uudelleensyntymisessä on kyse siitä, että sielu tai henki biologisen kuoleman jälkeen aloittaa uuden elämän kehossa, joka voi olla ihmisen, eläimen tai henkiolennon - riippuen edellisen elämän tekojen moraalisesta laadusta. Tämä ajattelu on läsnä Intian uskonnoissa ja useissa muissa uskonnoissa tai henkisissä suuntauksissa. Jos tätä ajatusta seurataan, se tarkoittaa sitä, että ihmisellä on huima määrä tietoa joka on kertynyt edellisten elämien aikana. Siihen vain täytyisi jotenkin päästä käsiksi.

Merkkejä reinkarnaatiosta voivat olla esimerkiksi kiinnostus vieraaseen kulttuuriin, oudot kivut joille lääkäri ei löydä selitystä ja erikoiset syntymämerkit. Niille voi tosin löytää usein muunkin selityksen. On silti kiinnostavaa ajatella, että olemme syntyneet aiemmin ja tulemme elämään tämänkin elämämme jälkeen.

Mitä sitten voit muistaa tai tietää? Kokeile seuraavaa prosessia:

1. Valmistaudu

Tee olosi mukavaksi. Aseta huoneen lämpötila miellyttäväksi, sulje verhot jos aurinko paistaa kirkkaasti. Vaienna häly, eli laita TV ja radio pois päältä ja puhelin äänettömälle. Voit vaientaa muualta kuuluvan hälyn soittamalla tasaista ja rauhoittavaa taustaääntä, kuten vaikka aaltojen ääniä.

2. Rentouta mielesi

Etsi tie sisäiseen rauhan paikkaasi. Istu mukavasti valmistelemassasi tilassa ja pyri valitsemaan ajankohta, jolloin olet virkeä, mutta mielesi ja kehosi ovat rauhallisia. Huolehdi, ettei nälkä yllätä, ja että mikään muukaan ei vie huomiotasi.

3. Rentouta kehosi

Kiinnitä huomiota asentoosi - haluatko esimerkiksi maata sängyllä, istua rennosti tuolissa tai lattialla. Käytä hetki rentoutumiseen ja rauhoittumiseen ennen matkasi aloittamista.

4. Suojaa itsesi:

Tämä on tärkeä askel, sillä avaat itsesi henkienergialle. Suojaudu negatiivisilta voimilta, puhdista ne. Aloita sulkemalla silmäsi ja tekemällä olosi mukavaksi. Makaa selälläsi, kädet sivuillasi ja suojele itsesi visualisoimallasi valolla.

Kuvittele valkoinen valo ympärillesi. Katsele mielesi silmällä, miten se hitaasti liikkuu ja peittää koko kehosi: jalkasi, sääresi, polvesi, reitesi, keskivartalon, käsivartesi, kaulasi ja kasvosi ja päälakesi. Muista, että tämä valkoinen valo suojelee sinua negatiivisilta vaikutteilta. Se edustaa rakkautta, lämpöä ja valaistusta käärien sinut valoosi. Tunne sen lämpö ja kutsu se lähellesi. Toista ääneen tai mielessäsi: "Hengitän sisään voimakasta suojelevaa energiaa. Tämä energia rakentaa suojaavan auran ympärilleni. Tämä aura suojelee minua kaikkin aikoina kaikin mahdollisin tavoin." Sano tämä itsellesi viisi kertaa viiden sisäänhengityksen aikana.

Keskity sitten visualisoimaan ja tuntemaan tätä energiaa, se kirkastuu ja voimistuu kun keskityt siihen. Käytä mieleesi tulevaa väriä valon sävyttämiseen, ja toista kunnes olosi on rauhallinen ja mukava. Kiirettä ei ole.

5. Luo käytävä

On aika aloittaa matka. Tulet käyttämään visualisointia apunasi. Kuvittele itsesi pitkään käytävään, joka päässä on suuri ovi. Katso tätä käytävää tarkkaillen sen yksityiskohtia, mitä mieleesi sitten tuleekaan - minkä värinen tämä tila on, mistä se on tehty, miten se on koristeltu... Voit päättää kaiken itse. Rakenna tila mielessäsi, varmista että muistat sen. Tulet käyttämään tätä käytävää joka kerta kun haluat palata menneisiin elämiisi. Kuvittele tämä käytävä odottaen, että kun kuljet sen päähän, saavutat suuren oven ja käännät sen kahvaa, löydät entisen elämän.

6. Kulje käytävää pitkin ovelle

Ota jokainen askel tietoisesti. Katso, miten jalkasi koskevat lattiaa, visualisoi jokainen matkasi yksityiskohta ja kulje kohti ovea. Tunnustele tätä paikkaa: miltä se tuoksuu, miltä se kuulostaa. Kun olet kulkenut kiireettä käytävän loppuun, tartu oven kahvaan. Katsele itseäsi tekemässä niin, keskity tähän huolellisesti. Tunnustele kahvan materiaalia, ääntä joka syntyy kun liikutat sitä, sen lämpöä tai viileyttä. Kun kahva on painettu alas, hengitä syvään ja työnnä ovea kevyesti.

7. Toivota mennyt elämä tervetulleeksi

Mitä hyvänsä näetkin oven avatessasi hyväksy se jonakin joka on peräisin aiemmista olemassaolosi tasoista. Älä välitä siitä, näetkö vain pelkän värin tai kokonaisen maiseman. Pidä sitä lähtökohtana, tunnustele sitä, pidä kuvastosta kiinni ja avaa mielesi sille, hyväksy kaikki mitä mieleesi nousee. Väri voi muodostaa jonkin esineen, kuten huovan tai seinän. Maisema voi muuttua kun menet syvemmälle näkemääsi, ja saatat saada vinkkejä siitä, missä paikassa ja ajassa olet. Saatta ajatella kuvittelevasi kaiken, mutta usko itseäsi ja hyväksy se, että todella muistat menneen elämäsi.

8. Ole kärsivällinen

Niinkin vi käydä, ettet näe yhtään mitään, ja sekin on hyväksyttävä. On aika keskittyä uudelleen. Mieti jotain, mistä pidät, oli kyseessä sitten harrastus, taito tai paikka. Kysy itselstäsi: "Miksi pidän tästä asiasta, voiko se liittyä menneeseen elämääni?"

Eikö vieläkään tapahdu mitään? Kokeile "kenkämetodia". Keskity kenkäpariin, jota visualisoit itsesi käyttävän. Saatat nähdä sandaalit ja tajuta käyttäväsi tunikaa. Voit nähdä teräväkärkiset kengät, ja ylläsi on silkkiasu. Jatka tällä tiellä.

Kun olet muistanut jotain - vaikka vain kenkäaprin - ja jos olet varma että muisto on aito, voit aloittaa seuraavan matkasi sen pohjalta. Aloita seuraava sessio aina jostain, mitä olet jo nähnyt. Työskentele aina tutustua kohti tuntematonta liikkuen.

9. Hyväksy näkemäsi

Kokemuksesi hyväksyminen on keskeistä. Voit epäillä, että koetko todella mennyttä elämää vai kuvitteletko kaiken. Voi tietenkin olla, että kuvittelet jotain satunnaista. Mutta sekin kuuluu prosessiin. Visioillasi on lähes aina yhteys totuuteen. Vasta kun olet tehnyt useita meditaatiomatkoja menneisiin elämiin, alat nähdä toistuvia kaavoja ja yksityiskohtia. 

Jos et pidä näkemästäsi, et voi tehdä mitään. Et voi muuttaa mennyttä elämääsi, se on jo täysin ohi.

On kuitenkin olennaista, että uskot näkemäsi olevan aitoa. Jos et anna sille tilaisuutta, et pääse matkalle. Analyyttinen mielesi pyrkii selittämään näkemäsi mielikuvituksen tuotteeksi.

10. Palaa nykyhetkeen

Tämä askel tapahtuu usein itsestään. Visualisointi alkaa väsyttää, ja anna sen silloin haihtua. Huomaat, että kuvia ei enää seuraa, ja mielesi alkaa ottaa tilannetta haltuun. Tässä vaiheessa voita vata silmäsi ja pysyä nykyhetkessä.

Voit myös kontrolloida lähtöäsi. Kun olet valmis palaamaan nykyhetkeen, kuvittele ovi, jonka lähtiessäsi avasit. Avaa se visualisoiden uudelleen ja palaa käytävän alkupäähän.

Kuudes Aisti Auttaja Marjaana Kaakinen ohjaa ilmaisen meditaation omaan menneeseen elämään 12.6. klo  20 - 21 Auttajien Youtube-kanavalla. Tervetuloa mukaan!

Lähde: https://www.gaia.com/article/how-access-memories-your-past-lives

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net