Miksi chakroja kannattaa puhdistaa? https://pixabay.com/fi/aamu-sunrise-nainen-siluetti-2243465/
14.09.2018

Miksi chakroja kannattaa puhdistaa?

Chakrojen puhdistaminen vapauttaa meidät täyteen potentiaaliimme. Uskotaan, että ihminen voi poistaa fyysistä ja psyykkistä taakkaansa kääntymällä sisään päin, puhdistamalla omaa energiakenttäänsä. Kaikki syntyy energiasta; mitään fyysistä tai psyykkistä ei tapahdu, mikä ei alkujaan synny energiasta. Listasimme alle seitsemän pääpointtia, jotka auttavat ymmärtämään kunkin chakran puhdistamisen tärkeyden.

7. Kruunuchakrasi liittää sinut juurillesi, jumaluuteesi ja multiversumiin. Se voi myös vaikuttaa sellaisiin energioihin, jotka sumentavat henkistä tietoisuuttasi ja vääristävät kykyäsi nähdä itsesi yhtenä kaiken kanssa, mitä on. Siispä selkeytetty kruunuchakra antaa sinulle mahdollisuuden elää hengellisesti rikasta elämää. Olet syvästi yhteydessä energioihisi ja voimavaroihisi, jotka innostavat ja tukevat muutosta.

6. Kuudes chakra, joka sijaitsee päämme keskellä, on ideageneraattorisi ja uskomusjärjestelmiesi vartija. Uskomusjärjestelmämme voivat olla hyvin pinttyneitä ja kasvavia – ja niiden takia saatamme tiedostamattomasti rajoittaa elämäämme. Kun omistat itse sisäisen kertojaäänesi ja kehität uskomuksiasi, ideageneraattorisi avautuu esteettömälle potentiaalille ja mahdollisuuksille.

5. Kurkkuchakrasi mahdollistaa aidon itseilmaisun. Jos sanot herkästi "kyllä", vaikka tarkoituksesi oli sanoa "ei", et ole johdonmukainen. Sinun aitoutesi ei rajoitu kuitenkaan "kyllä tai ei" -vastauksiin. Aina on tilaa laajentaa ydinlinjaasi ja tuoda entistä täydemmin maailmalle esiin upeaa itseäsi! Kurkkuchakran vapauttaminen muuttaa syvällisesti olemustasi. Mikä lahja onkaan voida liikkua vaivattomasti aitouden ja autonomian suuntaan – vain kurkkuchakraa puhdistamalla.

4. Rintakehäsi keskellä sijaitseva sydänchakra tukee rakkautta ja myötätuntoa kanssaihmisiä kohtaan – mutta se on myös jotain paljon suurempaa! Oletko koskaan kokenut sellaista hetkeä, jolloin todella ymmärsit, että me olemme kaikki yhtä? Se on voimakas, mutta ohimenevä tietoisuuden tunne. Yksilöllinen tietoisuus, joka liittyy kaikkiin ja kaikkeen, on sydänchakran lopullinen tehtävä. Sydänchakran vapauttaminen vapauttaa taakan ja surun, mikä antaa tilaa myötätunnolle, lasnäololle ja kyvylle toimia ilman itsekkyyttä.

3. Kolmas chakrasi on sinun "saan asioita tapahtumaan" –chakrasi. Se antaa sinulle energiaa ja virtaa tukemaan päivittäisiä tekemisiäsi – joka ikinen päivä. Kolmas chakrasi on sinun elinvoimasi resurssi. Kolmannen chakran puhdistaminen lisää elinvoimaasi ja kykyä suoriutua tehtävistäsi. Hallitset myös paremmin ajatuksia, kokemuksia ja elämäsi mahdollisuuksia. Kun kolmas chakra puhdistetaan, se on tuottaja, joka vastaa toiveitasi ja aikomuksiasi.

2. Toinen chakrasi on tunteiden paikka. Sinun tunteidesi. Silti me keskitymme liian usein toisten ihmisten tunteisiin. Kun toinen chakramme on epätasapainossa, se aiheuttaa meissä huolta, herkkyyttä ja empatiaa. Tämä on usein seurausta traumasta, jossa muiden ihmisten tunteiden setviminen on ollut tapa pitää itsensä turvassa ja informituna. Toisten tunne-energiaasta kiinni pitäminen kuitenkin vähentää energiaasi. Se voi olla syy ylikuormittumiselle, ja voi johtaa jopa ruoansulatusongelmiin, autoimmuunihäiriöön ja muihin fyysisiin ongelmiin.

Toisen chakran puhdistaminen tuo sinut kotiin, tietoiseksi omista tunteistasi. Se myös tukee sinua olemaan omavarainen  - annat nyt muiden ihmisten ottaa itse vastuun omista tunteistaan ja kokemuksistaan. Monet tunneperäiset ongelmat, kuten ahdistus, masennus, raivo ja peloko voidaan ratkaista, kun toinen chakramme puhdistetaan säännllisesti.

1. Ensimmäinen chakramme resonoi tietoisuuden energiaa ja fyysisiä tarpeitamme. Jos esimerkiksi kärsit varhaislapsuudessa saadusta traumasta, sinun voi olla vaikea täyttää omat tarpeesi myöhemmin elämässä. Kun puhdistat ensimmäisen chakran, voit oppia tunnistamaan ja täyttämään omat tarpeesi tehokkaan omavastuun kautta.

Chakrojaan voi puhdistaa mielikuvien ja ajatusten voimalla sekä käymällä erilaisissa energiahoidoissa. Omia chakrojaan voi myös hoitaa kotikonstein esimerkiksi äänillä, tuoksuilla, liikkeillä, kivillä ja ravinnolla.

Lähde: https://spiritualityhealth.com/articles/2018/03/12/7-reasons-for-clearing-your-chakras-and-aura

Jaa tämä:
Johanna R

Johanna R. on puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Hän on kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Johannan lempiaiheita ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Johanna myös rakastaa matkustelua ja hengittää positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net