Kuusi merkkiä, jotka kertovat että olet uudelleensyntynyt Joanna Kosinska - Unsplash
04.09.2018

Kuusi merkkiä, jotka kertovat että olet uudelleensyntynyt

Oletko koskaan katsonut vieraan ihmisen silmiin ja kokenut välittömän yhteyden? Oletko ihmetellyt, miksi podet ahtaanpaikankammoa tai pelkäät korkeita paikkoja? Vastaus saattaa löytyä aikaisemmasta elämästä. Voi hyvinkin olla, että useat luonteenpiirteemme, kokemuksemme ja jopa taitomme liittyvät läheisesti aiempaan elämäämme. Mutta mistä voi tietää, että olet elänyt ennenkin?

Reinkarnaatio tarkoittaa uskoa siihen, että kuollessasi sielusi siiryy uuteen kehoon. Jotkut pitävät sitä absoluuttisena totuuna, toiset suhtautuvat siihen skeptisesti. Psykiatri, lääketieteen tohtori Brian L. Weiss on tutkinut runsaasti uudelleensyntymistä havahduttuaan siihen erään potilaansa takia. Weissin mukaan kaikki syntyvät uudelleen eli reinkarnoituvat.

Weiss ajattelee, että kaikki reinkarnoituvat sillä tarvitsemme niin paljon tietoa ja oppia esimerkiksi rakkauteen, myötätuntoon, hyväntekeväisyyteen, väkivallatomuuteen ja sisäiseen rauhaan liittyen, että niide oppiminen yhden elämän aikana olisi todella vaikeaa. Weissin mukaan osa ihmisistä palaa takaisin vapaaehtoisesti auttamaan toisia.

Reinkarnaation olemassaoloa ei ole tarkalleen pystytty selittämään. Mutta on joitain merkkejä, jotka vihjaavat sinun olleen täällä ennenkin:

1. Outo tuttuuden tunne

Weissin mukaan déjà vu -ilmiö on yleisin merkki aiemmasta elämästä. Ilmiössä koet, että olet tavannut jonkun henkilön jo aiemmin tai ollut jossain uudessa paikassa jo aiemmin. Se voi kieliä menneen elämän kokemuksesta tietyn henkilön tai paikan suhteen. Myös jotkin hajut, maut tai äänet voivat vaikuttaa todella tutuilta, aiheuttaen muistoja toisesta ajasta ja paikasta.

2. Aidolta tuntuvat unet

Oletko nähnyt niin eläviä ja yksityiskohtaisia unia, että ne kulkevat mukanasi vuosien ajan? Tietyistä paikoista, ihmisistä tai ajoista uneksiminen voi olla näkymä entiseen elämääsi, josta on jäljellä muistoja syvällä muistissa. Usein unet eivät ole pelkkää kuvitelmaa, vaan kappaleita menneisyydestämme. Toistuvat unet tai niissä toistuvat teemat voivat olla merkki siitä että sielusi on reinkarnoitunut.

3. Olet tavannut sielunkumppanisi

Et ehkä osaa selittää miksi, mutta jokin tässä toisessa henkilössä vaikuttaa sinuun voimakkaasti. Kun tapaat henkilön, jonka kanssa sinulla on ollut suhde menneessä elämässä, ymmärrätte toisianne ja tunnette syvän yhteyden silloinkin kun olette erossa. Sielunkkumppanin tapaaminen tässä elämässä tarkoittaa usein sitä, että teillä jäi jotain kesken edellisessä elämässä. Se voi olla tärkeä opetus tai tehtävä, jota ette saattaneet loppuun. Sielunkumppanuus ei rajoitu välttämättä vain yhteen henkilöön. On yleistä matkustaa elämien läpi sieluryhmänä. Tämä lähipiirisi tuo voimansa yhteen auttaakseen elämänopetusten opettamisessa.

4. Jotkut muistosi eivät sovi elämäntarinaasi

Margot-nimisellä henkilö muistaa tarkasti aterioineenssa Coles-nimisessä ravintolassa Los Angelesissa. Hän muistaa mitä tilasi, miltä ruoka maistui ja kenen kanssa hän söi. Margot tosin asuu New Yorkissa, eikä ole koskaan käynty Coles-ravintolassa, eikä edes koko Los Angelesissa. Mutta hän muistaa aterian tarkasti, aivan kuin se olisi tapahtunut eilen. Toisinaan käy niin, että menet uuteen maahan tai kaupunkiin, ja vaikutat tuntevan sen kadut ja kujat. Jos muistat tarkasti jonkin hetken, etkä voi selittää miten sinulla voisi olla muistoja siitä, voi hyvinkin olla kyse menneen elämän muistosta.

5. Sinulla on äkillisiä näkyjä

Weiss auttaa ihmisiä tutustumaan menneisiin elämiinsä regressioterapialla. Syvässä meditatiivisessa tilassa voi nähdä äkillisiä näkyjä, jotka vihjaavat menneestä elämästäsi. Niissä voit kokea olevasi vieraassa paikassa – ja itsellesi vieraassa kehossa. Näitä näkyjä voi kokea ilma terapiaakin, ja tietoisessa tilassa. Nopea välähdys oudosta tilanteesta voi kertoa siitä, että olet reinkarnoitunut tähän elämän.

6. Aistit toisten ihmisten tunteita

Empaatikko tuntee ja omaksuu toisten ihmisten tunteita ja fyysisiä tuntemuksia korkean herkkyytensä ansioista. Se voi tehdä suuressa väkijoukossa olemisesta vaikeaa, sillä empaatikolla on usein hankaluuksia erottaa omat tunteensa toisten tunteista. Jos olet herkkä ihmisten ja jopa eläinten tunteille, ja pystyt luomaan sielukkaan yhteyden kaikkiin eläviin olentoihin, saatat olla empaatikko. Empaatikkoutesi voi olla merkki reinkarnaatiosta: elämä toisensa jälkeen on tehnyt sinusta aina vain herkemmän.

Ovatko kaikki ihmiset uudelleensyntyneitä?

Vaikka reinkarnaatio usein yhdistyy johonkin uskontoon, on myös useita asiantuntijoita jotka uskovat reinkarnaation olevan aito, kaikkien kokema ilmiö. Vuonna 2007 menehtynyt Ian Stevenson, psykiatrian professori Virginian lääketieteen laitoksella, tutki reinkarnaatiota kuolemaansa saakka. Hän kertoi löytäneensä 3000 esimerkkiä reinkarnaatiosta, ja jakoi tietonsa tieteellisen yhteisön kanssa. Joten vaikka et olisi koskaan kokenut yhtään yllä mainituista kohdista, on silti mahdollista että olet uudelleensyntynyt. Et vain ole tiennyt sitä.

Lähde: https://www.thealternativedaily.com/strange-signs-your-soul-reincarnated-from-a-past-life/

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net