24.09.2018

Enkelit johdattivat Sanni Nevalaisen kirjailijaksi

Sanni Nevalainen kirjoitti seitsemän vuotta kirjaa enkeleistä. Se ilmestyi tänä vuonna, ja ensi vuoden alussa julkaistaan Nevalaisen toinen enkelikirja. Jutussamme hän kertoo, miten päätyi kirjoittamaan enkeleiden kanssa ja jakaa enkeleiden seurassa tehtävän, kaikille sopivan tehopuhdistusharjoituksen.

Sanni Nevalainen pitää enkelikoulua ja opettaa toisiakin enkelihoitajiksi. Sen lisäksi hän vetää reiki-kursseja. Ekonomin johdatti enkeleiden pariin uteliaisuus. Hän ei myöskään voinut hyvin aiemmassa elämänvaiheessaan: "Oma paha olo ja valtava halu ymmärtää elämää ja tietää, kuka minä olen, ovat johdattaneet energioiden, henkisyyden, enkeleiden ja muiden valon auttajien pariin. Rakkaus Äiti Maata kohtaan on ollut omalla polullani myös valtavan tärkeää".

Enkelit ovat myös läsnä taiteessa: "Maalaan enkeleiden kanssa ja opetan tätä sekä myyn maalauksiani", Nevalainen kertoo. Hän on myös maalannut Intuitio-kortit, joissa on Katja Frangen tekstit. Korttien kuvat ja tekstit avaavat intuitiota, energisoivat ja muistuttavat elämän kauneudesta.

Enkeleiden johdattamana hän myös ryhtyi kirjailijaksi. Enkeleiden matkassa - Miten etenet omalla enkelipolullasi -kirjan kirjoittaminen kesti yli 7 vuotta, sillä sen työstämiseen liittyi monenlaisia opetuksia ja oivalluksia.

"Enkelit ehdottivat tätä tai oikeastaan kertoivat, että tulen kirjoittamaan kirjan heidän kanssaan. Kirjassa on kerrottu omasta polustani enkeleiden maailmaan. Lisäksi siinä on paljon teoriaa ja 80 harjoitusta, jotta jokainen halukas voisi avata tai voimistaa omaa yhteyttään enkeleihin ja muihin korkeimman ja puhtaimman valon auttajiin", hän kuvailee kirjaansa. 

Itse kirja sopii niille, joiden elämässä enkelit eivät vielä ole läsnä ja niille, joille enkelit ovat tuttuja. Kirjassa on myös käytännön harjoituksia. Tehopuhdistus-harjoitus sopii kaikille, ja sen voi tehdä kotioloissa.

Tehopuhdistus

Maadoitu. Pyydä Mikaelin suojaava sininen viitta ympärillesi. Pyydä enkelit avuksesi harjoitukseen. Hengitä kolme kertaa syvään sisään ja ulos. Anna Äiti Maan rakkauden nousta juuriasi myöten kehoosi. Anna energian vaihtua ja olosi rauhoittua tai muuttua. Ole vain ja hengittele vielä hetki.

Anna rentouden levitä koko kehoosi. Tarkkaile erityisesti hartioitasi: onko niissä kireyksiä tai taakan tunnetta? Pyydä enkelit avuksi ja anna itsesi vapautua ja kehosi rentoutua. Jatka niin kauan kuin hyvältä tuntuu.

Pyydä seuraavaksi enkeleiden valosuihkua ja kuvittele valon virtaavan suihkun lailla huuhdellen sinua vieläkin valoisammaksi. Voi olla, että aistit suihkulle värin, tai voi olla, ettet aisti. Luota siihen, että saat suihkun pyytäessäsi.

Kuvittele seuraavaksi itsesi kosmiseen timanttiviolettiliekkiin. Arkkienkeli Zadkiel auttaa sinua tässä. Anna viimeistenkin negatiivisuuden rippeiden muuntua valoksi. Voit kutsua mukaan liekkiin kenet vain ja minkä vain tilanteen tai muun sellaisen tai pyytää enkeleiltä apua, jos mieleesi tulee jokin tilanne, ihminen tai asia, jolle liekistä myös olisi apua tai iloa. Voit myös pyytää toista liekkiä hoitamaan kyseistä tilannetta, ihmistä, paikkaa tai muuta. Enkelit noudattavat henkisiä lakeja, joten on turvallista pyytää aina heiltä apua ja tätäkin työkalua käyttöön.

Kun olet valmis, siirrä huomiosi kehoosi tai itseesi muuten. Ole vain ja tarkkaile. Pyydä enkeleiltä apua tai viestiä ja ole avoin sille, mitä tapahtuu. Päästä irti suorittamisesta. Voi olla, että aistit, mitä tapahtuu, voi olla, ettet aisti. Voit silti luottaa siihen, että jotain tapahtuu. Ole vain ja hengittele muutamia minuutteja nauttien olostasi.

Jos sait viestin, voit halutessasi kirjoittaa sen muistiin tai kuvailla tai piirtää sen. Lopuksi voit vielä kiittää ihania valon auttajia, enkeleitä ja arkkienkeli Zadkielia. Tarkistathan maadoituksesi ja tulet tietoiseksi Mikaelin suojaavasta viitasta ympärillä. Näin olet valmiina jatkamaan päivääsi entistäkin valoisampana. Harjoituksen jälkeen ravistele kehoasi ja päästä irti harjoituksen energioista. Keskity aistimaan fyysistä maailmaa ympärilläsi. Palaudut virkeänä omaksi itseksesi.

Tutustu Sanni Nevalaisen työhön osoittessa www.valonvoimaa.fi.

Jaa tämä:
Anna Lehtinen

Anna Lehtinen on kuudesaisti.net sivuston toimitussihteeri. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net