Herätä sisäinen äänesi, osat 26-48 https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/
02.02.2019

Herätä sisäinen äänesi, osat 26-48

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osat 26-48.

Osa 26. Aura suojaaminen ja korjaaminen

Mitä herkempi olet, sitä helpommin imet itseesi muiden energioita, niin negatiivisia kuin positiivisiakin. Negatiiviset energiat repivät ja riepottelevat auraasi ja jättävät siihen "reikiä ja heikkoja" kohtia. Tällöin tasapainosi järkkyy ja olet entistä herkempi uusille hyökkäyksille, jotka näkyvät elämässäsi esimerkiksi väkivaltana, sairauksina ja masentuneisuutena. Myös huumeet, alkoholi ja äärimmäiset pelon ja vihan tunteet heikentävät auran kenttää.

Oman auransa voi suojata yksinkertaisella mielikuvaharjoituksella, voit vaikkapa pyytää arkkienkeli Mikaelin laittamaan sinisen suojaavan viitan ympärillesi. Etsi itsellesi sopiva tapa suojautua.

Rikkinäinen ja vajaavainen aura tarvitsee parantavaa voimaa. Tähän apua voi hakea energiahoitajilta, jotka puhdistavat negatiivistä energiaa aurastasi ja eheyttävät sen. Aina ei todellakaan tarvitse mennä hoitajalle, vaan läheisiltä voi myös pyytää voimaa ja rakkautta. Edellytyksenä kuitenkin on, että olet valmis vastaanottamaan rakkautta ja antamaan anteeksi.

Myös mielikuvaharjoituksilla ja äänimeditaatioilla voit eheyttää auraasi. Paras keino korjata ja suojata aura, on kuitenkin itsensä rakastaminen.

 

Osa 27. Harjoituksia auran aistimiseen

Aura on kuin verkko, joka nappaa erilaisia värähtelyitä. Aurassa on eri värejä ja se saattaa virrata toisess kehon osassa erilailla kuin toisessa. Aura on vähän kuin sinun oma paikallissää, välillä aurinkoista, välillä sataa ja myrskyää. Auran aistimista (tai näkemistä) voi harjoitella monin tavoin: 

1. Hiero kämmeniä yhteen ja ravistele kädet. Hiero uudestaan ja laita kämmenet vastakkain noin 10 senttimetrin päähän toisistaan. Sulje silmät ja tunnustele auraasi, mikä käsien välissä virtaa. Voi olla että joudut kokeilemaan pari kertaa, ennenkuin aistit aurasi. Älä lannistu. Itse tunsin ilman ikään kuin "pakkautuvan" käsien välillä. Aura voi käsien välissä tuntua kylmältä tai lämpimältä, tahmealta, raskaalta tai se voi tuntua vaikkapa nipistelynä iholla.

2. Seiso peilin edessä niin, että selkäsi takana on pehmeä valo. Anna silmiesi rentoutua ja kuvittele olevasi selvänäkijä. Miltä aurasi näyttää? Millaisia värejä siinä näkyy, leviääkö se kuinka laajalle, näetkö tummia tai vaaleita kohtia, sykkiikö jokin paikka erityisesti? Muista käyttää mielikuvituksen taikaa.

Aura ei ole pelkkä vertauskuva, vaan todellinen olotilasi mittari. Aurat vaikuttavat meihin enemmän kuin sanat. Opettele siis aistimaan, puhdistamaan ja korjaamaan aurasi, niin pysyt paremmin tasapainossa.

 

Osa 28. Chakrat ja tasapainotus

Chakrat ovat kehossamme olevia energiakeskuksia, jotka lähettävät ja vastaanottavat energioita. Peruschakroja on 7, mutta kultaisen ajan alkaessa on avautunut myös useita uusia päächakroja. Pienempiä sivuchakroja kehossamme on tuhansia.

Chakrat säätelevät meissä olevaa tietoisuutta ja laajuutta, välittäen tietoa kolmella tavalla:
- henkilöltä toiselle
- alitajunnalta tietoiselle mielelle
- tietoiselta mieleltä korkeisiin energioihin

Kolme alinta chakraa hallitsevat hengissä säilymistä, tahtoa ja itsensä tiedostamista. Sydänchakra on rakkauden keskus, joka yhdistää kolme ylintä ja kolme alinta chakraa (fyysisen ja henkisen). Kolme ylintä chakraa ohjaa kommunikointia, intuitiota ja valaistumista. Chakrat värähtelevät tietyllä nopeudella, tiettyyn suuntaan ja tiettyä väriä.

Ensimmäinen chakra eli juurichakra

Juurichakran perusasioita voit lukea aiemmin julkaistusta artikkelista: Juurichakra on elämämme perusta.

On tärkeää, että juurichakra on tasapainossa, jos se yli- tai aliaktiivinen, kehosi voi huonosti. Yliaktiivisuus näkyy mm. ylensyöntinä tai riippuvuutena ja alitehoinen juurichakra näyttäytyy "vetäytymisenä" kehosta, et jaksa taistella, vaan luovutat (esim. masennus, krooninen väsymys).

Juurichakran voimalause:

Olen tasapainoisessa tilassa. Kehoni on turvassa ja rauhallinen. Näen kuinka juurichakrani toimii moitteettomasti. Olen maadoittunut.

Juurichakran visualisointi:

Kuvittele eteesi punaisena kieppuva, läikehtivä energiapallo, joka tuo kehoosi elinvoimaa, energiaa ja tarmoa. Anna pallon pyöriä juurichakrassasi ja käytä seuraavaa voimalausetta:

Minulla on käytössäni kaunis, fyysinen keho, jonka avulla voin ilmaista itseäni luovasti. Otan vastuun kehostani. Tiedän, että se on lahja luojaltani. Se on minun ajoneuvoni tässä elämässä. Olen turvassa sen sisällä. Juurichakrani on auki, tasapainossa sen kautta minuun virtaa uudistavaa energiaa.

 

Osa 29. Chakrat ja tasapainotus II - toinen chakra

Toinen chakra, sakraalichakra

Toisen chakran perusasioita voit lukea aiemmin julkaistusta artikkelista: Toinen chakra johdattaa tunteisiimme

Toinen chakra tarjoaa meille aistimusten ja aistillisuuden elämyksiä ja epätasapainossa ihminen hakee mielihyvää liiallisuuteen (yliaktiivinen) asti tai vaihtoehtoisesti ihminen (vajaatehoinen chakra) muuttuu liian analyyttiseksi ja menettää otteensa tunteiden kokemiseen.

Jos chakrasi on yli- tai vajaatoimintainen, tee tämä harjoitus:

Juurichakran visualisointi:

Sulje silmäsi ja näe noin 10 sentin kokoinen oranssi, hehkuva valopallo säteilemässä toisen chakrasi kohdalla (perna). Kuvittele miten tuo pyörä pyörii täydelisen tasapainon tilassa säteillen syvää, runsasta ja lämmintä oranssia valoa. Keskity tasapainottamaan chakraasi viiden minuutin ajan. Kiitä chakraasi kun lopetat harjoituksen.

Yliaktiivinen sakraalichakra

Ihmiset sekoittavat helposti aistillisen mielihyvän rakkauteen ja riippuvuuksista syntyy rakkauden korvikkeita. Jos olet liian ahne mielihyvälle, tee sama harjoitus kuin yllä, mutta mieti oletko jäänyt kiinni johonkin aistikokemukseen ja pyri purkamaan se. Käytä seuraavaa vahvistusta:

"On hyväksyttävää kokea tunteita ja minulla on keho, jonka kautta voin kokea mielihyvää. Annan sen tapahtua, mutta ymmärrän, että mielihyvä ei korvaa rakkautta. Chakrani on rauhoittunut ja mieleni on tyyni ja tyytyväinen."

Vajaatoimintainen sakraalichakra

Jos sakraalickakrasi ei toimi kunnolla, et anna kehon aistinautinnoille kunniaa, vaan älyllistät asioita liikaa. Ehkäpä kehosi on sinusta hieman "likainen" ja useat fyysiset toiminnot aiheuttavat epämukavuutta. Jos on näin, tee sama harjoitus kuin yllä, mutta käytä seuraavaa voimalausetta:

"Kehoni on jumalallinen luomus ja on suuri ihme, että voin kokea maailmaa aistieni välityksellä. Sallin itseni kokea tunteita ilman pelkoa, olen turvassa."

 

Osa 29. Chakrat ja tasapainotus 3 - kolmas chakra

Kolmas chakra, solar plexus

Solar plexuksen perusasioita voit lukea aiemmin julkaistusta artikkelista: Kolmas chakra on sisäinen aurinkomme

Kolmas chakra liittyy päätöksentekoon, tahdonvoimaan ja tunteisiin. Kolmannen chakran epätasapaino tai sulkeutuneisuus näyttäytyy väsymyksenä kaikkea kohtaan ja elämäsi on uuvuttavaa taistelua. Toimit myös lähes yksinomaan egosta käsin, sillä et aisti korkeampia energioita, tai et kykene käyttämään niitä hyväksesi. Vaihtoehtoisesti epätasapaino saa sinut myös käyttäytymään alistuvasti tai avuttomasti.

Jos chakrasi ei ole tasapainossa, tee tämä harjoitus:

Kolmannen chakran visualisointi:

Sulje silmäsi ja kuvittele keltainen valopallo napasi ulkopuolella. Pallo on hehkuva ja pyörii täydellisessä tasapainossa. Jokaisella henkäyksellä kuvittele, miten chakra imee itseensä elämänenergiaa, jota käytät elääksesi ja pysyäksesi luottavaisena. Tunne kuinka chakra täyttää kehosi rohkeudella, luovuudella ja tarmolla. Keskity tasapainottamaan chakraasi viiden minuutin ajan. Kiitä chakraasi kun lopetat harjoituksen

Voimalause:

"Olen valmis antamaan korkeampien tasojen energia siirtyä kaikkiin kehoni soluihin. Koen velvollisuudekseni ilmaista luovuuttani, hyväksyä vastuuni ja pyrin tekemään päätöksiä, jotka tasapainottavat ja auttavat minua hengellisessä kasvussani. Saan ohjausta ja vastaanotan sitä koko ajan."

 

Osa 30. Chakrat ja tasapainotus 4

Neljäs chakra - Sydänchakra

Sydänchakran perusasioita voit lukea aiemmin julkaistusta artikkelista: Sydächakra on vilpittömän rakkauden keskus

Neljäs chakra säätelee itsensä ja toisten hyväksyntää, luottamista ja hyvinvointia. Se on alue, jossa tunnet tuskaa ja iloa. Samalla sydänkeskus toimii porttina kaiken yliaistillisen energian tunnistamiseen.

Neljäs chakra erittäin harvoin on yliaktiivinen, sillä rakkaudella on tasapainottava vaikutus. Neljännen chakran epätasapaino tai sulkeutuneisuus näyttäytyy velvollisuudentuntona "tehdä hyvää" ja sinun voi olla vaikea ottaa vastaan mitään toisilta.

Jos chakrasi ei ole tasapainossa, tee tämä harjoitus:

Neljännen chakran visualisointi:

Sulje silmäsi ja kuvittele sydämestäsi laajeneva keväänvihreä valopallo, joka pyörii täydellisessä tasapainossa. Hengitä sisään ja kuvittele kuinka tuo energiavirta tuo sisääsi parantavaa värähtelyä ja täyttää sinut rakkaudella. Tiedä, että sinua rakastetaan ja sinusta pidetään huolta. Keskity tasapainottamaan chakraasi viiden minuutin ajan. Kiitä, kun lopetat harjoituksen.

Voimalause:

"Minua rakastetaan ja teen kaiken rakkaudella. Sydämeni paranee ja tarpeeni tulevat tyydytetyksi. Luovun kaikesta kaunasta ja vihamielisyydestäni. Annan anteeksi. Tunnen kuinka maailmankaikkeuden yltäkylläisyys tulvii sydämeeni."

 

Osa 31. Chakrat ja tasapainotus 5

Viides chakra - Kurkkuchakra

Kurkkuchakran perusasioita voit lukea aiemmin julkaistusta artikkelista: Kurkkuchakra on kommunikoinnin keskus

Viides chakra littyy kuulemiseen. Se kautta saamme telepaattiset kokemukset, kuulemme korkeamman minämme, alitajuntamme viestit sekä olemme yhteydessä akaasisiin tiedostoihin.

Viidennen chakran epätasapaino tai sulkeutuneisuus saattaa vaikuttaa siihen, että kuulet hämmentäviä, pakottavia ja järkyttäviä ääniä. Kenties olet virittäytynyt alemmille astraalitason taajuuksille. Saatat myös olla hyvin negatiivisessa vuorovaikutuksessa itsesi kanssa (itsensä parjaaminen, ilkeily yms.)

Jos chakrasi ei ole tasapainossa, tee tämä harjoitus:

Viidennen chakran visualisointi:

Sulje silmäsi ja näe sielusi silmin, kuin viides chakra säteileen taivaansinistä valoa ja kuinka se laajenee ulospäin auraasi. Näe kuinka se pyörii vinhasti. Ohjelmoi samalla viides chakrasi välittämään tietoa ainoastaan:

- tietoiselta mieleltäsi sisimmälle olemuksellesi
- apunasi toimivilta oppailta ja jumalalliselta ohjaukselta
- telepaattisesti (mutta tiedon pitää tulla rakastavasta tietolähteestä).

Kuvittele kuinka taivaansininen pallo avautuu moniterälehtiseksi ja tunne kuinka jumalallinen energia valaisee olemuksesi jokaisen solun. Keskity tasapainottamaan chakraasi viiden minuutin ajan. Kiitä, kun lopetat harjoituksen.

 

Osa 32. Chakrat ja tasapainotus 6

Kuudes chakra - Otsachakra

Kuudes chakra sijaitsee silmien välissä kulmakarvojen korkeudella, tätä chakraa nimitetään myös kolmanneksi silmäksi. Kuudes chakra on harvoin avoinna kokonaan, sillä se mahdollistaa selvänäköisyyden sekä aurojen, chakrojen ja henkioppaiden näkemisen.

Jos kuudes chakrasi on täysin kiinni, sinun on vaikea kuvitella asioita. Älyllistät liikaa ja elämäsi voi osoittautua suoraviivaiseksi, järkeen perustuvaksi ja vähän yksioikoiseksi. Piirtäminen, mielikuvamatkat ja unelmointi kuvia käyttäen herättelevät uinuvaa kuudetta chakraa. Kuudenteen chakraan vaikuttavia ruoka-aineita ovat mm. vehnänidut, ohra, vesi, sinimailanen.

Seitsemäs chakra - Kruunuchakra

Seitsemäs chakra sijaitsee päälaellasi kehosi korkeimmalla kohdalla ja se avautuu ylöspäin auraasi. Tämä chakra hallitsee henkistä heräämistä, valaistumista ja korkeampaa viisautta. Kun chakra avautuu, henkilö näkee elämän syvimmät arvoitukset. Tämän chakran kautta myös jumalallinen energia virtaa kehoomme.

Kruunuchakran väri on violetti-valkoinen valopallo. Kun haluat avata ja avautua korkemman tietoisuuden tien näyttäjäksi, rukoile, hiljenny ja meditoi.

 

Osa 33. On aika laajeta

Jos uskot omaavasi intuitiivisia kykyjä, sinulla on niitä. Jos uskot olevasi selvänäkijä, sinä olet. Kyse on siitä, annatko itsellesi luvan olla se mikä olet ja miksi haluat tulla. Kun ymmärrät mikä sisäinen ääni on ja ymmärrät, että se kumpuaa syvältä sisimmästäsi, ainoa este sen käyttämiselle on oma lupasi. Kukaan muu ei voi estää sinua käyttämästä lahjaasi.

Sinulla ei tarvitse olla syntyessäsi mitään erityistä kykyä tai voimaa. Et tarvitse näkyjä, ilmestyksiä tai eriskummallisia tapahtumia, jotta voisit todistaa (itsellesi tai muille) omaavasi sisäisen ohjauksen. Sinun pitää ainoastaan uskoa sen olevan totta sinulle. Älä anna muiden negatiivisten tai epäuskoisten puheiden lannistaa uskoasi, vaan pysy rehellisenä itsellesi.

Sisäinen äänesi on sielusi ääni. Se ei ole egosi.

"Olen selvänäkijä" -leikki

Sonia Choquette kertoo kirjassaan, kuinka hän itse opetteli herättämään sisäisen äänensä "olen selvänäkijä" -leikin avulla. Koska meistä jokainen kokee epävarmuutta alussa ja intuitiiviset viestitkin ovat vielä hieman hakusessa, on leikin muoto oiva keino päästä lähemmäs omaa ääntään. Leikki menee yksinkertaisuudessaan niin, että kuvittelet olevasi selvänäkijä. Pidä istuntoja, leiki asian kanssa. Saattaa tuntua hieman hupaisalta, mutta ideana on se, että leikkiessäsi annat maailmankaikkeudelle voimallisen viestin: Minä olen selvänäkijä. Ja koska kyseessä on "leikki", homman voi ottaa rennosti, jolloin egosikaan ei ole päsmäröimässä jossakin niin turhanpäiväisessä kuin leikkimisessä. Choquette kertoo, että leikin aikana hän vain totesi: "kappas vain", jos ei osunut oikeaan (ja sitä kuulemma tapahtui alussa koko ajan). Mitä enemmän ilmaiset luovasti sisintäsi, sitä enemmän elämän mysteerit paljastuvat sinulle.

 

Osa 34. Matkakumppanit

Usein matkamme tuntuu yksinäiseltä ja lohduttomalta. Huudamme hiljaa apua ja meistä tuntuu, että kukaan ei ole kuulemassa. Mutta meillä on matkakumppanimme. Ehkä eivät vielä näkyvinä tai kuultavina, ehkä aistiminenkin on vielä heikkoa, mutta toivottavasti sinulta löytyy uskoa.

Jos kasvatuksemme olisi tähdännyt lapsesta asti oman sisäisen äänen kuulemiseen, olisi henkimaailman tuki itsestään selvä. Mutta koska maailma on mikä on, joudumme työstämään omaa mieltämme avoimeempaa ilmapiiriä varten. Avoimuuden kautta koemme ohjausta, jota ehkä olemme aiemmin pitäneet "sattumuksena". Nämä onnenkantamoiset eivät ole sattumuksia, vaan henkimaailman, oppaiden, enkeleiden ja oman korkeamman minämme meille tarjoamia lahjoja. 

Jokaisella ihmissielulla on omat oppaansa, joilla jokaisella on oma erityistehtävänsä. Tämän hengellisen tukijoukkosi olet valinnut ennen syntymääsi helpottamaan matkaasi.

 

 

Osa 35. Matkakumppanit elämänpolullamme

Sonia Choqutten mukaan enkeleiden lisäksi elämässämme auttavat seuraavanlaiset seuralaiset:

Henkiset opettajat (henkimaailmasta) joiden tehtävä on auttaa sinua muistamaan kuka olet. He vaikutavat tietoiseen kehitykseemme ja ymmärrystasoomme. Henkinen opettaja saattaa vaikuttaa haluusi antaa anteeksi toisille, hyväksyä itsesi ja muut ja tunnistaa elämän syvemmät arvot. Henkiset oppaat kohottavat tietoisuustasoamme ylöspäin.

Mestareiden tehtävänä on samanlainen kuin henkisien opettajien, mutta heidän tuomansa tietoisuus on voimakkaampaa. Mestareiden ohjaus tuo rakkautta ja valoa pimeyteen ja sielumme haavoittuneisiin osiin. Mestarioppaan energia on rauhoittavaa ja auttaa pysymään tyynenä.

Lähetit auttavat sinua löytämään tavaroita, näkemään asioita ja luomaan yhteys sellaisiin asioihin ja ihmisiin, joita tarvitset.

Auttajat toimivat nimensä veroisesti ja auttavat "erityisongelmissa". Auttajilla on jokaisella oma "erityisalansa", esim. parantaminen, ideoiden keksiminen jne.

Ilon oppaat saavat sinut nauramaan, leikkimään ja ilmaisemaan itseäsi vapaammin. Ilon oppaat ilmestyvät sinne, missä on synkkää ja saavat toisinaan sinut purskahtamaan nauruun oikein vakavalla ja synkällä hetkelle. Ilon oppaat hajoittavat synkeät energiat ja keventävät tunnelmaa.

Choquette kertoo että enkelit ovat yhteydessä toisen ja kolmannen chakran kautta, ilon oppaat ja auttajat kommuikoivat kolmannen ja neljännen chakran kautta, opettajaoppaiden charkat ovat neljännestä kuudenteen asti ja mestarioppaat käyttävät seitsemättä chakraasi apuna tiedon välitykseen.

Harjoittele avoimuutta oppaittesi ohjaukselle. Paras keino on pyytää suoraan: "Enkelit, auttakaa minua suojautumaan tänään kielteisyydeltä". Muista, että he eivät voi sinua auttaa, jos et salli sitä, sillä henkimaailma kunnioittaa aina tahtoasi.

 

Osa 36. Suunnan hakeminen

Sisäinen äänemme ja oppaamme ovat aina valmiina auttamaan meitä, mikään asia ei ole liian pieni tai vähäpätöinen. Emme ole koskaan yksin, vaan meistä pidetään aina huolta, jos sen sallimme.

Jos tuntuu luontevalta, voi aloittaa päivänsä sanomalla itselleen seuraavasti: Kaiken lähde, sisäinen ääneni (korkeampi minäni), enkelini ja oppaani - ohjatkaa minua tämän päivän läpi, jotta saisin suurinta mahdollista ymmärrystä ja osaisin käyttää luovuuttani sen mukaan, mikä on minulle kaikkein parasta. Yllättäkää minut. Olen avoin ihmeille. Kiitos.

Pyydä tämän jälkeen sisäisen äänesi viestejä päivälle. Viestit voivat olla ihan "pieniä", kuten vaikka mitä kautta pitäsi ajaa töihin tai kuinka selvitä uudesta pomosta. Opi kutsumaan sisäinen olemuksesi mukaan kaikkeen, mitä ikinä teetkin. Toimiessasi näin paljastat itsellesi myös syvimmät ja hartaimmat toiveesi.

Kun intuitiosi vahvistuu, uskallat pyytää apua yhä tärkeimmissä asioissa. Oma voimasi vahvistuu, uskallat paremmin olla oma itsesi, etkä ole enää yhtä riippuvainen muista. Tiedät että pärjäät tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Osa 37. pyytämisen itsekkyys

Useat meistä on kasvatettu tyylillä: "näkyä saa, vaan ei kuulua" tai "vaatimattomuus kaunistaa", puhumattakaan siitä, että itseään pitää vähätellä eikä omilla toiveilla ole merkitystä. Varsinkin naiset on kasvatettu huolehtimaan muista ja silloin ovat omat tarpeet jääneet taka-alalle. Tämän kaiken summa on se, että omat tarpeet sivuutetaan, kun itselle pyytäminen koetaan itsekkyydeksi.

Saatat myös kantaa sisälläsi uskomusta että kärsiminen ja kamppailu on henkisesti arvokasta ja että se kuuluu ihmiselämään. Monet eivät edes uskalla haaveilla, koska kokevat sen turhaksi. Myös ulkoinen vaikutelma ja yleinen mielipide ratkaisee paljon. Emme uskalla haluta, emme uskalla toteuttaa toivomaamme, vaan tyydymme osamme.

Olemme sieluja ja yhteydessä maailmankaikkeuden suuriin voimiin. Mikä käsittämätön tarkoitus jumalallisuudella olisi estää meitä toteuttamasta itseämme? Meillä on myös paljon valonauttajia, jotka tukevat meitä päämäärissämme. Meillä kaikilla on luomisen lahja ja kaikki elämässämme on sen tulosta.

Pyydä siis elämältä ja tiedä, että saat. Ole kiitollinen kaikesta hyvästä jota ilmaantuu elämääsi. Hyväksy ja koe.

 

Osa 38. elämä ei ole pelkkää taistelua

Usko vain, tämä pitää paikkansa. Vaikka tällä hetkellä saatat läpikäydä haastavia ja rankkoja kokemuksia, ne eivät ole pysyviä. Tulee hetki, jolloin iloitset (kyllä!), että sait kaiken sen "paskan" niskaasi. Minä vastaan muu maailma -on kenties oletusasetuksesi tällä hetkellä, mutta kun kehityt ja sisäisen äänesi kuuluu selkeämmin, se tulee avamaan sinulle ennenäkemättömiä tilaisuuksia.

Vaikka elämä tuntuu lannistavan sinut päivä päivän perään ja tuntuu, että mistään ei tule mitään. Tiedä, että se ei ole pysyvää. Pyri pitämään kaiken vastoinkäymisen alla pohjaluottamus elämän kantavaan voimaan. Pyri uskomaan, että kaiken takana on suurempi kokonaisuus, jota et vielä näe.

Sinusta pidetään huoli myös silloin, kun elämä repii kappaleiksi. Et koskaan ole yksin. 

 

Osa 39. kerro elämälle mitä haluat

Olemme astuneet sisäisen äänemme ohjaukselle ja samalla olemme julistautuneet vastaanottamaan sisäisen ohjauksen tarjoamaa rakkautta, tukea ja ohjausta. On aika ottaa tietoisesti käyttöön luomisvoimamme. Tämä luomisvoima on ajatus. Kerro siis maailmankaikkeudelle sydämesi toiveet. Älä mieti toteutusta, lähetä vain viesti, jotta luomiskone käynnistyy. Odota saavasi apua ja odota tulevaa jännityksellä.

Sielun viesti: "Koen loputtomasti saavani rakkautta ja tukea maailmankaikkeuden energialta, sisimmältä olemukseltani ja oppailtani, jotka haluavat minun onnistuvan toteuttaessani sitä millaiseksi haluan tulla. Minun ei enää tarvitse olla huolissani hengissäsäilymisestäni eikä turvallisuudestani vaan keskittyä ainoastaan siihen, minun minun tulee tänään tehdä päämäärieni saavuttamiseksi. Odotan iloisena saavani ohjausta ja kokevani ihmeitä".

 

Osa 40. kyllä, mutta....

Muistaessasi yhä paremmin oman itsesi ja herättäessäsi sisäisen äänen, egon näkymättömät esteet alkavat sortua. Pelonsekaiset synkät kysymykset saavat vastauksia ja polkusi helpottuu. Jopa siinä määrin, että alat epäillä koko touhun todenperäisyyttä. Meistä vain harvat ovat näet kykeneviä ottamaan vastaan hyvää, vaikka sitä toivomme. Kun tämä "hyvä" saapuu, emme koe ansaitsevamme sitä, jolloin seuraa Kyllä, mutta.... - vaihe.

Kyllä, mutta....-vaiheessa mielesi yrittää saada sinut väheksymään eteesi avautuvia upeita näkymiä ja herättää sinut epäilemään. Seuraa hämmennys, sisäinen äänesi ohjaa toisaalle, mutta mieli ei halua sinun uskovan ihmeitä. Älä anna tässä vaiheessa periksi epäilyille, vaan ole valmis vastaanottamaan kaikki hyvä elämääsi. Kyllä, mutta..., on testi sitoutumisestasi näkemään totuus ja kun se on ohitettu, olet vapaa näkemään mielesi temppuilut ja kykenet vastaisuudessa kuuntelemaan sisintäsi.

 

Osa 41. kirjoittaminen

Kyllä, mutta.... - vaiheeseen auttaa inspiraatio- tai automaatiokirjoitus.

Inspiraatiokirjoituksessa kirjoita itsellesi kirje, jossa kuvailet ongelmasi ja pyydä sisäistä ääntäsi antamaan vastaus tilanteeseen. Pidä pieni tauko ja aloita kirjoittaminen. Kuvittele, kuinka viisaus pulppuaa sisimmästäsi. Älä käytä mieltäsi, älä pohdi vaan kirjoita. Mitä vilpittömämpi on asenteesi, sitä parempi korkeampien energioiden kanava olet. Kokeile ja harjoittele, tunnustele, toimiiko tämä tapa sinun kohdallasi.

Automaatiokirjoitus eroaa inspiraatiokirjoittamisesta siinä, että sinun pitää luopua enemmän egosi vallasta. Automaatiokirjoituksen aikana oppaasi tai sisäinen äänesi "lainaa" kättäsi. Kun alat harjoittelemaan automaatiokirjoitusta, viritä itsesi rentoutuneeseen tilaan (pieni meditaatiohetki). Kun olet rentoutunut, ota kynä ja paperi (tai tietokone). Kuvittele kuinka energiaa virtaa käteesi, älä itse yritä alkaa kirjoittamaan, vaan visualisoi, miten korkeampi voima ottaa ohjaukset käsiinsä. Automaatiokirjoitusta joutuu yleensä harjoittelemaan, jotta sen kautta tulevat viestit muuttuvat selkeiksi ja ymmärrettäviksi. Menetelmä vaatii siis aimo annoksen kärsivällisyyttä, mutta jatka uutterasti, jos koet tämän mielenkiintoiseksi.

 

Osa 42. polkusi kompanssit

Meillä on käytössämme työkalupakki - henkisiä työkaluja varten - josta voimme valita aina tilanteen ja tarkoituksen mukaan sopivimmat. Työkalut toimivat kompanssin tavoin, ne antavat suuntaviivoja. Niiden avulla voit myös oppia tunnistamaan energioita, esimerkiksi tilanteissa joissa kanavoidaan eli tutkitaan omaa tai toisen energiaa. Niiden hyvä puoli on se, että ego eikä mieli saa liikaa valtaa (väittämällä asioita järjettömiksi), huono puoli on se, että niistä saattaa tulla riippuvaiseksi. 

Käyttäessäsi jotakin työkalua, kuten esimerkiksi tarot-kortteja, riimukiviä, heiluria jne. näiden ikiaikaisten symbolien kuvat, muodot ja liike vaikuttavat sinuun ja yhdistävät sinut kollektiiviseen tajuntaan. Ne puhuvat sinulle omaa ajatonta kieltään.

Mikä on minulle sopiva työkalu?

Sopivin työkalu on se, joka vetää sinua eniten puoleesi. "Hittituote" ei välttämättä ole sinun juttusi, älä tipahda tähän ansaan, vaikka kaikki muut sen tekevät. Kuuntele sydäntäsi, tutustu eri työkaluihin ja valitse omasi. Työvälineet ovat vain sinun jatke, niitä eivät ole pakollisia, joillekin ne sopivat, toisille ei.

Työkalut ovat siis vain työkaluja, joiden avulla ohitat järkiperäisen minäsi. Voit kuvitella, että niiden avulla avaat suoran linjan oppaisiisi ja sisimpään, jolloin ne tuovat sinulle viisautta ja ohjausta.

 

Osa 43. heiluri

Heiluri lienee Suomessa aika vähän käytetty henkinen työväline, vaikka se onkin hyvin yksinkertainen vempain. Heiluriksi käy mikä tahansa pienellä painolla varustettu esine, mikä riippuu langassa tai ketjussa ja pysyy myös täysin paikoillaan. Kun olet löytänyt oman heilurisi, aktivoi se pitämällä sitä kaulassasi muutaman päivän. Kohdista siihen ajatuksesi, äläkä anna muiden käyttää sitä, sillä se on varustettu sinun omilla energioillasi.

Miten heiluria sitten käytetään? Pidä heiluri paikoillaan ja esitä kysymys. Piirra paperille iso rasti, jotka merkkaat pohjoisen, etelän, idän ja lännen mukaan. Laita heiluri keskipisteeseen ja pyydä korkeinta itseäsi näyttämään, mikä on kyllä ja mikä ei -vastauksen suunta. Pidä aina tämä sama suunta.

Kun otat heilurin työhön, voi käydä niin, että heiluri ei alkuun liiku mihinkään. Ole kärsivällinen. Kun mielesi on avoin ja vilpitön, muutaman yrityksen jälkeen heiluri alkaa toimimaan. Puhdista myös aurasi ja maadoita itsesi ennen työskentelyä, jotta oppaiden ja sisäinen äänesi kuuluu. Pidä heiluri paikollaan alkuasennossa ja esitä kysymys. Aloita yksinkertaisilla, selkeillä kysymyksillä, johon voi vastata kyllä tai ei. Keskity kysymykseen ja tarkkaile heiluria. Pidä alussa paperia heilurin alla, jotta erotat, antaako se kyllä/ei vastauksen. Heiluri on helppokäyttöinen, kevyt ja yksinkertainen apuväline, joka auttaa saamaan vastauksen silloin, kun oma intuition ääntä ei kuule.

 

Osa 44. kortit

Henkisiä työvälineistä kortit lienevät kaikista suosituimpia ja niitä löytyykin satoja erilaisia. On tarot-kortteja, enkelikortteja, oraakkelikortteja ja aivan tavalliset pelikortitkin käyvät hyvin antamaan vinkkejä. Tarotkorteilla on värikäs historia. Kirkko painosti muinoin mystiikan harrastajia lopettamaan moisen "hölynpölyn", jolloin piti keksiä, miten hengellisiä oppeja voitaisiin viedä eteenpäin ja näin syntyivät kortit. Kortit ovat ikiaikaisia ja niinpä ne välittävät meille symbolikielellä muinaisia viisauksia.

Korttien avulla voit harjoitella selvänäkijän kykyjä, laajennat ja vahvistat tietoisuuttasi. Sielusi ymmärtää korttien kertomaa, mielesi ei. Kortit myös herättävät henkiin luovan puolesi, ne kertovat tunteiden kautta totuuksia.

On tärkeää, että tiedät korttien merkityksen ennen kuin työstät niiden kanssa. Sinun ei tarvitse pitäytyä yleisessä opissa, vaan voit antaa korteille oman äänesi. Valitse pakka, joka resonoi kanssasi, älä työskentele jonkin kanssa vain siksi, että se on "ihana". Perussääntönä voidaan pitää, että noudatat perusohjeita, mutta keskityt omaan henkilökohtaiseen ohjaukseesi, jotta saat mahdollisimman selkeän vastauksen työskentelyn aikana.

 

Osa 45. muita henkisiä työvälineitä

I Ching on ikivanha kiinalainen ennustusmenetelmä, joka pohjautuu erilaisten avautuvien mahdollisuuksien merkitykseen. I Chingissä on 64 kuusikantaa, joista jokainen edustaa tavallisia elämässä eteen tulevia tilanteita. I Chingille esitetään kysymys, jonka jälkeen heitetään tikkuja tai kolikoita ilmaan kuusi kertaa, joista jokainen heitto saa aikaan "uuden viivan" kuusikantaan. Tulkinta ennustukseen löytyy I Chingistä. I Chingiä käytetään Suomessa hyvin vähän ennustukseen, mutta verkkokaupoista löytyneet tarvittavat välineet. Jos I Ching kiinnostaa enemmän, lisätietoja on ainakin täältä:
http://noidankoto.blogspot.fi/2011/01/i-ching.html 
http://jukihong.mbnet.fi/filosofia/ff4/iching.htm

Riimut olivat pohjoisten kansojen oma muinainen ennustuskieli. Riimujen alkuperästä ei ole täyttä varmuutta ja teorioita syntyperästä on runsaasti. Riimuja on käytetty sekä ennustamiseen että kirjoitusmerkkeinä. Riimut symboloivat omalla tavallaan luontoa ja luonnonvoimia, jotka korostavat asioiden ja tapahtumien luonnollista järjestystä, jossa jumalatkin olivat osa luontoa ja kuolema kulki aina vierellä.

Riimut eivät päätä asioita puolestasi, eikä niiltä pidä kysellä kyllä tai ei vastauksia, vaan pikemminkin riimuilta kysytään kysymysten takana olevia energioita. Riimuja pitäisi käyttää vasta sitten, kun on valmis ottamaan vastuun omasta elämästään. Riimuista lisää mm. Harri Paasio, Riimut - viikinkien oraakkeli.

 

Osa 46. Psykometria

Esine voi kertoa sinulle paljon ja juuri siitä psykometriassa on kyse. Kaikki esineeet imevät itseensä omistajansa värähtelyä, jolloin meistä jää "jälki" kaikkeen. Psykometriassa pidät siis toisen ihmisen käyttämää esinettä kädessäsi ja luet mitä se sinulle kertoo.

Psykometriassa on kyse aistimisesta ja ensimmäinen askel on opetella tarkkailemaan ympäristöäsi. On tärkeää tehdä ympäriltään havaintoja, silloin herkistyy myös herkemmille energioille. Herkkyyttä voi harjoitella vaikka seuraavasti: pyydä muutamaa tuttavaa seisomaan hetken edessäsi ja sitten poistumaan, kirjoita tämän jälkeen asioita, joita muistit heistä (esim. vaatetus, hiukset jne.) Pyydä sitten heitä palaamaan takaisin ja tarkista mitä kirjoitit. Myös läsnäoleminen nyt-hetkessä harjoittaa havainnoimista.

Kun lähdet harjoittamaan psykometriaa, pyydä ystävääsi toimittamaan sinulle jonkun tuntemattoman esine, jotta et tiedä sen alkuperää. Ota esine käsiesi väliin ja tunnustele sen energioita. Hiljenny ja kuuntele, saatko siitä jotakin tuntemuksia, älä hätäile, varsinkin alussa joudut ehkä odottamaan hetken. Kun tuntemukset lisääntyvät, puhu niistä ääneen kuin puhuisit ystäviesi kanssa. Pyri ilmaisemaan kaikki mitä tunnet, mieleesi tulvii ehkä kuvia, tuoksuja, tunteita tai energioita. Kerro kaikki mieleen tuleva, älä analysoi.

Joillakin ihmisillä on hyvin voimakas värähtely, joka siirtyy myös esineisiin. Pidä sen tähden huoli, että et ime esineen energioita itseesi, ainoastaan luet noita energioita. Pyri välttämään kaikkia tunnereaktioita harjoituksissa. Muista että taidot kehittyvät harjoituksen myötä.

 

Osa 47. kotiinpaluu

Herkistyminen oman sisäisen äänen kuulemiselle tuo elämääsi aitoutta ja rakkautta. Et elä enää toisten sääntöjen ja elämänarvojen mukaan, vaan etsit omat polkusi. Tunnistat sisältäsi kuuluvan äänen, joka neuvoo ja auttaa sinua joka askeleella, jos annat sen tehdä niin. Sisäinen äänesi opettaa sinua rakastamaan itseäsi ja sen myötä elämäsi eheytyy. Olet tullut kotiin.

Sisäisen äänen tunnistamisesta on pelkästään hyötyä elämässäsi, mutta vaatii myös paljon, sillä joudut muuttamaan asioita ja luopumaan monista. Ja vaikka luopumiset ovatkin hyväksi, aiheuttavat ne yleensä sisäistä ristiriitaa. Yritä irtaantua ainakin seuraavista aikansa eläneistä asioista ja käsityksistä:

- pakonomaisesta hallitsemisesta
- muiden hyväksynnän tavoittelusta
- manipuloinnista
- epärehellisyydestä
- dramatisoinnista
- uhriasenteesta

Sisäinen äänesi johtaa sinut sydämesi toiveen luo, joka on elämäsi todellinen tarkoitus. Selvänäköisyys on parantavaa, kun opit rakastamaan itseäsi, silloin sinulla on mahdollisuus myös antaa anteeksi ja sydämesi paranee. Kuunnellesi sydämesi ääntä, luot ympärillesi rakkauden ilmapiirin.

Sisäisen polun kulkeminen on haastavaa, tietoinen mielesi testaa askeleidesi kantavuutta, mutta mieli on mahdollista kesyttää.

Muista myös kunnioittaa fyysistä olemustasi, sen tarpeita ja rajoituksia. Ole kiitollinen kehollesi sen tarjoamista palveluista ja anna sille lepoa ja maadoittumista.

Elämä on kallisarvoinen lahja. Aikanaan keho katoaa ja sielu pääsee vapaaksi. Sinä olet täydellinen jumalainen sielu, Olet luojan luomus. Olet ainutlaatuinen. Tervetuloa kotiin!

Lähde: Sonia Chouqette

 

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net