Kolme merkkiä siitä, että olet uudelleensyntynyt tähän elämään Enrique Meseguer Pixabaystä
07.05.2019

Kolme merkkiä siitä, että olet uudelleensyntynyt tähän elämään

Uudelleensyntymässä on nimensä mukaisesti kyse siitä, että kuolemasi jälkeen synnyt uudelleen maanpäälle. Et ole enää sama persoona, mutta tietyt asiat ja "koulut" seuraavat sinua. Suurin osa ihmisistä ei lue tällaisia artikkeleita. He eivät usko sielun olemassaoloon, saati sitten uudelleensyntymään. Koetko sinä olevasi uudelleensyntynyt?

Harvoin normimaailmassa mietimme uudelleensyntymää, vaikka sinulla saattaa entisestä elämästä olla uinuvia muistoja, jotka pulpahtelevat pintaan satunnaisesti. Mutta ehkä epäilet yhä? Käynkö todella läpi reinkarnaatiota? Olenko elänyt monta kertaa, kuinka se voi olla mahdollista?

Koska luet tätä artikkelit, uskon, että kuulut tähän erityiseen ihmisjoukkoon, joka on syntynyt tänne uudelleen tiettyä tarkoitusta varten. Ehkä tulit tänne auttamaan muita ihmisiä kasvamaan, lievittämään karmaa tai kehittymään sieluna.

Mikä ikinä syy sitten onkaan, tässä on kolme merkkiä siitä, että olet uudelleensyntynyt tähän elämään.

1) Elämäsi on täynnä opetuksia

Jo varhaisesta iästä asti elämäsi on ollut täynnä opetuksia. Joko olet kokenut paljon tunteiden saralla, tai olet luonteeltasi pohdiskeleva ja opit uusia opetuksia aina kun mahdollista. Olet pienestä pitäen saanut kokemuksia, jotka saavat sinut miettimään ja kehittymään. Toisten ihmisten elämä vaikuttaa kulkevan kuin itsestään, mutta sinä olet kokenut yhtä ja toista. Ja juuri siksi olet viisas ja pystyt auttamaan muita ihmisiä.

Itse asiassa, voit jopa alkaa kokea vastoinkäymiset mahdollisuuksina kehittyä ja alat toivottaa niitä tervetulleiksi elämääsi. Sinulla on taipumus kohdata haasteita, jotka pakkottavat sinut kasvamaan ja kehittymään, ja se kuuluu suunnitelmaan. Pohtimisella ja henkisellä kasvulla on eämässäsi suurempi rooli kuin tavallisilla ihmisillä, koska tulit tänne tavoitteena sielusi kasvu. Et tullut tänne ainoastaan rakentamaan kodikasta pesää ja sen jälkeen kuolemaan. Tulit tänne tarkoituksenasi kasvaa.

2) Sinua ei huijata helposti

Et ole sosiaalisesti naiivi. Olet ollut täällä ennenkin, joten sinulla on luonnollinen kyky tulkita toisten yksilöiden psykologisia tiloja. Et ole altis aivopesulle, kuten muut ihmiset. Siksi sinun on esimerkiksi vaikea ottaa "uutisia" vakavasti. Tunnistat epäluotettavat tyypit ja tiedostamattomat viestit ovat sinulle näkyviä.

Näet ihmisten läpi ja heidän todelliset tarkoitusperänsä ovat sinulle selviä, joten ihmisten on vaikea huijata sinua. Kaikilla ei ole samanlaista lahjaa, eikä se johdu erilaisista geeneistä. Jo nuoresta asti olet ollut hyvä lukemaan ihmisiä. Se johtuu siitä, että olet ollut täällä jo useamman kerran, ja erilaiset psykologiset pelit ovat sinulle tuttuja. Tunnistat niiden merkit, kun näet ne.

3) Kaipaat takaisin kotiin

Et ehkä tiedä, missä "koti" juuri nyt on, mutta tiedät että sellainen on. Tiedät, jossain sielusi syvyyksissä, että maapallo ei ole päätepysäkkisi.

Koska tiedät, että maapallo ei ole todellinen kotisi, tunnet joskus syvää tuskaa ja kaipaat sinne, missä olit olemassa ennen tänne saapumistasi. Voimme kutsua sitä taivaaksi tai henkimaailmaksi, mutta huolimatta siitä miksi sitä kutsumme, tiedät että sielusi koti ei ole fyysisessä maailmassa.

Kaikki eivät tätä koti-ikävää tunne. Jotkut voivat ihmetellä mistä puhut, siläl onhan tämä planeetta tietysti kotisi. Mutta sinä olet tullut ja palannut henkimaailmaan tarpeeksi monta kertaa tietääksesi, mihin todella kuulut. Et ehkä osaa selittää, miksi tunnet niin, eikä mielesikään välttämättä käsitä sitä, mutta sielusi kaipaa kodin turvaan. Kaipuuseen voi johtaa myös se, että sinulla on siellä kaukana perheenjäseniä, joiden kanssa olit ennen tänne tuloasi, ja jotka odottavat paluutasi kunhan olet täyttänyt elämäsi tarkoituksen.

Jos luet tätä tekstiä juuri nyt, mieti hetki elämääsi ja tapaa, jolla suhtaudut siihen. Uskotko, että olet täällä ensimmäistä kertaa? Onko kukaan ikinä kutsunut sinua vanhaksi sieluksi? Kohtele elämääsi missiona. Tulit tänne syystä. Olet erityinen. Älä unohda tarkkailla merkkejä, joita universumi lähettää sinulle joka päivä. 

Muokattu Steven Bancarzin tekstin pohjalta, http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/3-signs-you-reincarnated-into-this-life/

(teksti julkaistu 4/15, päivitetty 7.5.19)

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net