Mitä astrologin vastaanotolla tapahtuu? https://pixabay.com/fi/star-kortti-t%C3%A4rkein-t%C3%A4hti-3591581/
31.08.2018

Mitä astrologin vastaanotolla tapahtuu?

Olen aiemmin tilannut astrologisia tulkintoja itselleni, pojalleni ja parisuhteeseen liittyen. On minulla ollut vuosikalenterikin. Mutta on eri asia olla kasvokkain kuin lukea paperista tai ruudusta tekstiä. Varasin ajan kesäkuiseksi päiväksi ja täytyy sanoa, että minulla oli hyvällä tavalla perhosia vatsassa, kun kohti tapaamista ajelin.

Ensitapaaminen oli lämminhenkinen. Olin varannut ajan Seppo Tanhualta, joka ottaa vastaan Helsingin asiakkaita ihastuttavassa puutalossa Käpylän kaupunginosassa. Hän pläjäytti syntymäkarttani pöytään, kysyi näyttääkö tutulta ja varmisti vielä kerran syntymäajan ja -paikan. Toki oman itseni olen syntymäkartasta tunnistanut, niin hyvät kuin huonotkin piirteet. Mutta kun toinen ihminen alkaa kertoa nenäsi edessä asioita, joita ei muut tiedä... Kyllähän siinä aika alastomaksi itsensä tuntee.

Oli kuitenkin hyvin mielenkiintoista kuulla ammattilaisen kertovan syntymäkarttani tärkeimmät kohdat ja lisäksi muutamia tärkeimpiä mahdollisuuksia lähitulevaisuudesta. Olin jo nuorena laskenut ystäväni kanssa syntymäkarttoja, ja silloinkin ihmettelin sitä, miten syntymäkartta voi tietää niin tarkasti mieltymykseni, luonteenpiirteeni, jopa inhoamani asiat. 

Astrologi kertoi asiat hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi, eikä huumoriakaan puuttunut. Oli puhe paskalaarin tyhjentämistä - sitä minä käyn nyt läpi, puhdistan itseäni ja yritän löytää syvimmän itseni. Uudestaan ja uudestaan palattiin siihen, kuinka tärkeää on löytää rakkaus omaan itseensä. Prosessi ei ole helppo, sillä olemme niin kriittisiä itsemme suhteen, emme arvosta itseämme ja osaamistamme. Prosessi ei ole helppo läheisillekään, jotka joutuvat tähän osallisiksi tahtomattaan. Voihan tietysti olla, että olemme tämän asian sopineet perheeni kanssa jo ennen tänne maan päälle syntymistä. Joka tapauksessa käyn tätä tämän elämäni tärkeintä prosessia juuri nyt, itsensä rakastamisen oppimista.

Seppo puhui astrologiasta merimerkkeinä, siitä kuinka astrologia ohjaa oikeaan suuntaan, kertoo mahdollisuuksista joita kullakin on. Mutta on jokaisen itse päätettävissä, miten näitä merimerkkejä hyödyntää. Itseäni kiinnosti tietää, olenko menossa henkisellä tiellä oikeaan suuntaan, olenko valinnut oikean tien. Oli hyvä kuulla, että olen. Minun ei tarvitse huolehtia suunnasta, olen näköjään valinnut hyvän ajan syntyä. Ammatillisesti Jupiter on tuomassa reilun vuoden päästä hyviä menestyksen mahdollisuuksia, mutta minun täytyy itse huomata ne mahdollisuudet ja ottaa niistä kiinni. Jos en niin tee, seuraava tilaisuus tarjoutuu vasta kahdentoista vuoden kuluttua.

Tulkinta kesti noin 45 minuuttia ja kysymyksiäkin sai esittää. Astrologi nauhoitti tulkinnasta mp3-tallenteen, jonka sain muutama päivä käyntini jälkeen. Sain myös syntymäkarttani mukaan. Hinta oli 80 euroa, mutta tulkinta oli rahan väärti. Lähtiessäni tuumasin Sepolle, että takkini on nyt tyhjä ja hän vastasi sen olevan paremminkin täynnä. Niinhän se olikin. Kolmeen vartiin mahtui paljon asiaa, olo oli vähän hämmentynyt, mutta kaikki oli mielenkiintoista.

On niin huikeaa, kuinka astrologia voi tietää ihmisestä niin paljon ja kuinka sitä voi hyödyntää eri elämäntilanteissa. Toki täytyy muistaa, että elämä on elämistä varten ja astrologia on hyvä apuväline oikein käytettynä. Olen sittemmin myös kaivanut esiin aiemmin tehtyjä syntymäkarttoja ja lueskellut niitä uudestaan. Nekin jaksavat yllättää.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net