Miten toimia aaveiden kanssa? https://pixabay.com/fi/aaveet-gespenter-karmea-kauhu-572038/
05.10.2017

Miten toimia aaveiden kanssa?

Selittämättömiä kolinoita portaissa, pienen vauvan itkua ja auki heilahtavia ovia…tunnetko aaveiden läsnäolon? Jos vastasit kyllä, yleensä tästä seuraa pelkoa sekä kysymys: "Miten niiden kanssa tulee toimia?" tai "Miten ne karkotetaan?". Vaihtoehtoinen kysymys kuuluu kuitenkin: ”Miten voin auttaa niitä?”

Useimmat aaveet ovat rajan tälle puolen eksyneitä ja etsivät suuntaa päästäkseen valoon. Kun aaveet kolisuttelevat nurkkia, ne etsivät apua tai tunnusta. Jos olet valmis voittamaan pelkosi paranormaaleja ilmiöitä kohtaan, on seuraava askel kommunikoida aaveiden kanssa. Jos asia taas herättää turhan paljon vastenmielisyyttä ja pelkoa, on syytä etsiä ammattimaista apua aaveiden karkotukseen.

Mitä aaveet haluavat?

Kun aave viestittää tai yrittää kommunikoida elävien kanssa, kaipaa se yleensä apua tai haluaa tulla ”nähdyksi”. Aaveelle kannattaa puhua kuin toiselle ihmiselle konsanaan. Kerro sille, että koet sen läsnäolon ja haluat auttaa sitä. Muistuta sitä siitä, että se on ”kuollut”, vaikkakin kunnossa. Kerro aaveelle myös, että se on sinun kotonasi, vaikka sen paikka olisi valossa ja muiden sille rakkaiden ihmisten luona. Kysy voitko auttaa sitä jotenkin pääsemään valoon. Seuraa omia vaistojasi yrittäessäsi selvittää ratkaisemattomat asiat. Monesti pelkkä puhuminen ja asian kertominen ratkaisee tilanteen ja aave lähtee pois ja kummittelu loppuu.

Yksinkertaisia käskyjä

Aina kaikki ei ole kuitenkaan yksinkertaista. Joskus aaveet eivät ymmärrä olevansa kuolleita - tai halua kuulla tahi uskoa väittämää. Ne ovat ehkä tempaistu liian nuorena ja liian äkillisesti elämästä ja pitävät siitä yhä kynsin ja hampain kiinni. Aaveet nouttavat yleensä yksinkertaisia ohjeita, kuten "Lopeta portaissa ravaaminen yöllä ja kerro miten voin auttaa".

Aaveissa on samalla lailla "hankalia" tapauksia kuin ihmisissäkin, silloin pätee kova komento. Ota ohjat käsiisi ja käske sielun lähteä, sillä tämä on sinun kotisi, etkä halua tunkeilijoita. Yritä kuitenkin ensin lempeästi, sillä joskus komentaminen pahentaa tilannetta.

Joskus aave on jäänyt meidän elävien keskuuteen sen tähden, että hänellä on viesti välitettävänä läheiselleen. Ehkä kuolleen (aaveen) omainen rypee itsesyytöksissä, on menettänyt elämänhalunsa tai on pohjattoman onneton menetyksen johdosta ja sen tähden aaveella on hätä. Harva meistä kykenee ottamaan viestiä, mutta jos intuitiivisesti tämä sinulta onnistuu, kokeile ihmeessä. Jos homma menee yli hilseen, meedio voi auttaa tässä tilanteessa.

Ei ole lainkaan harvinaista, että kuolleen henkilön sukulaiset saavat "toiselta puolelta" puheluja. Ääni on yleensä hyvin tunnistettava ja viesti selkeä ja lyhyt, mutta kun puhelintietoja tarkistetaan, mitään ei löydetä. Vaikka aaveilla ei olekaan fyysistä ruumista, sillä on omat keinonsa kommunikointiin. Älykäs aave saa ihmisen huomion tarpeen vaatiessa joko äänen, näkyjen, hajujen tai jopa kosketuksen kautta.

Loppuun kertomus Eero Ojasen kirjasta Suuri Suomalainen kummituskirja:
Hvitträskin kartanossa Kirkkonummella työskennelleet ovat kertoneet, etteivä ole paikalla koskaan yksin, vaan aina tuntuu että muitakin on paikalla. Henget kuulemma suorastaan häiritsevät työntekijöitä. Henkiolennoista on tunnistettu ainakin talon suunnitteleen ja siellä asuneen Eliel Saarisen äidin haamu. Outoja ilmiöitä: ovien paukuttelua havaittiin monissa paikoissa, mutta aivan erityisesti kylpyhuoneessa, jossa erään palvelijattaren sanottiin tehneen itsemurhan. Talo muutettiin myöhemmin museoksi, mutta tarinoiden mukaan henget kiusaavat edelleen joitakin kävijöitä.

Lähde:
http://www.angelsghosts.com/what-to-do-with-a-ghost

 

Jaa tämä:
JannikaA

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. On innokas matkustelemaan ja etsimään haasteita. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net